Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

παιδιά ανάμεσα σε 46χ3500 και 46w4000 ποιά προτείνετε (κριτήριο η ποιότητα εικόνας σε hd και sd κσι όχι η τιμή); διάβασα στο φόρουμ για καλύτερο μαύρο από την w4000. ισχύει;

Aν δεν βιάζεσαι περίμενε μέχρι το Σεπτέμβριο που βγαίνει το νέο θηρίο της Sony.

καλησπερα

Αυριο παραλαμβανω μετα απο καθυστερηση βδομαδας
την 46X3500 για λογ/σμο φιλου, και την 52X3500 για
εμενα.Η συμφωνια ηταν να ειναι σφραγισμενες.
Ενω αρχικα μου απαντησαν οτι δεν υπαρχει στα
καταστηματα τους (ηλεκτρονικη αθηνων) αλλα διαθεσιμα
απο την sony hellas, και εντος 10 εργασιμων θα τις ειχα.
Εντος 6 -7ημερων η 46 ειχε φτασει ηδη στο καταστημα ενω
η 52 φτανει αυριο !!.
Παω αυριο 350χλμ Πηγαινε-ελα ειδικα για
να δω τι παιζει , πριν τις εξωφλησω.

ΕΡΩΤΗΣΗ >>> εκτος του ξεπακεταρισματος επι τοπου,,
πως τσεκαρω απεξω εαν ειναι σφραγισμενες..
γιατι απ´οτι ξερω η sony δεν βαζει την σκληρη ταινία απεξω

Τις βαζεις στην μπριζα και τις αναβεις ,αν εχουν καναλια περασμενα μεσα τοτε λες αντε γεια γιατι ειναι σιγουρα demo.
Το επομενο βημα ειναι να μπεις στο servise menu πατωντας τα αναλογα πληκτρα απο το πληκτρολογιο να δεις ποσες ωρες εχουν γραψει .

Σε καποια καταστηματα της Η.Α. ( και οχι μονο) εχουν αναφερθει κατα καιρους κρουσματα με demo .

Smooth αυτό δεν λέει κάτι,μπορεί να την έχουν αναμένη και μετά να την βάλουν στο κουτί της αφού της έχουν κάνει reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Μόνη λύση είναι το service menu.

MΑ το γραφω ηδη οτι πρεπει να μπει στο σερβις μενου , απλα αμα εχει και καναλια συντονισμενα ..........ειναι σιγουρα demo .

MΑ το γραφω ηδη οτι πρεπει να μπει στο σερβις μενου , απλα αμα εχει και καναλια συντονισμενα ..........ειναι σιγουρα demo .

Καλησπερα παιδια
Τελικα αυριο παω να τσεκαρω τις TVs. Kαι επειδη δεν μπορουν να μου παραδωσουν κατ´οικον.. θα τους βαλω να μου επιδειξουν επι τοπου.

Ξανα Ερωτηση ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΩ-ΒΓΑΙΝΩ στο service menu για να δω τυχων
γραμμενες ΩΡΕΣ?????

Δες το αναλογο θρεντ στην κορυφη (με τα κοκκινα γραμματα)

γεια σας παιδες τι γινετε?
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
Η τηλεοραση εχει frame-picture ??
αυτο που βαζεις backround οταν δεν βλεπεις και την εχεις standby και καλα..

Όχι δεν πρέπει να έχει.

Νομίζω πως την συγκεκριμένη λειτουργία η Sony την χρησιμοποίησε στην φετινή γκάμα της για πρώτη φορά.

σοβαρα? ειχα την εντυπωση οτι ειχε.. αυτο μου ειπανε κιολας γιαυτο ειπα να ρωτησω.. καλο ακουγοτανε.. δε πειραζει
ευχαριστω παντως

xaxaxa ωραιο αυτο δεντο σκεφτηκα...
καλα ομως αλλο να το εχεις δεδομενο οτι υπαρχει αυτη η ρυθμιση..

εχω αρχισει να σκεφτομαι αν θα πρεπει να πληρωσω τα 400 ευρω που ζηταει η Σονυ για +3 χρονια εγγυησης.

αυτο πρεπει να γινει μεχρι τον Δεκεμβρη αλλιως χανω(-ουμε) το δικαιωμα ανανεωσης

ερωτηση:ως τωρα δεν εχω κανενα προβλημα.μπορει να προκυψει κατι τοσο σοβαρο ξαφνικα? με αλλα λογια αξιζει να δωσω τα χρηματα αυτα η το ρισκο ειναι πολυ μεγαλο?

οι υπολοιποι (συν)ιδιοκτητες τι θα κανετε παιδια?

vasdar είχα καταλάβει ότι η εγγύηση είναι 300 ευρώ για + 4 χρόνια.
Εχεις ρωτήσει σχετικά?
Εγώ απέχω ακόμη αλλά νομίζω πως αξίζει. Να είσαι σίγουρος πως και μια απλή ζημιά θα σου κοστίσει τα ίδια λεφτά (αν ποτέ γίνει). Εκτός αν οι όροι του συμβολαίου είναι τέτοιοι που δεν αξίζει τελικά το κόπο, ίσως να μην έχουν πλήρη κάλυψη.
Για ρώτα ξανά ώστε να μας ενημερώσεις.........

Απάντηση: Re: SONY Bravia 46X3500

εχω αρχισει να σκεφτομαι αν θα πρεπει να πληρωσω τα 400 ευρω που ζηταει η Σονυ για +3 χρονια εγγυησης.

αυτο πρεπει να γινει μεχρι τον Δεκεμβρη αλλιως χανω(-ουμε) το δικαιωμα ανανεωσης

ερωτηση:ως τωρα δεν εχω κανενα προβλημα.μπορει να προκυψει κατι τοσο σοβαρο ξαφνικα? με αλλα λογια αξιζει να δωσω τα χρηματα αυτα η το ρισκο ειναι πολυ μεγαλο?

οι υπολοιποι (συν)ιδιοκτητες τι θα κανετε παιδια?

Η εγγύηση θα καλύπτει τα πάντα ή θα σου πουν ότι είναι δική σου υπαιτιότητα ή επειδή δεν είχες UPS παράδειγμα λέω και θα σφυρίζουν αδιάφορα;

ελα ντε,δεν εχω ιδεα τι καλυπτει η εγγυηση..απλα σκεφτομουν μηπως αρχισει να μου καιει πιξελ οποτε τοτε θα την αντικαστησουν θελουν η οχι(το θεμα ειναι ποτε ξεκιναει μια lcd να καιει πιξελ) η μηπως εμφανιστει καμια γραμμη η αλλο προβλημα στο πανελ ξαφνικα.Αυτο με νοιαζει,τροφοδοτικα η λοιπα θεματα μπορω να τα αντικαστησω και εγω..στο πανελ τι γινεται..

Απάντηση: Re: SONY Bravia 46X3500

ελα ντε,δεν εχω ιδεα τι καλυπτει η εγγυηση..απλα σκεφτομουν μηπως αρχισει να μου καιει πιξελ οποτε τοτε θα την αντικαστησουν θελουν η οχι(το θεμα ειναι ποτε ξεκιναει μια lcd να καιει πιξελ) η μηπως εμφανιστει καμια γραμμη η αλλο προβλημα στο πανελ ξαφνικα.Αυτο με νοιαζει,τροφοδοτικα η λοιπα θεματα μπορω να τα αντικαστησω και εγω..στο πανελ τι γινεται..

Τα καμμενα pixel ειναι εκ κατασκευης οποτε δεν αξιζει τον κοπο...

Μονο αν σου βγαλει καμια περιεργη γραμμη (που ειναι απο σπανιο εως απιθανο μονο 1 περιπτωση θυμαμαι σε Sony τοσα χρονια στο forum) και θελει αλλαγη πανελ....

Αν σκοπευεις να την κρατησεις αλλα 2-3 χρονια μαλλον αξιζουν τα 400 ευρω. Αν θα παει για αντικατασταση συντομα τοτε οχι...

Originally Posted by vasdar

1) Πως οριζεται ο χρονος ληξης της ενεργοποιησης για extra εγγυηση ?

2) Με ποιον ακριβως τροπο γινεται - που πληρωνεις ?

3) Εμεις που εχουμε την προσφορα καλοκαιριου 2008 για 4ετη εγγυηση, μπορουμε να προσθεσουμε και τα +3 που δινει η Sony ?

ευχαριστω
Νικος -52Χ3500

Originally Posted by vasdar

1) Πως οριζεται ο χρονος ληξης της ενεργοποιησης για extra εγγυηση ?

2) Με ποιον ακριβως τροπο γινεται - που πληρωνεις ?

3) Εμεις που εχουμε την προσφορα καλοκαιριου 2008 για 4ετη εγγυηση, μπορουμε να προσθεσουμε και τα +3 που δινει η Sony ?

ευχαριστω
Νικος -52Χ3500

για το 3 σου απαντω σιγουρα οχι.Για το 1 σου απαντω οτι ειναι 1 ετος απο την ημερα αγορας.Για το 2 δεν εχω ιδεα.

παντως αυτο ισχυει για οσους αγορασαν φετος τηλεοραση με 1 ετος εγγυηση(πριν ξεκινησει η προσφορα των 4 ετων)