Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY 46X3500

Kαι περιμενετε να πεσει η Χ3500;
:flipout::flipout:

Οτι θα πεσει ειναι σιγουρο , απλα δεν ξερουμε αν θα σπασει χερι ποδι η θα ειναι ελαφρυ διαστρεμα .

To κορυφαίο είναι ότι στον ίδιο Κωτσόβολο είχε την Χ3500 την 40άρα 2899 ευρώ!:argue:

Δεν σωνοντε τα κοροιδα ................και μερικα εχουν και γρηγορο ιντερνετ:flipout:

Ωρε μαγκιτες σονακιδες, εγω ειμαι κατοχος 40f86 και πολυ ευχαριστημενος, αλλα το αδερφι μου μετακομιζει αυτες τις μερες στο καινουργιο του το σπιτι και θελει την 46Χ3500. Του υποσχεθηκα οτι θα του βρω καλη τιμη. Αν δεν σας ειναι κοπος διαφωτιστε λιγο την κατασταση. Ειναι κι αυτος σονακιας σαν και του λογου σας.::ernaehrung004

Αν έχετε την καλοσύνη για να μην ανατρέχω στις σελίδες, στη θύρα USB τι μπορούμε να συνδέσουμε??
Ενδιαφέρομαι κυρίως για ένα σκληρό δίσκο ο οποίος μπορεί να έχει διάφορα αρχεία. Τι μπορεί να παίξει η TV ??

Ευχαριστώ

Μιας και ο εξοπλισμος ξεπερασε τις 5.000 ευρω αποφασισα να αγορασω αυτο
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978267&product=783412
μολις το παρελαβα αλλα η φραση made in china με μεγαλα γραμματα με προβληματιζει..τι λετε? σαν προδιαγραφες αξιζει? (δινει εγγυηση εφορου ζωης και αποζημιωση 75.000 για βλαβη εξοπλισμου)
πανω του εχει συνδεθει:
Η Χ
ο ενισχυτης LX60
To dvd LX50
to ps3
to sub της roister(150WRMS)
to ps2

Του ματς θα πεσουν ολα αυτα .

Βγαλε αυτα , γιατι ζητανε φαγακι απο ρευμα .
ο ενισχυτης LX60
to sub της roister(150WRMS)
και θα εισαι οκ .

Να χαρω εγω αβαταριές ................ παρε και μια χουφτα

Attachments

• money.jpg
    money.jpg
    10.9 KB · Views: 20

να τα βγαλω αλλα που να τα βαλω...
μια πριζα εχω ολη και ολη πισω απο την τηλεοραση γιαυτο ειπα να αγορασω κατι διαφορετικο απο το απλο πολυπριζο που ειχα

Καλο το πολυμπριζο αλλα εχει μεγαλη καταναλωση σε ρευμα ολο αυτο το συστημα για να ταιστει σωστα .
Γραμμουλα εξωτερικη με δικια του ασφαλεια , απο τον πινακα σε καναλακι η ..............μεσα στον τοιχο ( τι ειπα τωρα ? :flipout:) .
Εγω αυτο εκανα .....σε καναλι με κτηνωδες καλωδιο που καταληγει σε κουτι με 5 μπριζες ( ιδιοκατασκευη) .
Εκει βαζω τα ενισχυτικα πρωτα και σε μια απο αυτες κατι σαν το δικο σου πολυμπριζο για την ψιλουρα και ειδικα για την D και το ΗΧ 750 και το δορυφορικο ( 2 φορες μου αδειασε απο τα δεδομανα λογο ΔΕΗ ) εχω αυτο
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701152

Ξερει κανεις τι εγινε με το firmware update που αναμενοταν μεσα Φεβρουαριου;Κυκλοφορησε;Που μπορουμε να το βρουμε;Θα μπορρουμε να το περασουμε μονοι μας η θα χρειαζεται να την παμε στο service;
Ρωταω γιατι για μενα ειναι σχεδον αδυνατον να την ξεκρεμασω!!!:rifle:

γιατι τι προβλημα εχει η τν σου?
αν δεν υπαρχει προβλημα αστο γιατι στην Ελλαδα ζουμε
φαντασου να συμβει κατι κακο στο εκατομυριακι σου και οι εδω υπαλληλοι στης Σονυ το μονο που να μπορουν να κανουν ειναι να ερθουν στην κηδεια..
αστο καλυτερα..τους εμπιστευεσαι? εγω οχι!

Προβλημα σοβαρο κανενα τουλαχιστον για τα ματακια μου!!:ADFADF1:
Το μονο που λιγο με εκνευριζει ειναι το smearing και αυτο μονο σε παιχνιδια απο το PS3 με πολυ εντονα χρωματα δηλαδη στο Uncharted.
Το συγκεκριμενο παιχνιδι ομως ειναι φοβερο και γι αυτο αποφασισα να περιμενω το firmware μηπως και διορθωθει λιγο η κατασταση για να το απολαυσω.
:ernaehrung004:

δεν ξερω αν αυτο σε ανακουφισει αλλα διαβασα σε φορουμ του εξωτερικου οτι αυτο ειναι προβλημα που αφορα το παιχνιδι και τον προγραμματισμο του
οποτε ας περιμενουμε κανενα firmware για το παιχνιδι (που δεν θα εχει και ρισκο για την αγαπημενη μας!):ernaehrung004:-bye-

έτσι κι αλλιώς το 581 fw έχει βγει ήδη.οι 40άριδες αν θελουν το χω στο πρώτο πόστ του thread X3500 για κατέβασμα (avforums)