Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY 46X3500

μολις την εξοφλησα και γω στο Σαββα
1300 μετρητα
1300 σε 12 ατοκες
σε 2 μερες θα ειναι εδω..για να δουμε (σημερα εχει πολυ συννεφια και βρεχει εδω,ελπιζω να μην εχει συννεφια και μεθαυριο:flipout:)

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Καλορίζικη και από εμένα Gatare...! :ADFADF1:

Τελικά την χτύπησες,σιγά να μην την άφηνες!

Για το Pro Evolution κατέβασε το καινούργιο patch και δεν θα ξανά δεις σπασίματα.

-bye-

Βασίλη το μόνο που θα πω είναι : ΜΠΡΑΒΟ!!!! Παρόλες τις δυσκολίες που σου προέκυψαν, νομίζω ότι έκανες πολύ καλή επιλογή.Το δικαιολογημένο άγχος που είχες θα ανταμειφθεί όταν συνδέσεις για πρώτη φορά αυτό το μεγαθήριο! ΜΠΡΑΒΟ το club μας μεγαλώνει!!!!!!!!!!

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Όχι, αλλά εσύ τώρα το θυμήθηκα δεν έχεις σύνδεση το PS3 στο Internet.
Βγήκε το patch αποκλειστικά για το Pro Evolution αλλά μέχρι στιγμής μπορείς μόνο μέσα από το PS3 να κάνεις το update. :firstprize:

Διάβασε τα σχετικά εδώ.

την τιμη την ανακοινωσα
το οτι δεν εχει διαθεσιμες επισης το ανακοινωσα
τη διαλυση του pb την ανακοινωσα
τι αλλο να πω στα pm?
στην τιμη που πηρα εγω θα παρετε και εσεις..κανετε τηλ. μεχρι να σας πει οτι ηρθαν και μετα την αποκτατε

Πάντως εγώ έχω 10 τεμάχια διαθέσιμα ... αλλά η τιμή του VASDAR λόγω Ρόδου (ΦΠΑ 13% κτλ) είναι αχτύπητη!

οποιος θελει να αγορασει αμεσα την τηλεοραση(η εστω πριν τα Χριστουγεννα) και δεν την βρισκει ας μου στειλει pm..εχω μια προσφορα (με σημαντικο στοιχειο τις 12 ατοκες )

ολα τα παιδια που μου εχετε στειλει pm για την sony τις τελευταιες μερες εχετε pm για τις 2 προσφορες της 46x3500 και λεπτομερειες
το τι θα κανετε θα το αποφασισετε εσεις
οχι για να μην λετε μερικοι οτι σας ξεχασα (μεχρι και τηλεφωνα σας εστειλα τι αλλο να κανω?):gossip:

Παίδες καλές οι προσφορές που μαζεύετε, πολύ καλά κάνετε, αλλά για αυτούς που είναι ανυπόμονοι, καλά θα κάνουν να βιαστούν γιατί υπάρχει ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ έλλειψη πλέον σε όλες τις ίντσες. Έχουν στοκάρει όλοι στην Ευρώπη κ κλασσικά η Ελλάδα πήρε τις λιγότερες.....

Εσείς αποφασίζετε πάντα, δεν θέλω να προιδεάσω κανέναν έτσι....

Τώρα αν αξίζει κάποιος να πληρώσει την ανυπομονησία του 600+ευρώ δεν ξέρω...
Δεν είναι 600 ευρώ διαφορά Gatare. O Vasdar έχει πάρει και 2η προσφορά από άλλον πλην του Σάββα με άμεση διαθεσιμότητα και την έχει αποστείλει σε όσους έχουν δείξει ενδιαφέρον και σε όσους δείξουν στο άμεσο μέλλον στέλνοντάς τους τις προσφορές με τις τιμές. Βέβαια με αυτό το 12 άτοκες καρφώθηκε λίγο:flipout:... Όλα εξαρτώνται για το πότε την θέλει αυτός που την θέλει. Αν την θέλει για μέσα στις γιορτές θα τα ακουμπήσει. Αν όχι μπορεί να περιμένει και μέχρι το Πάσχα και να την πάρει και κάτω από 2500€ και με 200 άτοκες.

Τελικά αυτό που λέγεται για τον θόρυβο που παράγουν οι ανεμιστήρες της Χ3500 ισχύει? Ξέρω ότι η 52Χ3500 δέν έχει ανεμιστηράκια αντιθέτως έχει η 40Χ3500. Με την 46" τι γίνεται, είναι αισθητός και ενοχλητικός ο θόρυβος? Δείτε πατέντα που έκανε κάποιος στο (-GeoGeoGeo: Άσχετο αλλά εγώ είμαι ο συντάκτης του θέματος στο avforums! - no offence!!!) http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=602863&page=4

Ενοούσα Σταύρο 600 ευρώ διαφορά σε σχέση με το Πλαίσιο που εκπροσωπεί ο psixakias.Εκτός και αν το Πλαίσιο έδωσε τη Β προσφορά στα παιδιά και δεν το γνωρίζω.Ο θόρυβος ισχύει αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σε ενοχλήσει,γίνεται αντιληπτός μόνο σε απόλυτη ησυχία.

Δεν είναι 600 ευρώ διαφορά Gatare. O Vasdar έχει πάρει και 2η προσφορά από άλλον πλην του Σάββα με άμεση διαθεσιμότητα και την έχει αποστείλει σε όσους έχουν δείξει ενδιαφέρον και σε όσους δείξουν στο άμεσο μέλλον στέλνοντάς τους τις προσφορές με τις τιμές. Βέβαια με αυτό το 12 άτοκες καρφώθηκε λίγο:flipout:... Όλα εξαρτώνται για το πότε την θέλει αυτός που την θέλει. Αν την θέλει για μέσα στις γιορτές θα τα ακουμπήσει. Αν όχι μπορεί να περιμένει και μέχρι το Πάσχα και να την πάρει και κάτω από 2500€ και με 200 άτοκες.

Ό Χ Ι Ε Γ Ω