Αν έχεις laptop με windows 8,είναι εύκολο,πας δεξιά στην οθόνη,και όταν βγάλει τα εικονίδια,ψάχνεις το συσκευές,εκεί μπορείς να ρυθμίσεις να βλέπεις την οθόνη του pc στην τηλεόραση
δεν λέει κάπου στα features αυτου του app που λες οτι κάνει το κινητό air-mouse στο www της tv...:nounder:ουσιαστικά βλέπεις το ταμπλετ στην τηλεοραση....ναι το wi-fi είναι απαραίτητο για να συνδεθούν μεσο δικτύου!σαν mouse ελεύθερο δεν γίνεται αλλά για ελέγχο της τηλεορασης μπορείς να κατεβάσεις αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sony.tvsideview.phone
σημερα μου εβγαλε ενημερωση παλι.
γνωριζει κανεις τι διορθωνει?
ΟΚ σ ευχαριστώ απλά αυτό ήταν το δικό μου αρχικό ερώτημα στο πρώτο μήνυμα............. Μπορει έτσι το tablet να λειτουργήσει σαν air mouse στη sony?δεν σου είπα ότι κάνει air mouse αλλά ότι λειτουργείς την τηλεοραση από το κινητο.με την προϋπόθεση να έχουν συνδεθεί με το ίδιο wi-fi.
δυστηχώς κάτι άχρηστο προσωπικά για μένα...ουσιαστικά βλέπεις το ταμπλετ στην τηλεοραση....[/url]
με την εφαρμογη που σου έδωσα μπορείς όταν μπεις πχ στον browser της τηλεορασης να έχεις ελεύθερο ποντίκ.δες στις φωτογραφίες....Noμίζω το είπα εξαρχής, να μη μου σπάει τα νεύρα το opera browsing με το τηλεκοντρόλ της tv....λέγοντας λοιπόν ουσιαστικά. Με ποιον τόπο θα γίνει δεν με πειράζει.
με την εφαρμογη που σου έδωσα μπορείς όταν μπεις πχ στον browser της τηλεορασης να έχεις ελεύθερο ποντίκ.δες στις φωτογραφίες...
Ναι κάνει format στον δίσκο για να γράφει με κωδικοποίηση και να μην μπορείς αυτά που θα γράψεις να τα αναπαράγεις σε άλλες πηγές....αυτό ήταν το πρώτο ξενέρωμα που έφαγα!Τέλεια...
1)Όταν συνδέω usb σκληρό δίσκο και πάταω εγγραφή, λέει "καταχώρηση HDD" > Nαι > "προετοιμασία της μονάδας HDD-όλα τα δεδομένα στο HDD θα διαγραφούν"
Δηλ θέλει να κάνει φορμάτ στο σκληρό δ? Είναι δυνατόν?
2)usb φλασάκι μικρότερο απο 32GB δεν διαβάζει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.