ΥΓ.: Ειδατε πρωτοπορεια το νησι μου στις τιμες?!![]()
Το είδα για την ήττα αλλά δεν μίλησα. Δεν νομίζω να ζορίστηκες και ιδιαίτερα όμως καθότι απ' όσο θυμάμαι δεν είσαι ΑΕΚ (αν θυμάμαι καλά). Αν είσαι πάντως ΑΕΚ φτου σου ξεφτιλισμένε που μας ξεφτίλισες την ομάδα. Να παίρνεις Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό μέχρι να το μάθεις το παιχνίδι και παίρνεις και την ΑΕΚΠαιδιά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, τι να σας πω, είναι μια πολύ ωραία tv. Πάνο ήδη έχω χαλαρώσει και απολαμβάνω τις 46 ίντσες,τελικά όποιος ταλαντεύεται ανάμεσα σε 40αρα και 46αρα χωρις παραπάνω σκέψη να πάει στη δεύτερη.Όσο για το νησί σου,απλά άπαιχτο!Ρkvakoun αυτό που λες είναι το λεγόμενο smart mode το οποίο ναι μεν τρώει λίγο το σηματάκι των καναλιών πάνω δεξια, όμως κρατάει στο περίπου την αναλογία 4:3 των αναλογικών καναλιών και την κάνει upscale στις 46 ίντσες πολύ καλύτερα απ ότι η 16:9 απεικόνιση.Το ματσάκι δυστυχώς έληξε με ήττα:ADFADF1:
Δυστυχώς δεν μου αρέσουν καθόλου τα βίαια παιχνίδια! Πήρα το resistance σε τιμή χώμα 15 ευρώ μόνο και μόνο για να δώ γραφικά, το έπαιξα 15 λεπτά και μετά το έφαγε το συρτάρι! Και να φανταστείς σχεδόν ότι splatter και thriller ταινία υπάρχει την έχω δει....:BDBDG54: Ερώτηση ενώ έχω ρυθμίσει το Ps3 να βγάζει 1080p γιατί όταν τρέχει το PRO πάνω αριστερά η οθόνη βγάζει 720p? Μήπως επειδή το παιχνίδι δεν είναι 1080p σχεδιασμένο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.