Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνω και το δικό μου ας το πούμε review σχετικά με το μοντέλο αυτό. Καταρχήν ότι αναφέρω παρακάτω αποτελούν δικές μου εντυπώσεις αυστηρά και μπορεί να μην συμφωνούν στα μάτια άλλων ανθρώπων.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός μου αρέσει πάρα πολύ,για τα γούστα μου δείχνει πολύ hi-end. H συναρμολόγηση έγινε πολύ εύκολα και γρήγορα,αρκεί να έχεις 2 άτομα μιας και είναι ασήκωτη. Αυτοματοποιημένη είναι η διαδικασία επιλογής καναλιών,σε 3 λεπτάκια μου συντόνισε 37 κανάλια. Όσον αφορά την ποιότητα των καναλιών σε λειτουργία sd, θα έλεγα ότι στα περισσότερα είναι πολύ καλή.Ιδιαίτερα στο MEGA,ANT1,ALPHA και ALTER. Όσον αφορά τα υπόλοιπα μικρά σε εμβέλεια τα πράγματα είναι άσχημα μιας και το σήμα είναι αδύναμο με αποτέλεσμα το upscaling στις 46 ίντσες να τα κάνει ακόμα χειρότερα.Δυστυχώς δεν έτυχε να υπάρχει κανένα παιχνίδι ποδοσφαίρου σε ζωντανή μετάδοση για να δω την ποιότητα της κίνησης.Μια συμβουλή, να διατηρείτε την λειτουργία των 100hz στο χαμηλό επίπεδο,μιας και στο pro2008 στo PS3 στα μάτια μου σαν να θόλωνε την εικόνα λίγο όταν το έβαζα στο μέγιστο.Σε κάποια στιγμιότυπα φάσεων ποδοσφαίρου που είδα στις ειδήσεις ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα, η κίνηση ήταν πολύ ομαλή,καμία σχέση με την παλιά 26αρα lcd μου.

Στο κομμάτι του HD τώρα τα λόγια περιττεύουν.Δεν θέλω να φανώ γραφικός μιας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από άλλες κορυφαίες σειρές lcd.Η εικόνα είναι φοβερή,το ps3 κλείδωσε στα 1080p και μετά ακολούθησαν ομηρικές μάχες με αντίπαλο τον υπολογιστή! Η ζωντάνια της εικόνας είναι πρωτόγνωρη για τα μάτια μου.Σημειώνω ότι πριν δοκιμάσω τα πάντα έχω ρυθμίσει την Tv σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε το hdtvtest. Η μόνη αλλαγή που έκανα είναι στο τηλεοπτικό σήμα δεν διατηρώ το cinema mode αλλά την κανονική επιλογή. Έβαλα να παίξει το δισκάκι του hitech με τα λιοντάρια και ομολογώ ότι ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλό.Κατά τη γνώμη μου είδα διαφορά σε σχέση με τα 720p της παλιάς μου tv.
O ήχος της μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε μιας και είναι αρκετά δυνατός αλλά σίγουρα δεν επαρκεί για κινηματογραφικές προβολές!
Όσον αφορά το Clouding και η δικιά μου έχει αλλά όχι στις γωνιές. Φαίνεται η ύπαρξή του στα δεξιά,κάτω από τη μέση της οθόνης και έχει μέγεθος λίγο μικρότερο από ένα Dvd. Κατέβασα τις ρυθμίσεις και μετά έγινε σχεδόν ανεπαίσθητο. Σίγουρα πάντως δεν με ενοχλεί καθόλου. Η απόκριση του τηλεκοντρόλ είναι πολύ καλύτερη και γρηγορότερη από αυτό της παλιάς μου Samsung. Μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι είναι λίγο βαρύ. Προσωπικά το φωτιζόμενο σηματάκι της Sony μου άρεσε πάρα πολύ.Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα πόσο χάλια φωτογραφίες βγάζω με τη Canon s3 is μου!:flipout:

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Μοσχίδη Σάββα που εκπροσωπεί τα καταστήματα Electronet στη Ρόδο.Ο επαγγελματισμός του, η ευγένειά του καθώς και η τήρηση του λόγου του αποτέλεσε για μένα ευχαρίστηση η συναλλαγή μαζί του. Η τηλεόραση έφθασε την ημέρα που μου είπε ακριβώς και όλα έγιναν τέλεια, σε τιμές πάρα μα πάρα πολύ ανταγωνιστικές.Για του λόγου του αληθές, ορίστε η τιμή που την αγόρασα, 2600 ευρώ τελική με έξοδα μεταφοράς δωρεάν εφόσον έχετε Electronet στην περιοχή σας. Αν κάποιοι νομίσετε ότι του κάνω διαφήμιση, καλά καταλάβατε. Ο κύριος Μοσχίδης είναι κύριος με το Κ κεφαλαίο,άψογος επαγγελματίας.Για οποιαδήποτε πληροφορία κάντε μου pm!

Last edited:

Nα εισαι καλα να τη χαρεις πολλα πολλα χρονια!Καλοριζικη!

:ernaehrung004:

κατ εμε πηρες την κορυφαια lcd σε εικονα. Καλοριζικη, να την χαρεις.

Καλορίζικη. μάλλον θα πρέπει να ρυθμίσεις λίγο το μέγεθος της εικόνας γιατί βλέπω ότι σου "τρώει" το πάνω μέρος του σήματος των σταθμών.

Πάνος

ΥΓ: Το ματσάκι (Brugge - AEK) πόσο έληξε?

Last edited:

Καλορίζικη Βασίλη και πάρε και κανά κωλύριο γιατι προβλέπω να σου κουράζει τα μάτια από την ατελείωτη παρακολούθηση!:BDBDG54:
Πιστεύω πολύ σύντομα θα σε ακολουθήσω και εγώ στο club των Χ3500κηδών!:worshippy:

Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Βασιλη, καλωριζικη κι απο εμενα! Πηρες πραγματικο διαμαντι-τηλεοραση! :ernaehrung004:
Τωρα να την χαρεις οσο περισσοτερο μπορεις και μην σκοτιζεσαι για αλλα. Απλα καθησε αναπαυτικα κι απολαυσε! :antlers:

ΥΓ.: Ειδατε πρωτοπορεια το νησι μου στις τιμες?! :grinning-smiley-043

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, τι να σας πω, είναι μια πολύ ωραία tv. Πάνο ήδη έχω χαλαρώσει και απολαμβάνω τις 46 ίντσες,τελικά όποιος ταλαντεύεται ανάμεσα σε 40αρα και 46αρα χωρις παραπάνω σκέψη να πάει στη δεύτερη.Όσο για το νησί σου,απλά άπαιχτο!Ρkvakoun αυτό που λες είναι το λεγόμενο smart mode το οποίο ναι μεν τρώει λίγο το σηματάκι των καναλιών πάνω δεξια, όμως κρατάει στο περίπου την αναλογία 4:3 των αναλογικών καναλιών και την κάνει upscale στις 46 ίντσες πολύ καλύτερα απ ότι η 16:9 απεικόνιση.Το ματσάκι δυστυχώς έληξε με ήττα:ADFADF1:

Φιλε Gatare επειδη βλεπω οτι εχεις PS3 σου συνιστω να νοικιασεις τουλαχιστον το ASSASSIN'S CREED και να δεις τον κοσμο του στις 46".
Απλα ΜΑΓΙΚΟ!!!:ernaehrung004:

Δυστυχώς δεν μου αρέσουν καθόλου τα βίαια παιχνίδια! Πήρα το resistance σε τιμή χώμα 15 ευρώ μόνο και μόνο για να δώ γραφικά, το έπαιξα 15 λεπτά και μετά το έφαγε το συρτάρι! Και να φανταστείς σχεδόν ότι splatter και thriller ταινία υπάρχει την έχω δει....:BDBDG54: Ερώτηση ενώ έχω ρυθμίσει το Ps3 να βγάζει 1080p γιατί όταν τρέχει το PRO πάνω αριστερά η οθόνη βγάζει 720p? Μήπως επειδή το παιχνίδι δεν είναι 1080p σχεδιασμένο?

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, τι να σας πω, είναι μια πολύ ωραία tv. Πάνο ήδη έχω χαλαρώσει και απολαμβάνω τις 46 ίντσες,τελικά όποιος ταλαντεύεται ανάμεσα σε 40αρα και 46αρα χωρις παραπάνω σκέψη να πάει στη δεύτερη.Όσο για το νησί σου,απλά άπαιχτο!Ρkvakoun αυτό που λες είναι το λεγόμενο smart mode το οποίο ναι μεν τρώει λίγο το σηματάκι των καναλιών πάνω δεξια, όμως κρατάει στο περίπου την αναλογία 4:3 των αναλογικών καναλιών και την κάνει upscale στις 46 ίντσες πολύ καλύτερα απ ότι η 16:9 απεικόνιση.Το ματσάκι δυστυχώς έληξε με ήττα:ADFADF1:
Το είδα για την ήττα αλλά δεν μίλησα. Δεν νομίζω να ζορίστηκες και ιδιαίτερα όμως καθότι απ' όσο θυμάμαι δεν είσαι ΑΕΚ (αν θυμάμαι καλά). Αν είσαι πάντως ΑΕΚ φτου σου ξεφτιλισμένε που μας ξεφτίλισες την ομάδα. Να παίρνεις Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό μέχρι να το μάθεις το παιχνίδι και παίρνεις και την ΑΕΚ -bye-

ΑΕΚ είμαι:worshippy: Όμως βρε παιδιά δεν κοίταγα το τέρμα όταν το έτρεξα να δω πως παίζει! Ποιός είναι ο Ολυμπιακός???? Τέρμα το spam στο thread αυτό! Πάω για ύπνο! Καληνύχτα παιδιά:ernaehrung004:

Καλορίζικη κι από μένα, φίλε. Πολύ καλή επιλογή σε πολύ καλή τιμή, αλλά αυτό το ξέρεις ήδη :D

Στο PS3 υποθέτω έχεις βάλει την επιλογή auto οπότε στέλνει το αντίστοιχο σήμα ανάλογα με το υλικό. Το ίδιο έχει κάνει και ο αδερφός μου στο δικό του, και στην HD Ready του το PS3 στέλνει 720p στα παιχνίδια και 1080i σε ΒR ταινίες. Υποθέτω πως τα παιχνίδια είναι αποθηκευμένα σε 720p, οπότε αφήνει την τηλεόραση να κάνει το upscale.

Δυστυχώς δεν μου αρέσουν καθόλου τα βίαια παιχνίδια! Πήρα το resistance σε τιμή χώμα 15 ευρώ μόνο και μόνο για να δώ γραφικά, το έπαιξα 15 λεπτά και μετά το έφαγε το συρτάρι! Και να φανταστείς σχεδόν ότι splatter και thriller ταινία υπάρχει την έχω δει....:BDBDG54: Ερώτηση ενώ έχω ρυθμίσει το Ps3 να βγάζει 1080p γιατί όταν τρέχει το PRO πάνω αριστερά η οθόνη βγάζει 720p? Μήπως επειδή το παιχνίδι δεν είναι 1080p σχεδιασμένο?

Το Resistance ειναι fps καμια σχεση με Assassin's Creed.Aξιζει και μονο να κανεις μια βολτα στη Δαμασκο για να θαυμασεις τα γραφικα!!!!Οσο για το PRO ειναι φτιαγμενο να παιζει στα 720p και το PS3 κανει upscale σε 1080p μονο στα παιχνιδια του PS2:grinning-smiley-043.Αληθεια πως σου φαινεται το καινουριο PRO;Εγω αν και μεγαλος fan απογοητευτηκα.

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, Άρη όσο για το pro,εμένα προσωπικά με κάνει και περνάω ευχάριστα το 2ωρο που μπορεί να παίξω καθημερινά.Το gameplay του είναι πολύ καλό,μόνο αυτά τα σπασίματα στην κίνηση να μην είχε...Βιάστηκαν να το κυκλοφορήσουν μου φαίνεται.Καλημέρα σε όλους τους συμφορουμίτες!:ernaehrung004: