Sony KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Rev

η φωτογραφία δεν είναι δική μου (με την κάμερά μου δεν μπόρεσα να βγάλω αποτέλεσμα), έκανα απλά μια αναζήτηση στο google και μου έβγαλε κάποιες και επέλεξα αυτή που πλησίαζε την δική μου χθεσινή κατάσταση σε υπερθετικό βαθμό μπορώ να πω.
σήμερα όμως ως δια μαγείας σχεδόν ανύπαρκτο (έφταιγε που έπαιζε από το πρωί?), μάλλον τελικά είναι παραμόρφωση λόγω γωνίας θέασης όπως προείπε ο elgriego και αυτό γιατί αν σηκωθώ λίγο από τον καναπέ ή αν κοιτάξω από το πλάι το panel αποκτά ομοιομορφία!
κάθισα λοιπόν είδα και δυο ταινιούλες και μπορώ να πω σχεδόν σίγουρα ότι είμαι και εγώ ένας ευχαριστημένος κάτοχος... αν χρειαστεί πάντως θα δοκιμάσω και το πιο πάνω κολπάκι...
σας ευχαριστώ πολύ όλους!:a0210:
Θα σου πρότεινα να μη κάνεις κανένα κολπάκι, απλά να κάθεσαι να βλέπεις τη τηλεόραση σου από το κέντρο, ή με μικρή απόκλιση δεξιά ή αριστερά, για να είσαι εσύ καλά και εμείς καλύτερα......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Rev

Θα σου πρότεινα να μη κάνεις κανένα κολπάκι, απλά να κάθεσαι να βλέπεις τη τηλεόραση σου από το κέντρο, ή με μικρή απόκλιση δεξιά ή αριστερά, για να είσαι εσύ καλά και εμείς καλύτερα......

Το τονισα οτι θελει προσοχη και με δικη του ευθυνη και παντα λεω οτι εαν η τηλεοραση μπορει να επιστραφει καλυτερα να γινει αυτο. Το κολπακι το ξερω χρονια το εχω δοκιμασει στην δικη μου που ειχε λιγο clouding(τωρα πια δεν εχει καθολου) και σε 2 φιλων μου που ειχαν edge led με πολυ καλα αποτελσματα αλλα θελει προσοχη και καλο ειναι να το κανει καποιος εμπειρος. Στην πραγματικοτητα δεν διαφερει σε τιποτα απο το πως καθαριζουμε μια LCD τηλεοραση, δλδ με μαλακο πανακι και μαλακες κινησεις.

Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια χαρα την πηρε φιλος σημερα κ δεν βρίσκουμε πως ταξινομούμε τα καναλια ΑΝΤ1 1 ΜΕGΑ 2 κ.τ.λ κ πως μπαίνουμε στο usb ...επίσης το πανο usb σλοτ ειναι μονο για το pvr? δλδ οτι δισκο βαλουμε θα τον φορμαρει κ θα λειτουργει μονο για pvr ?

Thnx

Και κατι τελευταίο ... την λειτουργια παιχνιδι που την εχει? για να πετυχουμε το τοσο χαμηλο inputlag που προσφερει η tv... επησις το HDMI 1 τη το ιδιαιτερο εχει κ το ονομαζει ετσι ..?

Τηνχ

Last edited:

Έτσι , να γουστάρω άσχημα , τέτοια να λέτε :p

Δευτερα 600 euro , πήγα 9 και 10 ( λεπτά ) και δεν τον πρόλαβα τον κωτσόβολο , οποτε από τρίτη την έκλεισα στην τιμή τον 800 euro.

Δεν φτάνουν τα καντήλια που έριξα για τα 200 euro που κλαίω , αλλα έρχομαι εδώ να μου λέτε κιόλας : μπράβο Mal.... >.> πάρε edge led και φύγε από w605 ( direct ) για να βάλεις μυαλό.

Και πιο πριν να λέτε ότι vazontas στικακι ( η εξωτερικό σκληρό ) για mkv , η tv κάνει restart κάθε 5 λεπτά.

Δεν ξέρω τη να πω :<

Το χειρότερο ( πέρα από τα 200 euro που έχασα ) είναι ότι στην τιμή που την έκλεισα , έχασα το total support γιατί τότε η τιμή tha έφευγε πολύ πάνω από το budget τον 800 euro.

Με λίγα λόγια: έχασα στο παρα πέντε την προσφορα τον 600 euro , έχασα το total support ( αφού την πείρα στα 800 ) και τώρα μου λέτε ότι έχει συννεφάκια με κεραυνούς και διαφορα αλλα.

>.>

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν θα δώσω δεκάρα για το γεγονός ότι περιμένω 21 χρονια με μια CRT για να αλλάξω και δεν θα νοιαστώ ότι είναι η πρώτη μου εξελιγμένη tv.
Αν εντοπίσω το παραμικρό , θα φάει σουτάρισμα από τον πέμπτο και θα την επιστρέψω στον koutsofloro σμπαράλια με την δικαιολογία ότι την παρέλαβα έτσι από το φορτηγό και ότι η ζημια έγινε κατά την μεταφορά της.

....

Την παρηγγειλα και εγώ στα 599, από βδομάδα θα μου την φέρουν.
Να περιμένω 2-3 μέρες παραπάνω για να πάρω από νέα παρτίδα που θα παραλάβουν στις 19, ή να πάρω από τα υπαρχοντα?

Και κατι τελευταίο ... την λειτουργια παιχνιδι που την εχει? για να πετυχουμε το τοσο χαμηλο inputlag που προσφερει η tv... επησις το HDMI 1 τη το ιδιαιτερο εχει κ το ονομαζει ετσι ..?

Τηνχ
το πανο usb σλοτ ειναι μονο για το pvr? δλδ οτι δισκο βαλουμε θα τον φορμαρει κ θα λειτουργει μονο για pvr ?

Καποια γνωμη?

το πανο usb σλοτ ειναι μονο για το pvr? δλδ οτι δισκο βαλουμε θα τον φορμαρει κ θα λειτουργει μονο για pvr ?

Καποια γνωμη?
Αυτή η θύρα είναι καλύτερη για να συνδεθεί σκληρός δίσκος αν θελήσεις να κάνεις χρήση pvr, γιατί έχει το απαραίτητο ρεύμα για να λειτουργήσει σωστά. Αν θελήσεις να κάνεις εγγραφές ( χρήση pvr ) τότε μόνο θα σου φορμάρει το δίσκο, αν θέλεις να δεις μόνο υλικό από αυτόν, θα λειτουργήσει όπως και με τη σύνδεση που θα έκανες και στις άλλες θύρες.

Τηνχ

Καποια γνωμη κ γιαυτο ?

Ρυθμίσεις για τηλεοπτικό σήμα

Αισθητήρας φωτός :όχι,Home,Ρυθμίσεις,Ρυθμίσεις συστήματος,ECO

Ευκρίνεια[backlight]:[0-max],ανάλογα που σου αρέσει,ρυθμίζει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού των led.
Αντίθεση:93
Φωτεινότητα:50
Χρώμα:52
Απόχρωση:0
Θερμοκρ Χρώματος:θερμό2/θερμό 1,αν έχεις συνηθίσει να τα βλέπεις με μπλεδίζουσα απόχρωση προς ψυχρό.
Καθαρότητα[sharpness]:55

Μείωση Θορύβου:όχι
Μείωση θορύβ MPEG:όχι
Μείωση θορύβου κουκκίδων:Αυτόμ

Δημιουργία ρεαλισμού:Χειροκ
Ανάλυση:40
Φιλτ/σμα θορύβ:5
Ομαλή διαβάθμιση:μικρή
Λειτουργία Ταινίας:Αυτόμ

Προηγμ Ρυθμίσεις

Διόρθωση Μαύρου:όχι
Προηγμ βελτ αντίθεσης:όχι
Προσαρμογή Γαμμα:0,-1

Αυτόματος περιοριστής φωτός:όχι
Καθαρό Λευκό:όχι
Ζωντανό Χρώμα:όχι

Ισορροπία λευκού:-

Βελτίωση λεπτομερειών:μικρή
Βελτίωση περιγραμμάτων:μεσαία
Φυσικότητα χρώματος του δέρμ:όχι

Λειτουρ. κίνησ. LED:όχι

Ρυθμίσεις για HD/blu ray

Options/Επιλογή Σκηνικού/Σινεμά

Options/Εικόνα/Λειτουργία Εικόνας/Σινεμά 1 ή Σινεμά 2

Αλλιώς

Αισθητήρας φωτός :όχι, Home,Ρυθμίσεις,Ρυθμίσεις συστήματος,ECO

Ευκρίνεια[backlight]:[0-max],ανάλογα που σου αρέσει,ρυθμίζει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού των led.
Αντίθεση:93
Φωτεινότητα:50
Χρώμα:52
Απόχρωση:0
Θερμοκρ Χρώματος:θερμό2
Καθαρότητα[sharpness]:50

Μείωση Θορύβου:όχι
Μείωση θορύβ MPEG:όχι
Μείωση θορύβου κουκκίδων:όχι

Δημιουργία ρεαλισμού:όχι
Ανάλυση:-
Φιλτ/σμα θορύβ:-
Ομαλή διαβάθμιση:όχι
Λειτουργία Ταινίας:Αυτόμ

Προηγμ Ρυθμίσεις

Διόρθωση Μαύρου:όχι
Προηγμ βελτ αντίθεσης:όχι
Προσαρμογή Γαμμα:-1,-2

Αυτόματος περιοριστής φωτός:όχι
Καθαρό Λευκό:όχι
Ζωντανό Χρώμα:όχι

Ισορροπία λευκού:-

Βελτίωση λεπτομερειών:όχι
Βελτίωση περιγραμμάτων:όχι
Φυσικότητα χρώματος του δέρμ:όχι

Λειτουρ. κίνησ. LED:όχι

------------------

Φυσικά η σωστότερη ρύθμιση είναι να γίνει με καρτέλες ελέγχου ή από ειδικό για να πάρεις τα μέγιστα.

Λειτουρ. κίνησ. LED:όχι εδω στης ρυθμυσεις μαλον εννοωει το motion flow ??

Thnx

Τηνχ

Στη συγκεκριμένη hdmi που έχεις συνδέσει την κονσόλα, πάτα options->σκηνικό και επέλεξε "Παιχνίδι" και θα ρυθμιστεί αυτόματα (θα κάνει off ότι δημιουργεί lag).

Την HDMI 1 την ονομάζει και MHL γιατί υποστηρίζει σύνδεση με κινητό για μεταφορά εικόνας/ήχου καθώς και παράλληλης φόρτισης.

Λοιπον στην θυρα scart ενω δεν εχω συνδεσει κατι ...μου βγαζει σαν κατι να εχει συνδεθει οταν παταω πανο αρηστερα την λιστα με της εξωτερικες ... μαλιστα συνδεσα σημερα εκει ενα δορυφορικο που εχει μονο scart εξωδο κ βγαζει την οθονη,αλλα παιζει το προγραμμα με ενα κοκκηνο φοντο ...

Λοιπον στην θυρα scart ενω δεν εχω συνδεσει κατι ...μου βγαζει σαν κατι να εχει συνδεθει οταν παταω πανο αρηστερα την λιστα με της εξωτερικες ... μαλιστα συνδεσα σημερα εκει ενα δορυφορικο που εχει μονο scart εξωδο κ βγαζει την οθονη,αλλα παιζει το προγραμμα με ενα κοκκηνο φοντο ...

Μοιπος εχει να κανει με το SCART REC ? την επιλογη που εχει πανο πανο στο options?

Καποιο γνωμη για τα πιο πανο? μοιπος να την παω για service ....? αυτο το scart rec τι ακριβος ειναι?

Τηνχ

Αν έχω καταλάβει σωστά αυτά που διάβασα, και μετά από μια σύντομη δοκιμή του συν w705 που πήρα στον πατέρα μου, σου επιτρέπει να γράψεις το σήμα του δέκτη της τηλεόρασης σε κάποιο αναλογικό μέσο, μέσω scart. Αν θυμάμαι καλά, είχε κάποιο περιορισμό στην επιλογή εισόδου.
17 ελληνικές λέξεις και εκτός από την απώλεια τονισμού, έχεις τρία κραυγαλέα λάθη. Ελπίζω να μπορείς καλυτερα

Τελικά το κόκκινο εφτιαξε με ρυθμίσεις μέσα απο τον εξωτερικο αποκωδικοποιητή ... αυτο που δεν μπορώ να φτιάξω με τίποτα ειναι ο συντονισμός μεσα απο τον ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή ...υπάρχουν κάπου ρυθμίσεις? είναι στον hotbird με τα ελεύθερα κανάλια ,,,

Thnx

Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Η 50W705b εχει frame interpolation? Διαβαζω οτι οι πιο μικρες 42 και κατω εχουν το motion flow 200Hz το οποιο δεν κανει Interpolation και παιζει το πανελ στα 50Hz. Η 50αρα εχει το motion flow 400Hz. Ανεβαζει το πανελ πχ στα 100 Hz δημιουργωντας τα ενδιαμεσα frames??? Αν γνωριζει κανεις ας με ενημερωσει.

ΠΑΙΔΙΑ , ΗΡΘΕ Η W705 ΑΠΟ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ , ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ :p

E καιρός ήταν μετά από τόσα χρονια με μια crt έτσι?

Άντε να δούμε τι θα γίνει με το clouding....

Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλοριζικη και απο εμενα,και καλοθεατη. Και μην προδικαζεις εμενα δεν εχει τιποτα η δεν το διακρινω.