:chinscratch:Τωρα αν εγω ρωτησω τι ειναι το FSX να υποθεσω οτι θα σκασουνε και τα πρωτα γελια;;;;
Έχω ακριβώς την ίδια κάρτα (υλοποίηση Sapphire) και με τους οδηγούς που είχα (Warcar 7.4 βασισμένοι στους Catalyst 7.4) δεν αναγνώριζε να μου γυρίσει την ανάλυση με τίποτα σε 1920x1080/60Hz γιαυτό κι έβαλα το powerstrip. Εσύ ποιους οδηγούς χρησιμοποιείς; Μιλάμε πάντοτε για την 46Χ3500 κι όχι για την 40Χ3500 έτσι;Έχω την ati 1950 pro. Σε ανάλυση 1920x1080/60Hz σε DVI to HDMI
Όχι σου φαίνεται. Παίζει καλύτερα σε hdmi. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο google θα διαβάσεις και το γιατί.σημερα το ενωσα και με VGA. Μου φενετε οτη πέζη καλητερα σε hdmi
Τα υπόλοιπα μέσω pm άμα είναι για να μην το τσακίσουμε τελείως το thread.τη 46χ3500 εχω. Δεν ξερω ποιους οδηγους εχω. Εβαλα την αναλιση 1920x1080/24Hz (1080/24p). Συνεχιζι να μη βλεπι σημα αμα γιρισο σε αλλη πιγη τη tv. Το powerstrip που το βρισκω?
Νομίζω ότι πιο καλό θα ήτανε να ανοίξεις ένα καινούργιο νήμα με τίτλο "ερώτηση γιά SONY KDL-26P 3000E". Έτσι θα το βλέπανε και θα απαντούσανε πολύ περισσότεροι κι όχι μόνο όσοι ενδιαφέρονται για την 46Χ3500 που έχει σαν τίτλο το παρόν νήμα. Πάντως προς απάντηση των ερωτήσεών σου αν δεν έχεις καλό σήμα δεν ξέρω αν θα μπορείς να πιάσεις Πρίσμα+ και με τι ποιότητα. Πάντως όσο κοντά και να είσαι θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από 32άρα και για μένα την 32D3000. Με την 26άρα θα περιοριστείς για μελοντική χρήση της ενώ την άλλη την πετάς και σε ένα υπνοδωμάτιο και γενικότερα είναι πιο τηλεόραση παρά monitor. Το λέω γιατί είχα δει και παίξει το Command & Conquer στο Πλαίσιο Θεσσαλονίκης από περίπου ένα μέτρο απόσταση και δεν ενοχλήθηκα καθόλου.Σωστός ο Γιώργος ......... αλλά για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα, τι λέτε για τις ερωτήσεις μου? ή χαμογελάτε ακόμα?
Καλημέρα.
Καλησπέρα σε όλους,
Σαν ίσως ο πιό ¨ηλικιωμένος¨ θα ήθελα να σας ρωτήσω γιά την SONY KDL-26P 3000E. Υποθέτω θα σκάσανε τα πρώτα χαμόγελα ...... αλλά έχω σκοπό να παίζω με το FSX, οπότε θα πρέπει να είμαι σχετικά κοντά στην οθόνη.
Η 1η ερώτηση είναι για το περίφημο καί ενσωματωμένο DVB-T: θα μπορέσω να βλέπω το Prisma της ΕΡΤ?
Πάμε παρακάτω: Το αναλογικό σήμα εδώ που μένω είναι πολύ κακό (περιτριγυρισμένος από τον Υμηττό), οπότε θα πρέπει να επενδύσω και σε δορυφορική?
Αυτά σαν αρχή ........... καί πριν σας καληνυκτίσω ....... να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρω για τις απαντήσεις σας.
Χρήστος (καί Λάκωνας)
Αυτα για τωρα δυο ερωτησεις:
1)εχει μεσα ενα μαυρο καλωδιο που μοιαζει με κεραιας..ειναι οντως?
2)εχω ενα pc με μια geforce 5200 (μην γελας Σταυρο!)..εχω συνδεσει το βυσμα της οθονης του υπολογιστη πισω απο την τηλεοραση(αυτο με τις βιδες)..τι αλλο καλωδιο θελει για να δω τον Ρατατουι(!!!) σε 720p? για HDMI ουτε λογος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.