Καλημέρα, χθες παρέλαβα την 32W705 για την κρεβατοκάμαρα μου.Το είχα ψάξει αρκετά και μετά και από συστάσεις παιδιών του φόρουμ κατέληξα σε αυτήν.Η σύνδεση με το δίκτυο ήταν απροβλημάτιστη, εκείνο που με χάλασε λίγο είναι η εικόνα της.Δεν έχει την καθαρότητα (διάυγεια) που περίμενα.Μπορώ να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις?
Ευχαριστώ.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Επίσης γνωρίζει κανείς αν κάνει αυτή η βάση? http://www.kotsovolos.gr/site/sound...με-βραχίωνα-ως-32''-30kg-(sv4620)#prettyPhoto
Μπορεί και κάποιος άλλος να επιβεβαιώσει ότι δεν μπορείς να διαλέξεις φάκελο, αλλά σου δείχνει τα περιεχόμενα όλου του δίσκου; Έχω δίσκους με TV σειρές ταξινομημένες σε 50-60 φακέλους (ένας φάκελος ανά σεζόν), οπότε αν η Sony όντως κάνει αυτό που αναφέρει ο φίλος, τότε ζήτω που καήκαμε...β) συνδέω ένα εξωτερικό δίσκο με αρκετά αρχεία video, εικόνες κλπ. Πάω να παίξw μια ταινία, αλλά μέχρι να διαβάσει όλο το δίσκο και να μου βγάλει τα περιεχόμενα media, μπορεί να περάσει και 1 λεπτό ή και παραπάνω. Στην ουσία η τηλεόραση δεν σε αφήνει να διαλέξεις τον φάκελο που έχεις την ταινία, αλλά πρέπει να διαβάζει τα πάντα και να στα παρουσιάζει για να διαλέξεις τι θες να δεις. Μέχρι να τα διαβάσει περνάει χρόνος και αν έχεις 100 ταινίες κάνεις και μια ώρα να βρεις την ταινία που θες.
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι στη δική μου 905, από τις λίγες φορές που δοκίμασα με στικάκι αλλά και σκληρό, διαλέγεις κανονικότατα φάκελο. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο που μέσα σε αυτά ήταν όχι πάνω από δέκα φάκελοι; Φαντάζομαι όμως πως όχι. Δε βρίσκω λοιπόν το λόγο να μη μπορούν να κάνουν το ίδιο και τα φετινά μοντέλα;1. Ελληνικούς υπότιτλους σε srt αρχεία με ANSI κωδικοποίηση διαβάζει σε USB mode, ή πρέπει να τους ενσωματώνω στο mkv;
2. Έχει ρυθμίσεις για υπότιτλους; (θέση, χρώμα, μέγεθος)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μπορεί και κάποιος άλλος να επιβεβαιώσει ότι δεν μπορείς να διαλέξεις φάκελο, αλλά σου δείχνει τα περιεχόμενα όλου του δίσκου; Έχω δίσκους με TV σειρές ταξινομημένες σε 50-60 φακέλους (ένας φάκελος ανά σεζόν), οπότε αν η Sony όντως κάνει αυτό που αναφέρει ο φίλος, τότε ζήτω που καήκαμε...
2. Έχει ρυθμίσεις για υπότιτλους; (θέση, χρώμα, μέγεθος)
Δυστυχώς όχι. Από την άλλη η εμφάνιση τους είναι ικανοποιητική (κάποιους ίσως να τους ενοχλήσει το μόνιμο γκρι φόντο (background) πίσω από τους υπότιτλους).
Καλησπέρα και από μένα.Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Μόλις πήρα ένα PCH A-410 τον οποίο τον έχω στο σαλόνι.Η Sony που είναι στην κρεβατοκάμαρα τον βλέπει αλλά βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει λήψη περιεχομένου.Τί κάνω λάθος?
Ευχαριστώ
Τι εννοείς αν πουλάει; Αν έχει ικανό αριθμό πωλήσεων γενικώς ; ναι έχει αρκετά καλές πωλήσεις.Να ρωτήσω, ξέρεις κανείς τι υπάρχει από επεκτάσεις εγγύησης για τη W7, πουλάει εδώ στην Ελλάδα η Sony;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.