Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Την εχω κι εγώ εδώ και μερικές ημέρες, παίζει ήδη πολλές ώρες και ομολογώ οτι δεν πίστευα οτι μπορεί να αποδίδει τέτοια εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα (για dvd κ.λπ εχω τον Optoma και την πήρα κυρίως για να βλέπουμε τηλεοπτικές εκπομπές). Επιπλέον κλειδώνει στα 1080 απο το PC (Zoom player, ffdshow, dscaler..) αλλα περιέργως μόνο στα 576 απο το περσινό μου Oppo 971 με σύνδεση DVI-HDMI. Εξαιρετικό μαύρο, θόρυβος ανύπαρκτος (περισσότερο ακούγεται το PC!),ολίγον clouding, ικανοποιητικά φωτεινή με απλετο φώς ημέρας και απο Τρίτη αναμένεται σύνδεση με PS3 και ..ολα τα σχετικά. Φαίνεται μια πολύ καλή αγορά και το μέλλον θα δείξει.

Καλοριζικη και καλες θεασεις!!!
Για ρυθμισεις δειτε εδω http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/11/12/sony-kdl40x3500-settings/
ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αλλα για να δειτε το 100% που μπορει να προσφερει η tv θα χρειαστει καποιος επαγγελματιας.
:ernaehrung004:

Με αυτες τις ρυθμισεις η tv φτανει στο 85%-90%.
Το υπολοιπο 10%-15% ειναι το προσωπικο γουστο του καθενος+διαφορες που υπαρχουν απο tv σε tv.

καλη χρονια σε ολους.
παρελαβα την 46χ3500 ειναι φανταστικη .
αναγλυφη εικονα,εχει την πιο τελεια κινηση και πιστευω οτι ειναι η καλυτερη lcd. με το ps3 παιζη τελεια.

Re: SONY 46X3500

εννοειται οτι ευχαριστω το μελος ΜΟΣΧΙΔΗΣ-electronet γιατι αποδειχθηκε αψογος (παρολη την αδιαφορη σταση της elect. Ιωαννινων) και νομιζω οτι το ευχαριστω το εχω ηδη εκφρασει προς αυτον εμπρακτως:grinning-smiley-043

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία σ'όλους,

Είχεσ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την τοπική Electronet, γιατί και έγω περίμενα την δικιά μου 40Χ3500 το περασμένο Σάββατο 29/12, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σάββα, αλλά δεν έχω μέχρι στιγμής κάποια ενημέρωση από τον τοπική Electronet.

Ευχαριστώ,

Πάνος

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
οχι ακριβως προβλημα.Η τοπικη electronet αρνηθηκε λογω φορτου εργασιας να αναλαβει τη μεταφορα οπως δηλωσε αυτη (λογω γιαννιωτικης νοοτροπιας λεω εγω) με αποτελεσμα ο Σαββας να μου την στειλει ΔΩΡΕΑΝ με μεταφορικη και η τηλεοραση να ερθει στο σπιτι μου..ο ρολος της τοπικης electronet ειναι καθαρα διακοσμητικος γιατι αν σου χαλασει επικοινωνεις μονο με την sony και το service (και αυτο ισχυει σε ολα τα καταστηματα).Σε ολα τα αλλα παιδια η τηλεοραση πηγε μεσω των κατα τοπων electronet οποτε στη δικη σου περιπτωση μαλλον λογω εορτων καθυστερησαν και δεν φταινε αυτοι.Εσυ θα μιλας μονο με τον Σαββα και θα τον ρωτας τι εγινε γιατι η τοπικη σου electronet κανει απλα το χαμαλη και δεν αναμυνειεται στην ολη υποθεση (αλλωστε οπως εμαθα καθε καταστημα ειναι ανεξαρτητο απο τα αλλα και δεν υποχρεουται να εξυπηρετηση αλλο συναδελφικο καταστημα)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
οχι ακριβως προβλημα.Η τοπικη electronet αρνηθηκε λογω φορτου εργασιας να αναλαβει τη μεταφορα οπως δηλωσε αυτη (λογω γιαννιωτικης νοοτροπιας λεω εγω) με αποτελεσμα ο Σαββας να μου την στειλει ΔΩΡΕΑΝ με μεταφορικη και η τηλεοραση να ερθει στο σπιτι μου..ο ρολος της τοπικης electronet ειναι καθαρα διακοσμητικος γιατι αν σου χαλασει επικοινωνεις μονο με την sony και το service (και αυτο ισχυει σε ολα τα καταστηματα).Σε ολα τα αλλα παιδια η τηλεοραση πηγε μεσω των κατα τοπων electronet οποτε στη δικη σου περιπτωση μαλλον λογω εορτων καθυστερησαν και δεν φταινε αυτοι.Εσυ θα μιλας μονο με τον Σαββα και θα τον ρωτας τι εγινε γιατι η τοπικη σου electronet κανει απλα το χαμαλη και δεν αναμυνειεται στην ολη υποθεση (αλλωστε οπως εμαθα καθε καταστημα ειναι ανεξαρτητο απο τα αλλα και δεν υποχρεουται να εξυπηρετηση αλλο συναδελφικο καταστημα)

Ευχαριστώ, θα περιμένω νέα από το Σάββα.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει επέκταση της εγγύησης στα 5 χρόνια όπως αναφέρετε στα ξένα forum ???

Εγώ παίδες σταμάτησα να ποστάρω για λόγους υγείας. Πήρα δύο βδομάδες άδεια να ευχαριστηθώ γιορτές και την τηλεορασούλα μου και έπαθε έμφραγμα ο πατέρας μου την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και από τότε είμαι στο τρέξιμο στα νοσοκομεία. Και τώρα αυτό το ποστ συνδεδεμένος με το ασύρματο του νοσοκομείου της Λάρισας το γράφω (το δικό μας του Βόλου δεν είχε τίποτα τρομάρα του) όπου τον φέραμε για στεφανιογράφημα. Άντε περαστικά μας και υγεία για το 2008.
Πάντως ένα έχω να πω... η 46Χ3500 είναι απίστευτη. Έχω την εντύπωση ότι έχει στρώσει και το χρώμα της ακόμη περισσότερο τώρα που έγραψε και αρκετές ώρες. Ανεμιστήρια δεν ακούγονται καθόλου. Καθόλου συννεφιά. Το μόνο που δεν έλεγξα είναι στο gaming αν κάνει smearing, banding και ότι άλλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν άλλοι φίλοι μας αλλά δεν με πολυαπασχολεί κιόλας μιας και κανά Pro 2008 θα παίζω ή το Virtua Tennis 3. Πραγματικά άξιζε κάθε ευρώ που διέθεσα για την αγορά της και δεν το μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο. Μας βλέπω να γερνάμε παρέα εκτός ποια αν βγούνε τίποτα ολογραφικές 3D :silly: . Και περιττό να πω ότι όσοι ήρθανε σπίτι μου και την είδανε κρεμάσανε σαγόνια. Καλά σε HD δεν συζητάμε. Το αστείο είναι ότι κάθομαι στα 2,5 μέτρα περίπου και η τηλεόραση λέει ότι για να πιάσεις την γωνία θέασης THX πρέπει να καθίσεις στα 1,8 μέτρα!!!

Re: Απάντηση: SONY 46X3500

περαστικά και υγεία πάνω από όλα

Αυτο ξαναπεστο γιατι σχεδον ολος ο περυγυρος που ξερω η αρρωστους η πεθαμενους ειχαν τωρα στο τελος .
Και εγω το ιδιο και αρρωστος ( μεση γιατι απο μυαλο ειναι περμανεντ η βλαβη) και μια κηδειουλα .

Μαγγες η μεγαλη αληθεια ειναι οτι οσο εχουμε την υγεια μας ειμαστε πλουσιοι διχως να το ξερουμε .
Περαστικα και γρηγορα ξεμπερδεματα FoRMat MaSTer -bye-