Sony KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μπορεί κανείς να εξηγήσει σε τι είναι χρήσιμο το mirroring με tablet και αν ειναι απαραίτητο άνοιγμα wifi στο tablet ?
Μπορει έτσι το tablet να λειτουργήσει σαν air mouse στη sony?

ουσιαστικά βλέπεις το ταμπλετ στην τηλεοραση....ναι το wi-fi είναι απαραίτητο για να συνδεθούν μεσο δικτύου!σαν mouse ελεύθερο δεν γίνεται αλλά για ελέγχο της τηλεορασης μπορείς να κατεβάσεις αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sony.tvsideview.phone

Αν έχεις laptop με windows 8,είναι εύκολο,πας δεξιά στην οθόνη,και όταν βγάλει τα εικονίδια,ψάχνεις το συσκευές,εκεί μπορείς να ρυθμίσεις να βλέπεις την οθόνη του pc στην τηλεόραση

Desktop με XP έχω και είναι σε άλλο δωμάτιο. Δεν ξέρω τί να κάνω, βαρέθηκα να βάζω και να βγάζω στικάκια

ουσιαστικά βλέπεις το ταμπλετ στην τηλεοραση....ναι το wi-fi είναι απαραίτητο για να συνδεθούν μεσο δικτύου!σαν mouse ελεύθερο δεν γίνεται αλλά για ελέγχο της τηλεορασης μπορείς να κατεβάσεις αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sony.tvsideview.phone
δεν λέει κάπου στα features αυτου του app που λες οτι κάνει το κινητό air-mouse στο www της tv...:nounder:

δεν σου είπα ότι κάνει air mouse αλλά ότι λειτουργείς την τηλεοραση από το κινητο.με την προϋπόθεση να έχουν συνδεθεί με το ίδιο wi-fi.

Re: Απάντηση: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σημερα μου εβγαλε ενημερωση παλι.
γνωριζει κανεις τι διορθωνει?

Name: PKG2.291EUA
Date released: 03-03-2015

Benefits and improvements:
This software version enables reception of 4K broadcasted contents for 4K models
Improves the performance of network applications and the general performance of the TV

Re: Απάντηση: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δεν σου είπα ότι κάνει air mouse αλλά ότι λειτουργείς την τηλεοραση από το κινητο.με την προϋπόθεση να έχουν συνδεθεί με το ίδιο wi-fi.
ΟΚ σ ευχαριστώ απλά αυτό ήταν το δικό μου αρχικό ερώτημα στο πρώτο μήνυμα............. Μπορει έτσι το tablet να λειτουργήσει σαν air mouse στη sony?

ουσιαστικά βλέπεις το ταμπλετ στην τηλεοραση....[/url]
δυστηχώς κάτι άχρηστο προσωπικά για μένα...

εσύ ουσιαστικά τι θέλεις να κάνεις?

Noμίζω το είπα εξαρχής, να μη μου σπάει τα νεύρα το opera browsing με το τηλεκοντρόλ της tv....λέγοντας λοιπόν ουσιαστικά. Με ποιον τόπο θα γίνει δεν με πειράζει.

Noμίζω το είπα εξαρχής, να μη μου σπάει τα νεύρα το opera browsing με το τηλεκοντρόλ της tv....λέγοντας λοιπόν ουσιαστικά. Με ποιον τόπο θα γίνει δεν με πειράζει.
με την εφαρμογη που σου έδωσα μπορείς όταν μπεις πχ στον browser της τηλεορασης να έχεις ελεύθερο ποντίκ.δες στις φωτογραφίες....

uploadfromtaptalk1425840921841.jpg
uploadfromtaptalk1425840939444.jpg

γνωριζει να μου πει καποιος λεπτομερειες σχετικα με το serviio; οι υποτιτλοι πως παιζουν; γενικα ρυθμισεις που πρεπει να γινουν;

Απάντηση: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιατι να μπλέξεις με το serviio?
Βαλε ένα USB

με την εφαρμογη που σου έδωσα μπορείς όταν μπεις πχ στον browser της τηλεορασης να έχεις ελεύθερο ποντίκ.δες στις φωτογραφίες...

Πιστευω κάπως να βρω τρόπο να το δοκιμάσω γιατί το wifi μου φτάνει σχεδόν μηδενικό εκει που έχω την tv.
Επίσης είπα να δοκιμάσω το εγκατεστημένο skype της αλλά 2 logitech web κάμερες που δοκίμασα δεν μου τις έβλεπε οπτικά παρα μόνο το μικρόφωνο τους.
Kαι πως να τις δει αφου δεν είναι pc & δεν θα έχει τους drivers...
Τι κάμερα πρέπει να βάλω?

Τέλεια...
1)Όταν συνδέω usb σκληρό δίσκο και πάταω εγγραφή, λέει "καταχώρηση HDD" > Nαι > "προετοιμασία της μονάδας HDD-όλα τα δεδομένα στο HDD θα διαγραφούν"
Δηλ θέλει να κάνει φορμάτ στο σκληρό δ? Είναι δυνατόν?
2)usb φλασάκι μικρότερο απο 32GB δεν διαβάζει?

Τέλεια...
1)Όταν συνδέω usb σκληρό δίσκο και πάταω εγγραφή, λέει "καταχώρηση HDD" > Nαι > "προετοιμασία της μονάδας HDD-όλα τα δεδομένα στο HDD θα διαγραφούν"
Δηλ θέλει να κάνει φορμάτ στο σκληρό δ? Είναι δυνατόν?
2)usb φλασάκι μικρότερο απο 32GB δεν διαβάζει?
Ναι κάνει format στον δίσκο για να γράφει με κωδικοποίηση και να μην μπορείς αυτά που θα γράψεις να τα αναπαράγεις σε άλλες πηγές....αυτό ήταν το πρώτο ξενέρωμα που έφαγα!

Στη δικια μου Sony (ex-710) βλεπω μεσω internet καναλια οπως ο σκαι, mad, dw και αλλα τετοια

Στην 605 που ειναι αυτα?

Ή δεν τα εχει δει ποτέ κανεις τα καναλια αυτα, ή δεν τα παιζει η 605

Εφαρμογή Σκάι και Mad νομίζω είχε δει το μάτι μου κάποια φορά. Αλλά όχι live streaming.

Δεν ειναι streaming
Πώς τα ειχες βρει?