Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY 46X3500

Αυτα ειναι ........... και γω με τ ακουστικα ειμαι (φανκιες και σια ) και στα δεξια αναπαυετε μια "απολυτη με ηβη " η αλλοιως "κατσαβιδι" και ας δουλευω αυριο:firstprize:

παιδια εχω το εξης προβλημα
οταν τρεχει κειμενο τιτλοι στην βαση της οθονης και στο alter kai sto σκαι αλλα κα σε αλλα καναλια η κινηση δεν ειναι ομαλη.. μαλιστα κανει διαφορα "σπασιματα" κα καποια στιγμη χαλαει και η ευκρινια των γραμματων στιγμη παλι φτιαχνει .Ρωτησα απο κει που την αγορασα και μου λενε οτι "α ετσι ειναι το κανει κα μας "!!!!!!!

τι να πω το εχει καποιος παρατηρησει ?
ξερεται κατι γιαυτο ?

Δοκιμάζεις να βάλεις τα 100hz ενεργοποιημένα να δεις αν θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση? Περίεργο πάντως,το παρατηρείς μόνο όταν περνάει το crawl απο κάτω ή και πουθενά αλλού?

μονο στο crawl και με 100hz
εκει που κυλαει σωστα για λιγο σπαει η κινηση μετα γιαλιγο παλι σωστα ..κτλ.

Last edited:

το κανει μονο σε ενα καναλι?
μπορει να φταιει το σημα
μπες και στο hdtvtest και κοιτα τι ρυθμισεις εχεις μηπως εχεις ενεργοποιημενο καποιο περιεργο φιλτρο

δηλαδη αν παω στο γιατρο και του πω με ποναει το κεφαλι μου θα μου δεν ειναι τιποτα και εμενα με ποναει?
η γελοιοτητα και η αμαθεια δεν εχει τελος

δες αυτα και πες μας αν εισαι οκ για να δουμε πως θα λυθει το προβλημα:ADFADF1:

το κανει και στο αλτερ και σταρ και σκαι...εχω ψαξει διαφορα στα settings
εδω και καιρο αλλα δεν βρηκα λυση για αυτο ρωταω πια εσας στο forum αν εχει καποιος το ιδιο προβλημα η εχει διαβασει κατι

εχω κανει αυτες τις ρυθμισεις επισης
http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/11/12/sony-kdl40x3500-settings/

Last edited:

οταν τρεχει κειμενο τιτλοι στην βαση της οθονης και στο alter kai sto σκαι αλλα κα σε αλλα καναλια η κινηση δεν ειναι ομαλη.. μαλιστα κανει διαφορα "σπασιματα" κα καποια στιγμη χαλαει και η ευκρινια των γραμματων στιγμη παλι φτιαχνει .Ρωτησα απο κει που την αγορασα και μου λενε οτι "α ετσι ειναι το κανει κα μας "!!!!!!!

τι να πω το εχει καποιος παρατηρησει ?
ξερεται κατι γιαυτο ?

Καλώς ήρθες στον μαγικό κόσμο των 100Hz. Βάλτο στο off για πάντα, μονο πρόβληματα δημιουργεί.

δηλαδη πληρωσαμε περισσοτερα χρηματα για 100hz για την κορυφαια σειρα της sony και καταληγουμε μαλλον, καταληγω θυμα του marketing της sony ?

εγω οταν βλεπω τηλεοραση το εχω στο full
οταν βλεπω ταινιες το απενεργοποιω
κατι παρομοιο δεν μου συμβαινει
α..δεν πηρες μονο 100 hz, πηρες και engine pro,εξαιρετικη ποιοτητα(μεταλικη κατασκευη και πανεμορφο design)

αν κατι συμβαινει στην Χ τοτε συμβαινει σιγουρα και μαλλον πιο εντονα στις φτηνοτερες
αρα ΕΥΤΥΧΩΣ πηρες την καλυτερη lcd της αγορας

χτες εβλεπα το I am legend και σε μια σκοτεινη σκηνη η τηλεοραση αποφασισε να ριξει τελειως την φωτεινοτητα της..επειδη βλεπω ταινιες στο απολυτο σκοταδι την ειχα ρυθμισει ωστε το μαυρο της να ειναι οσο καλυτερο γινεται (backlight στο 2, εξοικονομ. ενεργειας : μικρη, cinema) και οταν η τηλεοραση σκοτεινιασε στην εν λογω σκηνη τοτε δεν εβλεπα σχεδον τιποτα..

Κυκλοφορησε κιολας το "i am legend" σε DVD?:Banane0:

YΓ. Ρητορικη-χιουμοριστικη ερωτηση...

Πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής στη δικιά μου.Σε αυτή τη σκηνή έπαθα το ίδιο πράγμα με το Vasdar,το απόλυτο σκότος!

Last edited:

Δεν ειναι θεμα των 100 Ηz μονο αλλα και του deinterlacing.

Καλα για Ελληνικα καναλια μιλαμε μην εχετε και μεγαλες απαιτησεις. Αν το bit rate ειναι της πλακας τι να κανει και η τηλεοραση?

Δεν ειναι θεμα των 100 Ηz μονο αλλα και του deinterlacing.

Καλα για Ελληνικα καναλια μιλαμε μην εχετε και μεγαλες απαιτησεις. Αν το bit rate ειναι της πλακας τι να κανει και η τηλεοραση?

και μενα αυτη την αισθηση μου δινει σαν να ειναι αναποδα τα fields to upper δηλαδη lower

Εντάξει πάντως πέρα απο τα 100Hz πάντως συμφωνώ και εγώ οτι η τηλεόραση είναι πανέμορφη και φοβερή κατασκευή.

Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα καθαρά επεξεργαστικής ισχύος των βελτιωτικών εικόνας. Γίνεται σε όλες τις τηλεοράσεις, σε όλες τις μάρκες (που έχουν βελτιωτικά εικόνας τουλάχιστον). Όσοι δεν το έχετε δει, μάλλον δεν το προσέξατε. Τα "σπασίματα" συμβαίνουν συνήθως όταν αλλάζει το πλάνο ενώ υπάρχουν τα κινούμενα γράμματα, και τα γράμματα δεν είναι σε πλαίσιο, αλλά πάνω στην εικόνα. Εκεί ο επεξεργαστής εικόνας έχει να αντιμετωπίσει και την αλλαγή πλάνου και τα γράμματα...