Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY 46X3500

δν υπάρχει διαθέσιμο για κατέβασμα.Μόνο αν καλέσεις τεχνικό sony

δν υπάρχει διαθέσιμο για κατέβασμα.Μόνο αν καλέσεις τεχνικό sony

Και εχεις πραξει και τα δεοντα .......πλυσιμο , μανικιουρ ,πεντικιουρ κ.λ.π. οσο για τα προφυλακτικα θα τα φερει αυτος:flipout::flipout:

Ρε παιδιά help.... Έχω φάει τον κόσμο να τη βρω την 46x3500 αλλά τπτ! Και στη Γερμανία που τη βρήκα (αρκετά πιο φθηνή btw) λένε δεν ξέρουν πότε θα την έχουν. Ξέρει κανείς τπτ σχετικό;

Sorry αν έχει απαντηθεί, αλλά το thread είναι τεράστιο για να το διαβάσω ολόκληρο.

Απάντηση: Re: SONY 46X3500

Ρε παιδιά help.... Έχω φάει τον κόσμο να τη βρω την 46x3500 αλλά τπτ! Και στη Γερμανία που τη βρήκα (αρκετά πιο φθηνή btw) λένε δεν ξέρουν πότε θα την έχουν. Ξέρει κανείς τπτ σχετικό;

Sorry αν έχει απαντηθεί, αλλά το thread είναι τεράστιο για να το διαβάσω ολόκληρο.

Καλημέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα :ernaehrung004:

Σίγουρα ο χρόνος σε πολλούς από εμάς είναι πολύτιμος, αλλά από τι στιγμή που θέλουμε να μάθουμε για κάτι, πιστεύω ότι οι 30 σελίδες του thread δεν είναι και τόσο πολύ :grinning-smiley-043
Εαν είσαι αποφασισμένος για τη συγκεκριμένη τηλεόραση, ρίξε μια ματιά στις προσφορές καταστημάτων. Εκεί θα βρεις πληροφορίες, προσφορές και τηλέφωνα διάφορων επαγγελματιών του χώρου. Επίσης υπάρχουν και σχετικά banners εαν προσέξεις καλύτερα :ADFADF1:

Και πάλι καλώς ήρθες -bye-

Καλημέρα, καλώς σας βρήκα λοιπόν... Ναι το έχω αποφασίσει για τη συγκεκριμένη (πριν από τα xmas) αλλά όπως είπα δεν μπορώ να τη βρω πουθενά. Διάβασα τα νέα post αλλά δεν βρήκα τπτ σε αυτά (σε αυτό το thread).

Η αλήθεια είναι ότι το forum με τις προσφορές δεν το είχα δει. Ευχαριστώ! :)

Εχω στειλει σε πολλα(παρα πολλα) ατομα τα στοιχεια του ανθρωπου απο τον οποιο αγορασμε εμεις σε τιμες χαμηλοτερες απο ολη την Ευρωπη..αν ψαξεις λιγο θα τα βρεις
βεβαια αυτο εγινε 10/12 και μας ειχε πει οτι αυτα ειναι τα μονα κομματια που μπορεσε να μας εξασφαλισει αλλα υπεθεσα οτι απο τοτε το προβλημα εχει λυθει
anywαy υπομονη γιατι η συγκεκριμενη το αξιζει και μια συμβουλη:Ξεχνα την Γερμανια(εκτος και αν εχεις ακρες)..καπου στην Ελλαδα πωλειται φτηνοτερα και με 12 ατοκες δοσεις :grandpa:

Βασικά στη Γερμανία κοιτούσα κυρίως για γρηγορότερα... Όταν λες κάπου στην Ελλάδα έχεις κάτι συγκεκριμένο υπόψη σου; Αν δεν μπορείς να το γράψεις για κάποιο λόγο pls στείλε μου 1 pm

Re: SONY Bravia 46X3500

Παιδια δεν υπαρχει κανενας λογος για πμ
Οταν καποιος εμπορος ειναι σωστος πρεπει να το λεμε και το μαθαινει ο κοσμος
Αγορασαμε τις δικες μας(πολλοι απο εδω μεσα) απο το μελος Μοσχιδης-electronet στην Ροδο.Αν διαβασετε πιο πισω στο νημα θα το βρειτε το εχουμε πει απειρες φορες
τιμη 2600 σε 12 ατοκες και δωρεαν μεταφορα στο σπιτι σου μεσω της κοντινης σε εσενα ιλεκτρονετ

Την παρήγγειλα και εγώ από Ρόδο στις 7/1 αλλά μετά από ένα μήνα μήνα αναμονής (χωρίς να έχω κάποια σίγουρη ημερομηνία παραλαβής) την ακύρωσα και την παρήγγειλα από το Πλαίσιο. Μου την φέρανε σε 4 εργάσιμες.

Επίσης (ελπίζοντας να μην είμαι off-topic) θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους φίλους vasdar & gataros για τις διαπραγματεύσεις τους (αν και τελικά η τηλεόραση δεν αγοράστηκε από την Ρόδο). Η γνώση όμως της χαμηλότερης τιμής στην αγορά στάθηκε πολύτιμη πληροφορία.

Επίσης τον φίλο djx33 που με γλύτωσε από άπειρο ψάξιμο στα μαγαζιά προτείνοντας (σε άλλο topic) το έπιπλο ESSE της NorStone Design (η κόκκινη έκδοση του είναι απίστευτη).

Επίσης (ελπίζοντας να μην είμαι off-topic) θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους φίλους vasdar & gataros
Επίσης τον φίλο djx33 που με γλύτωσε από άπειρο ψάξιμο στα μαγαζιά προτείνοντας (σε άλλο topic) το έπιπλο ESSE της NorStone Design (η κόκκινη έκδοση του είναι απίστευτη).

:a0210:Σημασια εχει να την πηρες σε καλη τιμη..το απο που λιγο μας ενδιαφερει εμας σαν καταναλωτες

Για δωσε κανενα λινκ για το επιπλο γιατι μου κινησες την περιεργεια-bye-

Αντιπρόσωπος είναι η Αcoustic Design www.acousticdesign.gr και το έπιπλο είναι αυτό: http://www.norstonedesign.com/EN/Produits/Esse.html

Πιστεύω ότι το μαύρο ταιριάζει με κάθε (μοντέρνο) χώρο, ενώ το κόκκινο πρέπει να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα του χώρου σου (και να έχεις και την έγκριση από το έταιρο σου ήμισυ).

Για πες και τιμη .......... μη στεναχωριεσε καθομε και εχω διπλα νερο και ενα βημα πισω τα υπογλωσια .:ears:

στο πρωτο ραφι πισω εχει τζαμι(ειναι κλειστο)?
εχω τον ενισχυτη και φοβαμαι οτι δεν θα τον παρει αλλιως αυτο το κοκκινο...το χτυπουσα αμεσα

smooth 270 :)