Γενικά μπορεί να μου πει κάποιος έναν καλό συνδυασμό ρυθμίσεων για ταινία; Επειδή διάβασα (σε αυτό το thread) ότι τα 100Hz είναι μόνο για ποδόσφαιρο, formula1 κλπ... Έχω χαθεί λίγο γιατί έχει ένα κάρο ρυθμίσεις και το manual δεν είναι και πολύ κατατοπιστικό....
Oι ρυθμίσεις του hdtvtest πιστεύω ότι θάβουν τη συγκεκριμένη τηλεόραση. Από την αρχή που την έβαλα στο σπίτι άρχισα να ψάνομαι και μόλις έβαλα αυτά που έδινε το hdtvtest σαν ιδανικά, απογοητεύτηκα. Ο καθείς μόνος είναι το καλύτερο.
Αυτό το cinema mode είναι σκέτη τραγωδία λέμε.
Δεν ακούγεται τίποτα,απλά ζεσταίνεται πλέον λίγο παραπάνω.Χθες παράγγειλα άλλη μία 40άρα για το πατέρα μου.:2thumb22sup:
Καταραμενη φτωχεια........ 40αρα η αλεπου ............46αρα το αλεποπουλο![]()
πίστεψε με φίλε μου, τον καταλαβαίνω απόλυτα...:nounder:Ναι από τον ίδιο! Και αν ήταν στο χέρι το δικό μου ή του πατέρα μου θα έπαιρνε και αυτός τη 46άρα.Όμως το αφεντικό του σπιτιού ήταν αμετακίνητο!:slapface:
Το ίδιο συνέβαινε και σε μένα.Ο μόνος τρόπος για να μην στο κάνει αυτό το πράγμα είναι να κάνεις τις παρακάτω κινήσεις.Πρώτα ανοίγεις την Tv,μετά πατάς το av5 και μετά πατάς το power του υπολογιστή.Αν ανοίξω πρώτα το pc και μετά την Tv 80% πιθανότητα να μείνω με μαύρη οθόνη.Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της συγκεκριμένης TV(46") και την έχω συνδεδεμένη με HTPC(DVI -> HDMI, κάρτα γραφικών η Sapphire 3870).
Όταν σβήσω την TV και μετά την ξανανοίξω στο AV5 που είναι το PC δεν μου δείχνει εικόνα παρά μόνο αν βγάλω και ξαναβάλω το καλώδιο! Ξέρεις κανείς πως μπορώ να απαλλαγώ από το συγκεκριμένο πρόβλημα?
Το έχει και κάποιος άλλος ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.