Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY 46X3500

τωρα που γιναμε πολλοι ξερει κανενας απο που αλλαζουμε την χωρα?
εχω βαλει Ελλαδα αλλα δεν παινει ψηφιακα και λεω να δηλωσω αλλη χωρα

Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα καθαρά επεξεργαστικής ισχύος των βελτιωτικών εικόνας. Γίνεται σε όλες τις τηλεοράσεις, σε όλες τις μάρκες (που έχουν βελτιωτικά εικόνας τουλάχιστον). Όσοι δεν το έχετε δει, μάλλον δεν το προσέξατε. Τα "σπασίματα" συμβαίνουν συνήθως όταν αλλάζει το πλάνο ενώ υπάρχουν τα κινούμενα γράμματα, και τα γράμματα δεν είναι σε πλαίσιο, αλλά πάνω στην εικόνα. Εκεί ο επεξεργαστής εικόνας έχει να αντιμετωπίσει και την αλλαγή πλάνου και τα γράμματα...

Τα ίδια κάνει και η Philips με το digital natural motion, ειδικά όταν περνάνε απο κάτω γράμματα και έχει κίνηση η εικόνα βγάζει διάφορα κόλπα...

Τα ίδια κάνει και η Philips με το digital natural motion, ειδικά όταν περνάνε απο κάτω γράμματα και έχει κίνηση η εικόνα βγάζει διάφορα κόλπα...

η τοσιμπα δεν το κανει παντως.μολις ανοιξεις το μ100 και το film stabilisation βραχος!ουτε τρεμοπαιγμα δε βλεπεις.:flipout:

τωρα που γιναμε πολλοι ξερει κανενας απο που αλλαζουμε την χωρα?
εχω βαλει Ελλαδα αλλα δεν παινει ψηφιακα και λεω να δηλωσω αλλη χωρα

Bασίλη μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλάζει η χώρα.Αλλά θα σβηστούν ρυθμίσεις,κανάλια,τα πάντα γενικώς.

τοτε δεν το κανω..ποιος τα ξαναπερναει
ναι Κωστα τα ψηφιακα της ΕΡΤ..σαρωνει αλλα δεν βρισκει τιποτα

Απάντηση: SONY 46X3500

Πωλητης της Sony σε γνωστο καταστημα της Λ. Κηφισιας μου ειπε οτι σε 2 μηνες το πολυ η τιμη της σειρας Χ θα μειωθει κατα 20-25 %

Re: Απάντηση: SONY 46X3500

Πωλητης της Sony σε γνωστο καταστημα της Λ. Κηφισιας μου ειπε οτι σε 2 μηνες το πολυ η τιμη της σειρας Χ θα μειωθει κατα 20-25 %

Εξοχα φιλοι μου ..................ολοι στον κηπο λοιπον :afro:
Επανω του Γιανκουκοοοο .:flipout:

δηλαδη η 46αρα θα κανει κατω απο 2000 ευρω..
οποτε υποθετω οτι τα φτηνοτερα μοντελα της σονυ θα δινονται πλεον δωρεαν...-bye-

Απάντηση: Re: SONY 46X3500

οποτε υποθετω οτι τα φτηνοτερα μοντελα της σονυ θα δινονται πλεον δωρεαν...-bye-

Η 46 εχει 3000 , οποτε το 2400 δεν ειναι απιθανο ..

Καλα , ειπε για 20 - 25 ..............

αλλα δεν εδωσε τιμη εκινησης .

Εγω παντος ειμαι με τον Αλεκο .

ενταξει αλλα αφου υπαρχει ανθρωπος που ηδη την πουλαει 2600(και αν υπολογισεις και τις ατοκες που σαν ορος δεν υπαρχει στα ηλεκτρονικα την πουλαει 2500)
μου φαινεται απιθανο το hiend κομματι και μαλιστα στις 46 να φτασει κοντα στα 2000-2300
απτην αλλη το ευχομαι γιατι ολο και καποιος θα πεισθει να την παρει και να αρχισει μαζι της μια νεα ζωη(:flipout:-bye- smoothbore!)

ενταξει αλλα αφου υπαρχει ανθρωπος που ηδη την πουλαει 2600(και αν υπολογισεις και τις ατοκες που σαν ορος δεν υπαρχει στα ηλεκτρονικα την πουλαει 2500)
μου φαινεται απιθανο το hiend κομματι και μαλιστα στις 46 να φτασει κοντα στα 2000-2300
απτην αλλη το ευχομαι γιατι ολο και καποιος θα πεισθει να την παρει και να αρχισει μαζι της μια νεα ζωη(:flipout:-bye- smoothbore!)

στους μηνες που ακολουθουν,εχουμε να δουμε πολλες&μεγαλες "πτωσεις"..:tdown:

παντως η X 2000 παραμενει εκει ψηλα οπως παντα
δειτε πχ το site που διαφημιζεται στο forum(bch.gr)