Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY 46X3500

σ'ευχαριστω πολυ Γιωργο:2thumb22sup:
σε περιμενουμε στο δικο μας club, νομιζω οτι θα περασεις καλυτερα εδω:cool4:

Εκεί που έχουν πάει οι τιμές της ακατονόμαστης, καθόλου απίθανο να μπω στο club των like.no.other :D

Απάντηση: Re: SONY 46X3500

Εκεί που έχουν πάει οι τιμές της ακατονόμαστης, καθόλου απίθανο να μπω στο club των like.no.other :D

Πρεπει να κοψεις την παρεα με τον Rivers και τον GeoGeoGeo :D:D:grinning-smiley-043

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15282&highlight=52x3500&page=15

εδω θα δεις μια φωτογραφια αλλα ειναι πολυ φωτεινη..στο σκοταδι τοσο το σημα της sony στην τηλεοραση, οσο και ο καταπληκτικος φωτισμος του remote ειναι πιο εντυπωσιακος (μπλε προς μωβ)

και review(s)

αυτο που δεν φαινεται στις photo ειναι το αλουμινιο..η βαση ειναι ολη μεταλλικη και το πλαισιο της τηλεορασης εχει γυρω-γυρω μια λεπτη λωριδα απο μεταλλο
δεν ξερω αν εχει αλλη τηλεοραση στην αγορα μεταλλο..

Βλέπω πήρανε γραμμή το θέμα του clouding από τη Sony (θα είχανε και κάποιες επιστροφές) και ετοιμάζονται για firmware update μέσα Φεβρουαρίου. Άντε και εις ανώτερα. Αισθάνομαι πολύ ευτυχής που η εταιρία δείχνει το πρέπον ενδιαφέρον για το καλύτερο μοντέλο της. Δείχνουν ότι σέβονται τον καταναλωτή τους (βέβαια τους τα στάζουμε και χοντρά για το συγκεκριμένο μοντέλο). http://esupport.sony.com/US/perl/news-item.pl?mdl=KDL40XBR2&news_id=168

σ'ευχαριστω Χρηστο..(10 ωρες η δικη μου, 4 αγωνες. ο Ρατατουης και οι 300 :flipout::flipout:)
Έλεος; Την έχεις ξεσκίσει στο παίξιμο:flipout:. Εγώ μόνο το Σαββατοκύριακο την λειτούργησα (παραλαβή Παρασκευή 31/11 18:30) και Δευτέρα πρωί έφυγα για Θεσσαλονίκη και κανά 10ωρο η γυναίκα μου και θα έχει γράψει ήδη κοντά 30 υπολογίζω.:Banane0:

Παρέλαβα και εγώ το κόσμημα. Δυστυχώς την έχω πακεταρισμένη στο σπίτι του αδερφού μου, μιας και μετακομίζω σε 2 εβδομάδες σε καινούργιο σπίτι (το περιμένω πως και πως). Έτρεξα να την αγοράσω από Public πριν τα εγκαίνια του καταστήματος, αφού για friends & family είχε έκπτωση 20% στις τηλεοράσεις.
Όταν με το καλή μπει στη θέση της θα ανεβάσω και photo.

καλοριζικη
μπορεις να μου πεις αν το κουτι ειχε γυρω γυρω αυτα τα πλαστικα που μοιαζουν με σκοινι και κρατανε το κουτι δεμενο(οπως ειδα οτι εχουν ολες τις τηλεορασεις των παιδιων που ανεβασαν φωτογραφιες σε αλλα νηματα,sharp,samsung,) ειναι μονο το κουτι?

Παρασκευη σημερα..ο Σταυρος θα κανει Πασχα:grinning-smiley-043
για πειτε και εσεις ρε παιδια αν κανετε αυτον τον ελεγχο για τις ωρες λειτουργιας σας δειχνει αριθμο στο boot times?

Απάντηση: SONY 46X3500

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗ ΚΟΥΚΛΑ(46Χ3500).ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΑΚΟΜΗ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ CAM ΤΗΝ SR7E...ΑΚΟΜΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΟΧΙ(ΦΥΛΑΚΗ).ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΞΕΡΩ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗ SONY ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ PIXEL ΚΑΙ ΤΟ CLOUDING???ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΧΟΜΕΝΟΣ!PLSSSS HELP!!ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ...

απαντωντας σε ερωτησεις μετα απο pm (καλυτερα εδω για να λυσει και αποριες αλλων):

Αποκριση σε εντολη του remote: Αμεση, καμια διαφορα απο την crt μου, αρκετα πιο γρηγορη απο την m8

Κινηση σε ποδοσφαιρο: Μετα απο 4 αγωνες σε mega και νετ αψογη , με μια αισθηση οτι εισαι καπου εκει μεσα στο γηπεδο - λογω μεγεθους - χωρις θολουρες ή αλλα προβληματα

Σημα απο dvd - 720 p videos που εχω κατεβασει : Κανενα σχολιο

Θορυβος απο ανεμιστηρα δεν ακουγεται, ζεσταινεται αρκετα αλλα μονο το πανω μερος της πισω επιφανειας
Μετα το κλεισιμο δεν ακουγονται τριγμοι του πλαστικου

Το σημα της sony δεν ξερω πως φωτιζεται και τι γινεται αν υπαρξει εκει προβλημα..δειχνει να αιωρειται και δεν βλεπω πως τροφοδοτειται

Games: Απο κονσολες προηγουμενης γενιας (ps2-gamecube) τα γραφικα φαινονται καθαρα χωρις pixel, οπως αυτα που φαινονται στις φωτογραφιες περιοδικων..μαλλον αναβαθμιζονται απο την ιδια την tv

update δεν ξερω πως κανει..(μαλλον απο την usb που εχει στο πλαι)

clouding: 0
αλλα προβληματα : 0

Re: Απάντηση: SONY 46X3500

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗ ΚΟΥΚΛΑ(46Χ3500).ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΑΚΟΜΗ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ CAM ΤΗΝ SR7E...ΑΚΟΜΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΟΧΙ(ΦΥΛΑΚΗ).ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΞΕΡΩ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗ SONY ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΧΕΛ ΚΑΙ ΤΟ CLOUDING???ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΧΟΜΕΝΟΣ!PLSSSS HELP!!ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ...

να τη χαιρεσαι..ολα μονος να τα κανεις ειναι πολυ ευκολο, απλα ακολουθησε τα βηματα και ΜΗΝ πειραξεις τιποτε εκει μεσα, μπες,δες και φυγε