Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: SONY 46X3500

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ???ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ?ΓΤ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ!!!(ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ)ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ PIXELS ΚΑΙ CLOUDING?(ΘΟΛΟΥΡΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ?)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ CAM,ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ?

Re: SONY 46X3500

Για την καμερα δεν ξερω υπαρχει αλλη κατηγορια με ανθρωπους που ασχολουνται και θα σου πουν
Αν εχει αρκετα pixels (πανω απο 7-8 δεν θυμαμαι στην αλλαζουν, τωρα το clouding δεν ειναι λογος αλλαγης αν ειναι λιγο αλλα αν ειναι συννεφιασμενη Κυριακη θα στην αλλαξουν (υποθετω μετα απο επιμονη απαιτηση σου)
Κατα 99 % δεν θα εχεις κανενα προβλημα..εδω μεσα ειμαστε πανω απο 10 με αυτη τη τηλεοραση και κανεις δεν εχει προβληματα (εκτος απο μια 40αρα που ειχε clouding)
O Kωτσοβολος δεν ξερω αλλα την Η.Α. την χουν αναφερει πολυ εντονα για τετοια φαινομενα σε αλλα threads

για να δεις τις ωρες θα κανεις ακριβως οτι λεει ο GEOGEOGEO 2 σελιδες πριν..εγω το εκανα και επιασε μια χαρα

καλοριζικη
μπορεις να μου πεις αν το κουτι ειχε γυρω γυρω αυτα τα πλαστικα που μοιαζουν με σκοινι και κρατανε το κουτι δεμενο(οπως ειδα οτι εχουν ολες τις τηλεορασεις των παιδιων που ανεβασαν φωτογραφιες σε αλλα νηματα,sharp,samsung,) ειναι μονο το κουτι?

Το κουτί ήταν σφραγισμένο στο πάνω μέρος με ταινία. Στο κάτω μέρος υπάρχουν 4 άσπρα "αυτάκια" τα οποία βγάζεις και σηκώνεις το κουτί. Δεν υπήρχαν τσέρκια πλαστικά. Η τηλεόραση όμως είναι καινούργια και μάλιστα επειδή ο αδερφός μου δουλεύει για συγκεκριμένη αλυσίδα, μας διαβεβαίωσαν ότι πείραμε καινούργια και όχι κάποια που μπορεί να έπεζε στο ράφι.
Μάλιστα όταν την ανοίξαμε, φαινόταν η τηλεόραση ότι δεν είχε χρησιμοποιηθεί και όλα τα περιφερειακά (καλώδια, control κλπ.) ήταν σφραγισμένα. Επειδή πριν χρόνια δούλευα σε αλυσίδα καταναλωτικών προϊόντων και είχα πουλήσει αρκετά κομμάτια από ράφι, όσο προσεκτικός και να είσαι, όσο και να καθαρίσεις το προϊόν, κάτι θα μείνει. Και πίστεψέ με, μπορώ να το καταλάβω.
Μένει μόνο να μπω στο menu και να δω τις ώρες λειτουργίας. Κανένα καμμένο pixel και δε μου φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα clouding. Βέβαια επειδή την είχαμε πρόχειρα στο πάτωμα και βλέπαμε από γωνία, φαινόταν να έχει έντονο backlight αλλά όχι clouding.
Περισσότερα όταν θα τη βάλω σε λειτουργία.

ξερει κανενας απο ποια γωνια πρεπει να δουμε για να διαπιστωσουμε clouding?
τι εννοω..οταν κοιταζω απο μπροστα,εντελως ευθεια η τηλεοραση στα σκοτεινα ειναι μαυρη και αυτο ειναι ομοιομορφο παντου(και στις ακρες)
οταν κινουμαι προς το πλαι γινεται πιο φωτεινη με αποκορυφωμα οταν φτανω στις 45+ μ. γωνια φαινεται αρκετα φωτεινη..οταν γυρναω στο κεντρο ολα οκ..

Αυτό ακριβώ παρατήρησα και εγώ. Το οποίο μάλλον είναι φυσιολογικό. Μάλιστα έχω και ένα 19αρι monitor EIZO στο οποίο παρατήρησα το ίδιο φαινόμενο.

Απάντηση: Re: SONY 46X3500

Το σημα της sony δεν ξερω πως φωτιζεται και τι γινεται αν υπαρξει εκει προβλημα..δειχνει να αιωρειται και δεν βλεπω πως τροφοδοτειται
Μέσα από το Menu ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς το φωτισμό τον λογότυπο SONY.

Re: Απάντηση: Re: SONY 46X3500

Μέσα από το Menu ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς το φωτισμό τον λογότυπο SONY.

η ερωτηση του φιλου ηταν αν πρεπει να το εχει συνεχεια αναμμενο η να το σβηνει γιατι αν καει τι γινεται
δεν εχει λαμπα για να καει και ομολογω οτι εγω δεν το ειχα σκεφτει ετσι και το εχω μονιμα αναμμενο.
αν θελεις παρε ενα τηλεφωνο την sony η καποιον αλλο ειδικο

είναι LED και όχι λάμπα, και ΔΕΝ καίγεται, γιατί τραβάει ΕΛΑΧΙΣΤΟ ρεύμα....

Αν σας αρέσει να φαίνεται αναμμένο, αφήστε το ΑΦΟΒΑ, διαφορετικα κλειστε το! :ernaehrung004:

Πως βλέπετε τα καμένα pixels??

Τελικά παίρνει αναβαθμίσεις ή όχι και πως??? Στο site δεν βρήκα κάτι ακόμη και για παλαιότερα μοντέλα στο support. Για την philips διάβασα οτι είναι εφικτό και χωρίς να ξέρω τι ακριβώς προσφέρει η λειτουργία αυτή, το θεωρώ σημαντικό.

Ειμαι ανάμεσα στην Philips 9732D και την Χ3500 και πρέπει να αποφασίσω.:chinscratch:

είναι LED και όχι λάμπα, και ΔΕΝ καίγεται, γιατί τραβάει ΕΛΑΧΙΣΤΟ ρεύμα....

Αν σας αρέσει να φαίνεται αναμμένο, αφήστε το ΑΦΟΒΑ, διαφορετικα κλειστε το! :ernaehrung004:
τελος!:SFGSFGSF:
(με γλιτωσες απο αρκετα pm)

Πως βλέπετε τα καμένα pixels??

Τελικά παίρνει αναβαθμίσεις ή όχι και πως??? Στο site δεν βρήκα κάτι ακόμη και για παλαιότερα μοντέλα στο support. Για την philips διάβασα οτι είναι εφικτό και χωρίς να ξέρω τι ακριβώς προσφέρει η λειτουργία αυτή, το θεωρώ σημαντικό.

Ειμαι ανάμεσα στην Philips 9732D και την Χ3500 και πρέπει να αποφασίσω.:chinscratch:

παιρνει αναβαθμισεις..η sony ανακοινωσε ενα νεο firmware που θα ειναι διαθεσιμο σε 2 μηνες και θα μπορουν οι κατοχοι να το βαλουν μονοι τους (εχει usb port)

Παει χαλασε κι η sony ,ζηλεψε τα χουγια των philips με τις αναβαθμισεις .

Η τηλεόραση είναι απλά υπέροχη. Πανέμορφη και με κορυφαία εικόνα. Εγώ πάντως έχω καταστρέψει κόσμο και κοσμάκι που έχω φέρει σπίτι και τους έχω βάλει να δούνε. Χαζεύουνε όλοι. Αφού το πρώτο που με ρωτάνε αφού συνέλθουν είναι οι διαστάσεις (αυτονόητο το γιατί). Η απάντηση στην δεύτερη ερώτηση που κάνουν βέβαια τους προσγειώνει γιατί ακούνε την τιμή και "την ακούνε" κανονικά :flipout: . Εγώ πάντως παραδόξως χθες που την άνοιξα είχε 53 ώρες στο κοντέρ ενώ εν γνώση μου είχε γράψει καμιά 20-25. Α ρε γυναίκα κάθε βράδυ ανοιχτή την ξεχνάς :angry:.

Παει χαλασε κι η sony ,ζηλεψε τα χουγια των philips με τις αναβαθμισεις .

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....:twoguns:ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤV ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ,ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΠΩΔΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ:bigcry:,ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΤ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ...ΗΜΑΡΤΟΝ!ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ???ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ...ΖΑΛΙΖΕΙ!!

Υ.Γ1.ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΓΙΝΑ ΠΙΑ....
Υ.Γ2.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΨΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ(ΓΕΝΙΚΑ ΑΤΥΧΟΣ...ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕΚΟΠ ΣΤΑ ΠΙΞΕΛ)

Re: Απάντηση: Re: SONY 46X3500

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....:twoguns:ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤV ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ,ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΠΩΔΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ:bigcry:,ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΤ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ...ΗΜΑΡΤΟΝ!ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ???ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ...ΖΑΛΙΖΕΙ!!

Υ.Γ1.ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΓΙΝΑ ΠΙΑ....
Υ.Γ2.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΨΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ(ΓΕΝΙΚΑ ΑΤΥΧΟΣ...ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕΚΟΠ ΣΤΑ ΠΙΞΕΛ)

Κοιτα ........ και η Συντι Κροφωρντ ειχε μια ελια στα χειλη αλλα αυτο δεν απετρεψε κανεναν να την θεωρει το τελειο θυληκο . ( το καιρω εκεινο )

Ξέρει κανείς αν το USB που παρέχει (δεν ξέρω και που είναι) αν μπορείς να δείς φωτό ή να ακούσεις μουσική? Επίσης αν μπορείς να συνδέσεις σκληρό δίσκο και τι αρχεία μπορεί να προβάλλει???

Ξέρει κανείς αν το USB που παρέχει (δεν ξέρω και που είναι) αν μπορείς να δείς φωτό ή να ακούσεις μουσική? Επίσης αν μπορείς να συνδέσεις σκληρό δίσκο και τι αρχεία μπορεί να προβάλλει???

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ USB!!:bigcry:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ?ΑΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΗΛ... ΣΤΩΩΩΩ....:grandpa: