Sony KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

χαιρετώ το forum,έχω περίπου ένα μήνα την τηλεόραση,πιστεύω ότι για να ευχαριστηθείς εικόνα μόνο με HD ταινία,τα κανάλια που έχουμε είναι χαμηλής ανάλυσης,και το νεριτ hd,για μένα ουδεμία διαφορά με το απλό,τα δικτυακά που με ενδιαφέρουν περισσότερο,την έχω συνδέσει με Ethernet,το youtube αξίζει,καθώς μπορείς και να το συγχρονίσεις με το λογαριασμό που έχεις στο pc,το μόνο που δεν εχω βρεί,να έχω φουλ εικόνα στα παλιότερα βίντεο που είναι χαμηλής ανάλυσης.επίσης συνδέεται και με windows 8(mirroring)γενικά αξίζει τα χρηματά της

χαιρετώ το forum,έχω περίπου ένα μήνα την τηλεόραση,πιστεύω ότι για να ευχαριστηθείς εικόνα μόνο με HD ταινία,τα κανάλια που έχουμε είναι χαμηλής ανάλυσης,και το νεριτ hd,για μένα ουδεμία διαφορά με το απλό,τα δικτυακά που με ενδιαφέρουν περισσότερο,την έχω συνδέσει με Ethernet,το youtube αξίζει,καθώς μπορείς και να το συγχρονίσεις με το λογαριασμό που έχεις στο pc,το μόνο που δεν εχω βρεί,να έχω φουλ εικόνα στα παλιότερα βίντεο που είναι χαμηλής ανάλυσης.επίσης συνδέεται και με windows 8(mirroring)γενικά αξίζει τα χρηματά της
Το Νεριτ HD έχει διαφορά μόνο όταν δείχνει ζωντανή μετάδοση αγώνες ή καμιά Eurovision ή και σπάνια άλλοτε και τίποτα άλλο, εκεί είναι HD ( όχι Full ) και είναι πολύ ωραίο, όλες τις άλλες φορές, δηλ το 95% της προβολής του είναι όπως τα λες.

Εγώ έχω ένα θέμα με το home cinema. Για κάποιο λόγο ενώ ακούγεται κανονικά όταν βλέπω κανάλια από τηλεόραση, δεν παίζει ο ήχος όταν συνδέω flashακι για να δω ταινία.

Επίσης με ποιον τρόπο μπορώ να κάνω streaming στον Η/Υ και μέσω wifi να δείχνει στην τηλεόραση ό,τι έχει και η οθόνη του Η/Υ?
(εννοείται πως έχω δει αυτό: http://pdf.crse.com/manuals/14HM154111/GR/c_nwset_wfdirect.html αλλά δεν τα κατάφερα)

Απάντηση: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για να μην καθεσαι να αλλαζεις ρυθμισεις, εφόσον εχεις router, αφηνεις ως εχει το Wifi

Με ποια εφαρμογή του Η/Υ προσπαθεις να το κανεις αυτό?

Αν έχεις laptop με windows 8,είναι εύκολο,πας δεξιά στην οθόνη,και όταν βγάλει τα εικονίδια,ψάχνεις το συσκευές,εκεί μπορείς να ρυθμίσεις να βλέπεις την οθόνη του pc στην τηλεόραση

Εγώ έχω ένα θέμα με το home cinema. Για κάποιο λόγο ενώ ακούγεται κανονικά όταν βλέπω κανάλια από τηλεόραση, δεν παίζει ο ήχος όταν συνδέω flashακι για να δω ταινία.

Επίσης με ποιον τρόπο μπορώ να κάνω streaming στον Η/Υ και μέσω wifi να δείχνει στην τηλεόραση ό,τι έχει και η οθόνη του Η/Υ?
(εννοείται πως έχω δει αυτό: http://pdf.crse.com/manuals/14HM154111/GR/c_nwset_wfdirect.html αλλά δεν τα κατάφερα)

Εγω θα σου προτεινα να δεις και το προγραμμα που πιστευω χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι εδω μεσα, που ειναι το Serviio. Δεν το εχω δουλεψει πολυ για να σου πω εντυπωσεις, οποιος το δουλευει μπορει να εξηγησει ορισμενα βηματα για να βοηθησει.

Δυο τινά ακόμη:
1) είναι φυσιολογικό το κόλλημα καποιων sec(ως και 10) του τηλεκοντρόλ απο τη στιγμη του ON? δηλ οτι δεν δέχεται εντολές για λίγα secs απο το άνοιγμα ή μονο σε μένα συμβαίνει? Την έχω 30 μέρες.
2) ξέρετε αν ο browser της "βλέπει" air mouse?
3) ξέρετε γιατι στο πχ στο vimeo(μιλάμε πάντα εκτός περιοχής εφαρμογών της,μιλάμε απο το www) βλέπεις το πρωτο βιντεο οταν επιλέγεις full screen κανονικά και απο το δεύτερο κα μετα δεν... ξαναδουλευει το full screen? πρέπει κάθε φορά να κάνω επανεκίνηση ΑPPS.
Είναι κάποιο απτα πολλά κολήματα του ή μπορώ να κάνω καμιά ρύθμιση?

1) Φυσιολογικο ειναι

Παιδια η παλια μου Samsung παρεδωσε πνευμα και ψαχνω επειγοντως για καινουρια τηλεοραση. Φουλ ταινιες και HTPC. Δεν με ενδιαφερει το 3D.

Πως συγκρινεται αυτην με την 42W705 και την Samsung UE40H6400??? Και οι 3 εχουν την ιδια τιμη.

Αν εχουν την ιδια τιμη, παρε τη μεγαλυτερη

Re: Απάντηση: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν εχουν την ιδια τιμη, παρε τη μεγαλυτερη

2 ιντες δεν θα κανουν την διαφορα και προτιμω να παρω μια 2 ιντσες μικροτερη αν ειναι ετω και λιγο καλυτερη. Τα reviews που βρισκω και για τις 3 ειναι λιγο "mixed".

Παιδια μιας και δεν ειχα ποτε smart tv εαν μπορειτε να με βοηθησετε με καποιες απορειες...

1)Μπορεις να δεις Online σειρες απο letmewatchthis κοκ?
2)Συνδεετε μεσω wifi με λαπτοπ (widi/miracast)?

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

2 ιντες δεν θα κανουν την διαφορα και προτιμω να παρω μια 2 ιντσες μικροτερη αν ειναι ετω και λιγο καλυτερη. Τα reviews που βρισκω και για τις 3 ειναι λιγο "mixed".
Με 2 ιντσες παραπανω, θα καναμε καριερα...

Η 705 ειναι ανωτερο μοντελο από την 605

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με 2 ιντσες παραπανω, θα καναμε καριερα...

Η 705 ειναι ανωτερο μοντελο από την 605

Εισαι σιγουρος? Το whathifi της δινει χαμηλοτερη βαθμολογια...και σε σχεση με την H6400 της Samsung? Αυριο πρωι θα ψαξω να βρω μαγαζια που να τις εχουν στην εκθεση...

605=direct led, 705=edge led.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδια μιας και δεν ειχα ποτε smart tv εαν μπορειτε να με βοηθησετε με καποιες απορειες...

1)Μπορεις να δεις Online σειρες απο letmewatchthis κοκ?
2)Συνδεετε μεσω wifi με λαπτοπ (widi/miracast)?

1) Όχι.
2) Ναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εισαι σιγουρος? Το whathifi της δινει χαμηλοτερη βαθμολογια...και σε σχεση με την H6400 της Samsung? Αυριο πρωι θα ψαξω να βρω μαγαζια που να τις εχουν στην εκθεση...
Εχει και motionflow και nfc που δεν εχει η 605
http://www.digitalversus.com/tv-television/sony-kdl-42w705b-kdl-42w705-p19304/test.html

σημερα μου εβγαλε ενημερωση παλι.
γνωριζει κανεις τι διορθωνει?

Που σημαινει?

http://www.trustedreviews.com/opinions/plasma-and-lcd-tv-tech-explained_Page-8

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

σημερα μου εβγαλε ενημερωση παλι.
γνωριζει κανεις τι διορθωνει?

Αργεί η Sony 1-2 βδομάδες να βάλει στο site τις αλλαγές κάθε αναβάθμισης.

ναι και εγώ το παρατήρησα ότι δεν εχει την καινούρια αναβάθμιση....την έκανα πάντως...