Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

Στο όχι ήταν πριν για το HDMI1 (AV5)... Με το όχι δλδ είναι 100Hz; Αυτή την επιλογή που λες την έχω Αυτόματο 1 και δεν δοκίμασα το 2. Θα ρίξω μια ματιά και σ' αυτό.

Τα 100hz είναι το "Υψηλός" που λέει ο φίλος. Όταν επιλέγεις τα 100hz κοιτάς να έχεις απενεργοποιήσει όλα τα φίλτρα (dnr, λειτουργία ταινίας) γιατί τα artifacts κάνουν πάρτυ.

Γενικά μπορεί να μου πει κάποιος έναν καλό συνδυασμό ρυθμίσεων για ταινία; Επειδή διάβασα (σε αυτό το thread) ότι τα 100Hz είναι μόνο για ποδόσφαιρο, formula1 κλπ... Έχω χαθεί λίγο γιατί έχει ένα κάρο ρυθμίσεις και το manual δεν είναι και πολύ κατατοπιστικό....

Γενικά μπορεί να μου πει κάποιος έναν καλό συνδυασμό ρυθμίσεων για ταινία; Επειδή διάβασα (σε αυτό το thread) ότι τα 100Hz είναι μόνο για ποδόσφαιρο, formula1 κλπ... Έχω χαθεί λίγο γιατί έχει ένα κάρο ρυθμίσεις και το manual δεν είναι και πολύ κατατοπιστικό....

http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40x3500-settings-2007111293.htm

Αύριο το πρωί, με τις ίδιες ρυθμίσεις, βάλε να δεις Μενεγάκη - θα ενθουσιαστείς.

Oι ρυθμίσεις του hdtvtest πιστεύω ότι θάβουν τη συγκεκριμένη τηλεόραση. Από την αρχή που την έβαλα στο σπίτι άρχισα να ψάνομαι και μόλις έβαλα αυτά που έδινε το hdtvtest σαν ιδανικά, απογοητεύτηκα. Ο καθείς μόνος είναι το καλύτερο.

Αυτό το cinema mode είναι σκέτη τραγωδία λέμε.

Oι ρυθμίσεις του hdtvtest πιστεύω ότι θάβουν τη συγκεκριμένη τηλεόραση. Από την αρχή που την έβαλα στο σπίτι άρχισα να ψάνομαι και μόλις έβαλα αυτά που έδινε το hdtvtest σαν ιδανικά, απογοητεύτηκα. Ο καθείς μόνος είναι το καλύτερο.

Αυτό το cinema mode είναι σκέτη τραγωδία λέμε.

Aυτες οι ρυθμισεις ειναι για νυχτερινες θεασεις.

Για ημερα το power saving στο off και backlight στο 4 θα ελεγα με βαση την εμπειρια μου.

Καλημέρα,
γνωρίζει κανείς αν οι LCD επηρεάζονται από τον μαγνητισμό των ηχείων όπως οι CRT?

Δεν ακούγεται τίποτα,απλά ζεσταίνεται πλέον λίγο παραπάνω.Χθες παράγγειλα άλλη μία 40άρα για το πατέρα μου.:2thumb22sup:

Δεν ακούγεται τίποτα,απλά ζεσταίνεται πλέον λίγο παραπάνω.Χθες παράγγειλα άλλη μία 40άρα για το πατέρα μου.:2thumb22sup:

Καταραμενη φτωχεια........ 40αρα η αλεπου ............46αρα το αλεποπουλο:flipout::flipout:

Ναι από τον ίδιο! Και αν ήταν στο χέρι το δικό μου ή του πατέρα μου θα έπαιρνε και αυτός τη 46άρα.Όμως το αφεντικό του σπιτιού ήταν αμετακίνητο!:flipout::slapface:

Απάντηση: Re: SONY Bravia 46X3500

Ναι από τον ίδιο! Και αν ήταν στο χέρι το δικό μου ή του πατέρα μου θα έπαιρνε και αυτός τη 46άρα.Όμως το αφεντικό του σπιτιού ήταν αμετακίνητο!:flipout::slapface:
πίστεψε με φίλε μου, τον καταλαβαίνω απόλυτα...:nounder:

Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της συγκεκριμένης TV(46") και την έχω συνδεδεμένη με HTPC(DVI -> HDMI, κάρτα γραφικών η Sapphire 3870).
Όταν σβήσω την TV και μετά την ξανανοίξω στο AV5 που είναι το PC δεν μου δείχνει εικόνα παρά μόνο αν βγάλω και ξαναβάλω το καλώδιο! Ξέρεις κανείς πως μπορώ να απαλλαγώ από το συγκεκριμένο πρόβλημα?
Το έχει και κάποιος άλλος ?

Last edited:

εγω δεν μπορω να βοηθησω αλλα τα αλλα παιδια που εχουν htpc (Gataros,Format Master) ισως να μπορουν

Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της συγκεκριμένης TV(46") και την έχω συνδεδεμένη με HTPC(DVI -> HDMI, κάρτα γραφικών η Sapphire 3870).
Όταν σβήσω την TV και μετά την ξανανοίξω στο AV5 που είναι το PC δεν μου δείχνει εικόνα παρά μόνο αν βγάλω και ξαναβάλω το καλώδιο! Ξέρεις κανείς πως μπορώ να απαλλαγώ από το συγκεκριμένο πρόβλημα?
Το έχει και κάποιος άλλος ?
Το ίδιο συνέβαινε και σε μένα.Ο μόνος τρόπος για να μην στο κάνει αυτό το πράγμα είναι να κάνεις τις παρακάτω κινήσεις.Πρώτα ανοίγεις την Tv,μετά πατάς το av5 και μετά πατάς το power του υπολογιστή.Αν ανοίξω πρώτα το pc και μετά την Tv 80% πιθανότητα να μείνω με μαύρη οθόνη.

Με το καινούργιο firmware εξακολουθεί να έχει το πρόβλημα;