Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Mην τον ακούς τον Άρη, δεν ξέρει από αυτά,μία Tv είπε να πάρει και διάλεξε την χειρότερη!:twoguns::rifle:
Καλησπέρα παιδιά κ απο εμένα.
Νέος στο forum κ με νέα TV απο σήμερα,την KDL 46X3500.Μερικές ερωτησούλες θα ήθελα να σας κάνω.Πρώτον,κατάφερα να μπώ στο service menu αλλά δεν κατάλαβα κ πολλά σχετικά με τις ώρες λειτουργίας της.Επίσης την έχω συνδέσει με PS3 κ 360 Elite κ μία μου δείχνει οτι δουλεύει με 720p μια με 1080ι αλλα ποτε με 1080p ακόμα και όταν έβαλα Blu-Ray.Τέλος κ ελπίζω να μην σας κουράζω παρατηρώ οταν μαυρίζει η εικόνα οτι στις 4 γωνίες φαίνεται σαν να διαχέεται άσπρο φως.
Αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε..
Καλησπέρα παιδιά κ απο εμένα.
Νέος στο forum κ με νέα TV απο σήμερα,την KDL 46X3500.Μερικές ερωτησούλες θα ήθελα να σας κάνω.Πρώτον,κατάφερα να μπώ στο service menu αλλά δεν κατάλαβα κ πολλά σχετικά με τις ώρες λειτουργίας της.Επίσης την έχω συνδέσει με PS3 κ 360 Elite κ μία μου δείχνει οτι δουλεύει με 720p μια με 1080ι αλλα ποτε με 1080p ακόμα και όταν έβαλα Blu-Ray.Τέλος κ ελπίζω να μην σας κουράζω παρατηρώ οταν μαυρίζει η εικόνα οτι στις 4 γωνίες φαίνεται σαν να διαχέεται άσπρο φως.
Αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.