Επειδη ειναι πολυ πιθανο να αγορασω τη συγκεκριμενη τηλεοραση 52W5500 στο μελλον και πιθανοτερα απο ιντερνετομαγαζο εκτος και αν εχει προκυψει καμμια καλη προσφορα απο κανα γνωστο κατστημα εως τοτε, μπορει καποιος να μπει στο service menu να ελεγξει τις ωρες λειτουργιας της τηλεορασης και εαν ναι πώς γινεται αυτο? Υπαρχει καποιο αξιοπιστο ιντερνετομαγαζο που μπορει να προτεινει καποιος?
Επισης υπαρχει καποιος εμπειρος ιδιοκτητης της συγκεκριμενης τηλεορασης, που να μπορει να προτεινει τις καλυτερες ρυθμισεις για hd σήμα (ταινιες, παιχνιδια, κλπ απο pc) και για sd (τηλεοπτικο)?
Κλεινουμε την τηλεοραση με το τηλεκοντρολ (πρασινο κουμπι standby) και γρηγορα παταμε...
i+ , 5 , volume up
και μετα παλι standby , η τηλεοραση ανοιγει στο service menu , προσεχουμε να μην πειραξουμε τιποτα και μετα παταμε το οff πανω στην τηλεοραση.
Ο χρονος λειτουργιας ειναι στην πρωτη καρτελα που γραφει ΕΤΙ1...
Μπηκα στην 40D3000 και μου λεει 3,652 ωρες , την εχω 28 μηνες περιπου αρα 4,3 ωρες την ημερα...
Θα δω και την 46W4000 καμια ημερα...
Yperion θυμάσαι τον κωδικό για τις Sony να τσεκάρω και τη δικιά μου?
μια ερωτηση παιδια...αρχεια mkv bluray με ηχο dts παιζει μεσω σκληρου δισκου usb η sony w5500.??ειμαι αναμεσα σε samsungb650 κ sonyw5500.
η samsung δε τα παιζει αν δεν τα παιζει κ η sony να ξερω ποια θα παρω τελικα!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.