Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

Για μένα λέτε ρε? Τουμπεκί ψιλοκομέ έχω κάνει γιατί μου είπαν από την Sony Hellas ότι πρέπει να την πάω από εκεί,οπότε δεν υπάρχει περίπτωση τέτιο πήγαινε-έλα!

κανενα νεο?
Κανένα γιατί δεν μπόρεσα να βρω καρτούλα sony από κάποιον και δεν πάω να αγοράσω μιας και στην ουσία δεν έχω πρόβλημα με θόρυβο από τους ανεμιστήρες αλλά θέλω να το κάνω καθαρά για να είμαι updated :flipout:. Κάτι παίζει όμως να βρεθεί και με το που θα το πάρω στα χέρια μου θα την κάνω και θα ενημερώσω.

Ανακάλυψα ότι υπάρχει 32ΜΒ memory stick με 2 στο e-shop οπότε το παρήγγειλα κιόλας και θα την κάνω την αναβάθμιση. Το κακό είναι ότι δεν θα κατέβω Βόλο αυτό το Σ/Κ αλλά το επόμενο οπότε τα νεότερα τότε. Μετά θα το στείλω και στον "χέστη" :flipout: με βήμα βήμα οδηγίες στα ελληνικά για να την κάνει κι αυτός να ηρεμήσει. Τι serial έχουν οι τηλεοράσεις σας παιδιά; Τ1 πάνελ έχετε ή Τ2; Εμένα σύμφωνα με το serial είναι Τ2.

For those interested, the T2 panels are (s/n):
46X3500: 4000001-4001163, 4300001-4304051

Last edited:

μια διαφορα που ειδα στο avforums στο νημα του GeoGeoGeo ειναι οτι το Τ1 ειναι σχεδον χωρις προβληματα ενω αντιθετα το Τ2 ειναι φουλ...
ε τι θα επαιρνα εγω..το Τ2:flipout:

μια διαφορα που ειδα στο avforums στο νημα του GeoGeoGeo ειναι οτι το Τ1 ειναι σχεδον χωρις προβληματα ενω αντιθετα το Τ2 ειναι φουλ...
ε τι θα επαιρνα εγω..το Τ2:flipout:
Πάλι γκρινιάζεις;:flipout: Αφού δεν έχεις πρόβλημα. Όλοι εμείς οι 4 που παραγγείλαμε την συγκεκριμένη φουρνιά μάλλον Τ2 πήραμε. Τέλος πάντων όταν κάνω το update θα ενημερώσω.

Kουφάλες με δουλεύετε!
Εμείς; Jamais :p

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Γειά σε όλους τους ευτυχείς κατόχους.
Από αύριο μπάινω στο "club 46Χ" και έχω τις εξής ερωτήσεις.
1. H τηλεόραση κάνει upscaling? (Έτσι έχω καταλάβει διαβάζοντας αυτό το thread, παρόλο που μου φαίνεται απίθανο)
2. Αν ναί, επειδή και ο ενισχυτής μου (Denon AVR-3808) κάνει το ίδιο, ποιό upscaling να εφαρμόσω?
ευχαριστώ για τις απαντήσεις και σύντομα θα επανέλθω
Γιάννης

1. H τηλεόραση κάνει upscaling? (Έτσι έχω καταλάβει διαβάζοντας αυτό το thread, παρόλο που μου φαίνεται απίθανο)
2. Αν ναί, επειδή και ο ενισχυτής μου (Denon AVR-3808) κάνει το ίδιο, ποιό upscaling να εφαρμόσω?
Γιάννης

1)Η τηλεόραση ότι ανάλυση και να της δώσεις ,θα την απεικονίσει στην 1080p άρα ναι κάνει upscale.

2)Όποιο σου αρέσει καλύτερα

με τον Bravia Engine PRO σου βελτιώνει ακόμα παραπάνω το αναλογικό σήμα!

Γιάννης

Η τηλεόραση προφανώς κάνει upscaling, αλλά συνήθως αποδίδει καλύτερα όταν την τροφοδοτήσεις με ήδη upscaled σήμα (από τον ενισχυτή σου). Σε κάθε περίπτωση δοκίμασε με τα μάτια σου και τις δύο περιπτώσεις.