Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

αυτο με το clouding που λετε τι ακριβως ειναι?ειναι κατι το φυσικο?διορθωνετε?

δν διορθώνεται αλλά αν δν το έχεις μη σε απασχολεί

νομιζω οταν σε λευκο φοντο οι 4 γωνιεσ ειναι ειναι πιο σκουρεσ δεν εχουν την ιδια αποχρωση. η δικη μου δεν το εχει . αλα πρεπει να παιξη 100 ωρεσ πρωτα

το clouding δν έχει σχέσει με τις ώρες λειτουργίας για να εμφανιστεί αλλά για να εξαφανιστεί.Αν έχει στην αρχή θα βγει.Οι γωνίες είναι πιο άσπρες για να το πω απλά

οταν βλεπεις τους υποτιτλους σε μια ταινια και ολη η οθονη ειναι μαυρη κοιταξε αν υπαρχουν σημεια πανω στην οθονη πιο ασπρα απο την υπολοιπη οθονη
αυτο δεν το καταλαβαινεις σε μια απλη μαυρη επιφανεια γιατι μπανει σε εφαρμογη η λειτουργια της αυτοματης μειωσης του φωτισμου
το να ειναι στις γωνιες ειναι φυσιολογικο και οχι πολυ ενοχλητικο..παντως με την επιλογη εξοικονομιση ενεργειας στο off και backlight πανω απο 4 δεν υπαρχει περιπτωση να μην δεις clouding, γιαυτο η ιδια η σονυ προτεινει να βαλεις το εξοικονομηση ενεργειας στο μικρο η μεσαιο επιπεδο

εχω παρατηρησει σε διαφορα σημεια της τηλεορασης κατι ασπρα να ανησυχησω η οχι?

εχω παρατηρησει σε διαφορα σημεια της τηλεορασης κατι ασπρα να ανησυχησω η οχι?

αν δν σε ενοχλούν άστα και μην ασχολείσαι

πως μπορω να αξιοποιησω τις δυνατοτητες της τηλεορασης αυτης στο μεγιστο?βλεποντας ταινιες μονο ταινιες?το νοβα πως ειναι καλυτερα να το ρυθμισω?

το clouding δν έχει σχέσει με τις ώρες λειτουργίας για να εμφανιστεί αλλά για να εξαφανιστεί.Αν έχει στην αρχή θα βγει.Οι γωνίες είναι πιο άσπρες για να το πω απλά

Γνωριζει κανεις(δηλαδη ο Χρηστος:grinning-smiley-043) αν μεσω του service menu υπαρχει η δυνατοτητα απενεργοποιησης του auto dimming(με οτι συνεπαγεται μια επεμβαση εκει μεσα?)

Γνωριζει κανεις(δηλαδη ο Χρηστος:grinning-smiley-043) αν μεσω του service menu υπαρχει η δυνατοτητα απενεργοποιησης του auto dimming(με οτι συνεπαγεται μια επεμβαση εκει μεσα?)

There is a method however to disable auto-dimming on the Sony KDL40X3500 from the user menu (thanks to Sam Hawker for the heads up). By engaging [Game/Text Mode], calibrated blacks stabilised to around the level of a Samsung F86, which is of course still excellent for an LCD television and so is the least of our problems. My main bugbear with this approach is the unwelcome forfeiture of some video processing functions, the most valuable of which being Motionflow 100Hz, the chief selling point of the X3000/ X3500 series.

http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40X3500/Calibration.php

Σύμφωνα με τον Vincent του HDTV υπάρχει η δυνατότητα αλλά δεν συνίσταται γιατί γίνεται μόνο σε Game/Text Mode οπότε απενεργοποιούνται αυτόματα και άλλες σημαντικές λειτουργείες όπως τα 100Hz.

Το παραπάνω γίνεται από το κανονικό μενού, για το service menu δεν έχω ιδέα.

Αψογος οπως παντα -bye-
Σευχαριστω πολυ.Σκεφτηκα πονηρα να μπω να το απενεργοποιησω απο εκει μεσα μιας και καπου διαβασα οτι ΟΛΑ γινονται απο εκει μεσα
οποτε να απαλλαγω απο αυτο χωρις να εχω τις επιπτωσεις που αναφερεις...
αλλα δεν το βλεπω ευκολο;)

Απάντηση: SONY Bravia 46X3500

Πρέπει να γίνεται κανονικά μέσα από το service menu, δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει τέτοια επιλογή. Είναι όπως και στις Samsung, που εγώ μπήκα και το απενεργοποίησα κι απο´τότε η εικόνα, μετά το καλιμπράρισμα είναι άψογη.
Βασίλη, απλά πρόσεχε μην πειράξεις κατά λάθος τίποτα άλλο. Το πιο σωστό είναι όταν θα μπεις στο service menu να έχεις και μια φωτογραφική μηχανή μαζί σου και να τραβάς screenshots το κάθε μενού, ώστε εαν χρειαστεί να επαναφέρεις τις αρχικές ρυθμίσεις την τηλεόρασή σου, σε περίπτωση κάποιου απρόσεκτου λάθους. Εμένα τουλάχιστον μου χρησίμευσε αφάνταστα αυτό.
-bye-

Βασίλη όπως είπες αν υπάρχει η δυνατότητα όλο και κάτι θα έχει γραφτεί στο Αγγλικό φόρουμ και θα το ξέρει ο Χρήστος. Ακόμα και αν δεν έχει γραφτεί στείλτε ένα mail στον Vincent να ρωτήσετε αν ξέρει. Επίσης μπορείτε να αγγαρέψετε :D τον Χρήστο να θέσει την ερώτηση απευθείας στο Αγγλικό φόρουμ. Εννοείται πως μιλάμε για απενεργοποίηση μόνο του autodimming και όχι να πάρει η μπάλα και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το πρόβλημα είναι ουσιαστικό ? Θέλω να πω υπάρχουν στιγμές που πραγματικά ενοχλεί ή είναι περισσότερο ψυχολογικό ?