Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε εμένα που την δοκίμασα με στικάκι χθές έπαιξε από την προέκταση κανονικά...μήπως δεν δουλεύει η προέκτασή σου...μάλιστα και πληκτρολόγιο που έβαλα το είδε από την προέκταση. Εγώ θέλω να ρωτήσω που στο καλό είναι η επιλογή να βρω στο τοπικό μου δίκτυο ταινίες από τον player της τηλεόρασης...φανταζόμουν ότι εκεί στο home που έχει τις επιλογές εισόδου, "ψηφιακό", "hdmi 1", "usb 1", κλπ. θα είχε και κάτι σαν "δίκτυο"; Τσούκου όμως...βρίσκω από τον ESExplorer και παίζω όμως θέλω να το μάθω και στην γυναίκα μου και έλεγα μήπως υπήρχε απλούστερος τρόπος...εκτός αν είναι μέσα στο νήμα και μου ξέφυγε στο διάβασμα...

Τελικα βρεθηκε λυση...
Τον συνδεσα απευθειας χωρις την προεκταση ΑΛΛΑ....ενω μεσω kodi τον βλεπει κανονικα ΔΕΝ τον βλεπει μεσα απο το συτημα....
Τουλαχιστον την δουλεια του την κανει κανονικα...εστω και μεσω kodi.

Λες οτι εβαλες πληκτρολογιο...πιο εχεις?

To logitech K750 το βλέπει άμεσα και μια χαρά. Κανείς για αυτό που ρώτησα με τις ταινίες από το τοπικό δίκτυο; Χωρίς τον ESExplorer...

To logitech K750 το βλέπει άμεσα και μια χαρά. Κανείς για αυτό που ρώτησα με τις ταινίες από το τοπικό δίκτυο; Χωρίς τον ESExplorer...

...δουλλευει σε ολες τις λειτουργιες της tv?
Εννοω και στο μενου της τηλεορασης (επιλογες κτλ) αλλα και στο kodi ,internet κτλ?

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος φίλος τη διαφορά μεταξύ της KDL-55W805C και KDL-55W808C ;

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος φίλος τη διαφορά μεταξύ της KDL-55W805C και KDL-55W808C ;

Καμία ουσιαστική διαφορά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συμφωνα με αυτον τον πινακα https://www.4clik.com/photo-video/televiseurs/TV4006+TV4040/sony-kdl-55w808c-vs-sony-kdl-55w805c/ η W808 ειναι 1000, ενω η W805 800hz υποτιθετε, ισως η 808, ειναι 200 hz on panel.

Δεν υπάρχουν 200Hz panel με MCFI σε τηλεόραση 2015 σειράς σε καμία μάρκα.

Παιδιά, συγνώμη που το επαναλαμβάνω αλλά αν έχει κάποιος λίγο χρόνο μπορεί να δοκιμάσει αν δουλεύει το παρακάτω...

Θέλω τη βοήθεια σας σε κάτι. Έβαλα τον Dolphin και τον Chrome και πήγα στο http://www.nickelodeon.gr/seires/tra...rs-rescue-bots για να βάλω ένα από τα video που έχει εκεί να το δει και δεν έπαιζε κάτι. Εκεί που είχε το video είχε μαύρο. Έχω κάνει κάτι λάθος? Κατέβασα και το Adobe Flash αλλά πάλι τίποτα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει....

Πάντως έχω και άλλα άσχημα νέα από τη SONY γιατί το USB HDD recording (REC) και Picture in Picture/Picture and Picture λέει ότι "Αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο πριν την 29η Φεβρουαρίου 2016". ενώ θα ήταν διαθέσιμο στις 24/12/2015. Πάντως είναι πολύ σπαστικό να αγοράζεις κάτι και να μην είναι έτοιμο 6 μήνες μετά την κυκλοφορία της τηλεόρασης. Και κάτι άλλο.. θα μπορούσαν να βάλουν ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή πάντως γιατί είναι κρίμα να κάνουν τσιγκουνιές σε μια τόσο καλή τηλεόραση.

Ευχαριστώ

...δουλλευει σε ολες τις λειτουργιες της tv?
Εννοω και στο μενου της τηλεορασης (επιλογες κτλ) αλλα και στο kodi ,internet κτλ?

Δεν έχω απαντήσει ως τώρα γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα την ερώτησή σου φίλτατε...εννοείς αν από το πληκτρολόγιο μπορώ να επιλέξω τα πάντα στα μενού της τηλεόρασης όπως από το χειριστήριό της; Όχι δεν είναι δυνατόν αυτό...εγώ δεν έχω καταφέρει τουλάχιστον...όμως είναι σούπερ βολικό όπως και ένα ποντίκι στην πλοήγηση στο ίντερνετ και σε αρκετά από τα μενού της.

Συγνώμη αλλά δεν ξέρω πως να κάνω edit μια απάντησή μου μετά από λίγη ώρα, καθώς δεν μου δίνει καμία επιλογή, οπότε θα κάνω δεύτερο post. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: εγκατέστησα το KODI χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση και κατέβασα ένα 1080p 60fps βιντεάκι από το youtube (το τρέιλερ του Avengers age of Ultron) για να δοκιμάσω την τηλεόραση σε ένα υψηλής ποιότητας περιεχόμενο...απογοητεύτηκα από το γεγονός ότι ο μόνος player που έπαιξε σωστά και χωρίς κανένα πρόβλημα το βίντεο είναι της τηλεόρασης. Ο MX έκανε σπασίματα και το ίδιο και ο KODI. Να σημειώσω ότι το βίντεο είναι σε έναν shared file στο pc όπως και οι ταινίες μου που τις παίζουν μια χαρά όλοι οι players. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω στον KODI ή στον MX για να παίξουν κανονικά; Δεν περίμενα της Sony να το παίξει νεράκι και τα άλλα να δυσκολεύονται...τι φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Καμία ουσιαστική διαφορά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν υπάρχουν 200Hz panel με MCFI σε τηλεόραση 2015 σειράς σε καμία μάρκα.

Συμφωνα με αυτον τον πινακα https://www.4clik.com/photo-video/televiseurs/TV4006+TV4040/sony-kdl-55w808c-vs-sony-kdl-55w805c/ η W808 ειναι 1000, ενω η W805 800hz υποτιθετε, ισως η 808, ειναι 200 hz on panel.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ

Καλησπερα παιδια,

Εχει κανενας καταφερει να δει 3d στη 55W805C?

Εμενα γιατι μου τα βγαζει πανω κατω,δεξια αριστερα και δεν βλεπω την τυφλα μου?

Μεσω kodi εχει δει κανενας?

Ολα δεξια αριαστερα και πανω κατω ειναι τα #$%#^#^#&@@%μενα!!!!!

Εχω παει και στις ρυθμισεις της tv αλλα δεν γινεται τιποτις....καμια ιδεα???

Καλησπέρα παιδιά!
Ξέρετε μήπως ποιο είναι το refresh rate των τηλεοράσεων της σειράς αυτής; Σε μία κριτική που διάβασα στο ιντερνετ πήρε το μάτι μου ότι είναι 60hz.
Με ενδιαφέρει να αγοράσω την kdl 50-755c, οπότε σωστά κοιτάω στη συζήτηση αυτή;
Και κάτι τελευταίο. Είδα ότι έχουν μεγαλύτερο input lag από τα περσινά μοντέλα της σειράς. Όσοι έχετε συνδέσει ps4, ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;

^^
Νομίζω την έβγαλε πρώτα ο Κωτσόβολος την KDL-50W809C στα 779 και ακολούθησαν οι υπόλοιποι (και με τις 50W807C, KDL-50W805C κ.λπ.)

Να ρωτήσω:
1) Οι οθόνες δεν είναι «ματ», έτσι;
2) Το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό;

δεν γνωρίζω να σου απαντήσω...θεωρείτε ότι είναι καλή ευκαιρία όμως;

Λένε ότι είναι ίδια με την KDL-50W7xxC, μόνο που έχει συν το 3D.

Συνήθως όσο ανεβαίνει κατηγορία, έχουν ποιοτικότερη κατασκευή (;) π.χ. πλαίσιο / βάση, ή αλλού (;)
Γι' αυτό πρέπει να τις δεις από κοντά.
Π.χ. είχα δει την 4Κ KD-49X8005C (849 ευρώ), ήταν ογκώδης και παχιά. Δεν το περιμένα. [Η KD-49X83xxC (999 ευρώ) φαίνεται πιο λεπτή]

^^
Να ρωτήσω:
1) Οι οθόνες δεν είναι «ματ», έτσι;
2) Το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό;

1)Η επίστρωση του panel είναι semi-gloss.
DSCN1050.jpg

source photo:[hdfever.fr]

2)43",50",55":AC Power Adaptor external
26.jpg

source photo:[hdtvpolska.com]

--------------------------

Επίσης η επιτραπέζια βάση των KDL-W808C/9C είναι dark chrome.
Sony-KDL-50W808C-6.jpg

source photo:[3dmaniak.pl]

ενώ η επιτραπέζια βάση των KDL-W805C/7C είναι silver chrome.
DSCN1057-597x414.jpg

source photo:[hdfever.fr]