Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

ευχαριστω
εαν επιτρεπετε μου λετε που μπορω να αγορασω σε καλη τιμη.

Για την SONY πολλα παιδια απο εδω μεσα αγορασαν απο Ροδο απο το μελος ΜΟΣΧΙΔΗΣ-ELECTRONET την 46X3500 στα 2600 ευρω.Για SAMSUNG δεν ξερω.
:ernaehrung004:

ευχαριστω.
η τιμη ειναι χαμηλη.παντου οπου ρωτησα εχει αρκετα ψηλοτερη τιμη.
ειναι ο φθηνοτερος.

Mην τον ακούς τον Άρη, δεν ξέρει από αυτά,μία Tv είπε να πάρει και διάλεξε την χειρότερη!:flipout:

Mην τον ακούς τον Άρη, δεν ξέρει από αυτά,μία Tv είπε να πάρει και διάλεξε την χειρότερη!:twoguns::flipout::rifle:

Ωστε ετσι εεεεεε!!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ευχαριστω πολυ για το κοπλιμαν!!!!!!
Τιμη μου!:Banane0:

Mην τον πιστεύεις βρε arg1932, την πιο ωραία Tv την έχω εγώ!:ADFADF1:

ΥΓ: Την ίδια tv έχουμε με τον Άρη,με τη διαφορά ότι αυτός την χάρηκε πρώτος! :ernaehrung004::worshippy:

Proto mou post. gia sas paidia. exo mia erotisi na kano se olous osoi exoun tin sigkekrimeni TV. Kanenas apo esas den prosekse to color smearing se tainies i gaming me to opio exoun aganaktisei polla members tou avforums.com kai avsforum.com? Ola ine ok me tis dikes sas tvs? tha ektimousa feedback apo kosmo pou pezei games stin tv kai sigkekrimena FPS games afou ine se afta pou oi perissoteroi velpoun to smearing. Efxaristo.

Καταρχην καλωσηρθες στην παρεα!
Αν εξηγησεις τι ειναι αυτο πολυ ευχαριστως να σου απαντησω αλλα προς το παρον δεν καταλαβαινω τι εννοεις.

Προσωπικα εχω παιξει στην τηλεοραση αυτη Crysys,Bioshock,Gear of War,Call of Duty 4 απο pc και Heavenly Sword,Assassin Creed και προσεχως Uncharted απο το PS3 οποτε ισως μπορω να σε βοηθησω αν καταλαβω τι εννοεις.
-bye-

gia sas pedia. efxaristo gia tis apantiseis. to smearing pou anaferete sto aggliko kai amerikaniko forum gia afti tin tileorasi ine kapia trails pou afini i tileorasi otan iparxi grigori kinisi(oxi motion blur) alla kati pou exi na kani me me ta xromata idika me to mavro kai kokkino. Px gia ton filo pou epekse COD4 iparxi kai sxetiko video. paratheto ta links gia to video. Ena gia saintsrow apo 360( prosekste ton passalo sto dromo kathos ginete to pan tis cameras) kai ena gia cod4. http://tinypic.com/player.php?v=8eswks6&s=1 kai http://www.mediafire.com/?bmj12edxb4y

Στα video αυτα βλεπουμε την 46X3500 με XBOX 360?
Εγω στην δικη μου 46X3500 εχω παιξει ολα αυτα που ανεφερα παραπανω και δεν εχω παρατηρησει τιποτα.Μαλιστα οπως φαινεται το φαινομενο ειναι τοσο εντονο που ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ (μακρια απο μας) και για μενα θα ηταν λογος αντικαταστασης.

kai go afto ipa file alla afto to fenemeno pou polloi kanoun report kapos me apotrepi apo tin agora aftis tis tv. pollis kosmos to vlepi esi oxi kai go pou tin thelo gia gaming denksero ti na kano. pira tilefono kai tin sony hellas kai ipan oti i sony gnorizi to fenomeno alla den to theori defect kai oti fevgi me tin xrisi tis tileorasis. Ti na kano den ksero...

Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Καλησπέρα παιδιά κ απο εμένα.
Νέος στο forum κ με νέα TV απο σήμερα,την KDL 46X3500.Μερικές ερωτησούλες θα ήθελα να σας κάνω.Πρώτον,κατάφερα να μπώ στο service menu αλλά δεν κατάλαβα κ πολλά σχετικά με τις ώρες λειτουργίας της.Επίσης την έχω συνδέσει με PS3 κ 360 Elite κ μία μου δείχνει οτι δουλεύει με 720p μια με 1080ι αλλα ποτε με 1080p ακόμα και όταν έβαλα Blu-Ray.Τέλος κ ελπίζω να μην σας κουράζω παρατηρώ οταν μαυρίζει η εικόνα οτι στις 4 γωνίες φαίνεται σαν να διαχέεται άσπρο φως.
Αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε..

Re: Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Νέος στο forum κ με νέα TV απο σήμερα,την KDL 46X3500.Μερικές ερωτησούλες θα ήθελα να σας κάνω.Πρώτον,κατάφερα να μπώ στο service menu αλλά δεν κατάλαβα κ πολλά σχετικά με τις ώρες λειτουργίας της.Επίσης την έχω συνδέσει με PS3 κ 360 Elite κ μία μου δείχνει οτι δουλεύει με 720p μια με 1080ι αλλα ποτε με 1080p ακόμα και όταν έβαλα Blu-Ray.Τέλος κ ελπίζω να μην σας κουράζω παρατηρώ οταν μαυρίζει η εικόνα οτι στις 4 γωνίες φαίνεται σαν να διαχέεται άσπρο φως.

Α. καλοριζικη
Β. μην πολυπαιζεις με το σερβις μενου
Γ. Για κοιτα τις ρυθμισεις σου ...........
a060.gif

Για το 1080p βρήκα την άκρη(thanks).Για το άσπρο φως στις γώνιες ακόμα τίποτα.
Καμία ιδέα??

Re: Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Καλως ηρθες στην παρεα μας και καλοριζικη η τηλεοραση σου!
Τωρα οσον αφορα τις ερωτησεις σου:
1.Για το service menu δες την φωτο παρακατω.
2.Η τηλεοραση σου δειχνει οτι σημα παιρνει απο την πηγη.Αυτο τουλαχιστον απο το Ps3 διορθωνεται αν επιλεξεις στο screen settings hdmi out μονο 1080p τοτε η κονσολα θα κανει ολα τα σηματα upscale σε 1080p αλλα πρακτικα δεν εχει καμια διαφορα(τα περισσοτερα παιχνιδια του PS3 ειναι προς το παρον 720p ενω ακομα και τα BLUE RAY απο το HITECH ειναι 1080i) oποτε η τηλεοραση σωστα σου δειχνει 720p η 1080i η 1080p.
3.To φως στις γωνιες ειναι clouding.Αν η τηλεοραση σου ειναι ολοκαινουρια (δηλ δεν την εχεις εδω και ενα μηνα ας πουμε) περιμενε μερικες μερες το φαινομενο θα υποχωρηση.Επισης αναμενεται firmware update στα μεσα Φεβρουαριου (εχει ανακοινωθει επισημα απο τη SONY) που θα λυσει το προβλημα η θα το βελτιωση.Παντως αν το φαινομενο ειναι εντονο μπορεις να ζητησεις μεχρι και αντικατασταση.
Ελπιζω να σε βοηθησα.

Attachments

• S_Menu.jpg
    S_Menu.jpg
    92.3 KB · Views: 81

Με κατατόπισες πλήρως φίλε Άρη.Η TV σήμερα μόλις μου ήρθε για αυτο κ ρωτάω.
Δεν έχω παίξει ακόμα μαζί της.Όσον αφορά για το service menu ρώτησα γιατι μου φάνηκε πως η συσκευασία της ήταν ανοιχτή.Βέβαια ολα μέσα κυριλέ.