Sony KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια χαρα κ απο μενα ειναι για να την παρουν οι γονεις μου ...στα αθλητικα γρηγορες σκηνες πως ειναι ???

Ευχαρηστω

Απάντηση: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αν συνδεσω με καλωδιο hdmi το λαπτοπ με την sony θα εχω και ηχο η μονο εικονα?
πρεπει να προσεξω τι καλωδιο θα παρω?
εχουν κωδικους που πρεπει να προσεξω?

Εννοείται πως θα εχεις ηχο. Παρε High speed with ethernet

Θέλω την βοήθεια σας θέλω να αγοράσω την tv σε 48" είναι καλή επιλογή για ταινίες και ps4, έλεγα και για lg lv 47650 άλλα λόγο ips δεν έχει και τόσο καλό μαύρο και 100 ευρό παραπάνω όπως και η 50W705B.

Για αυτά που την θες είναι μιά χαρά.

Καλησπέρα, μήπως ξέρει κάποιος εάν η 60" εκδοχή της W605 έχει 50Hz η 100Hz panel και αν είναι επίσης VA; Ευχαριστώ!

Sony KDL-60W605B , Motionflow XR 400Hz =100Hz panel(VA και ειδικότερα UV²A)+αναβόσβησμα οπίσθιου φωτισμού...έχει αναφερθεί στο post #2

Μέσα στις ρυθμίσεις για την εικόνα υπάρχει το ρυθμιστικό Motionflow.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ,ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ SONY KDL42W705B ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ (ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΣΤΙΚΑΚΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!

Μήπως εννοείς κωδικοποίηση; Τον ανοίγεις στο notepad και πας αποθήκευση ως και διαλέγεις UTF.

Αν θες να αλλάξεις τύπο δηλαδή από .ass σε .srt τότε κατεβάζεις το subtitle workshop, ανοιγεις τον υπότιτλο με αυτό και κάνεις save as και διαλέλεις τον τύπο που θες να το μετατρέψει πχ srt.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ...ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΕ ΤΟ HDMI ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΧΟ...ΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;

Δοκίμαςε δεξι κλικ στο εικονιδιο της εντασης/συσκευες αναπαραγωγής/επέλεξε το hdmi σαν ενεργό.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ!ΗΔΗ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΥΤΟ, ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΗΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ TV.ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ,ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΕ ΤΗΝ TV,ΕΧΩ ΗΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ONLINE,ΠΧ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE.ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΧΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!

Καλησπέρα σε όλους!από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος της τηλεορασης μετά από 6 χρόνια συμβίωση με μία Philips 47 που άφησε πνεύμα πριν λίγες μέρες!θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζεται τι πάνελ φοράει η τηλεοραση γιατί διάβασα ότι είναι 50 hz και ότι είναι της samsung....αυτό είναι καλό η κακό???ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Που το διαβασες?

εδώ μέσα σε ενα νήμα λίγο πριν το αναφέρω...ψάχνω να το βρω αλλά χάθηκα...