Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με 400 ευρω καλη ποιοτητα,κομματακι δυσκολο,σορυ αν σε ξενερωνω...

Πως θα καταλαβω οτι μου εχει κατεβασει update, μεχρι τωρα δεν εχω δει τιποτα.

Πως θα καταλαβω οτι μου εχει κατεβασει update, μεχρι τωρα δεν εχω δει τιποτα.
Πήγαινε στα options κατέβα τέρμα κάτω μπες στις πληροφορίες συστήματος και δες ποια έκδοση έχει.
Αν λέει έκδοση λογισμικού : PKG4.430EUA , τότε έχεις την τελευταία. Αν όχι μπες στις ρυθμίσεις ψάξε εκεί που λέει για αυτόματες ενημερώσεις και δώσε τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Θα τις καταλάβεις από αυτά που θα σου ζητάει να κάνεις.

παιδια καλημερα αν και αρκετα αργοπορημενα θα πω και εγω τις εντυπωσεις μου απο την 55w905
καταρχην απο εικονα και χρωματα ειναι απιστευτα καλη πολυ καλη αντιθεση πλουσια χρωματα
και καλο μαυρο.
απο θεμματα clouding δεν εχω παρατηρησει κατι.Tο πανελ της δικιας μου δεν ειναι και ιδιαιτερα "καθαρο"
εχει banding/ dirty screen effect αλλα δεν θα ελεγα σε μεγαλο βαθμο αλλα υπαρχει.
εσεις εχετε παρατηρησει καθολου;

Aπο ηχο ειναι αρκετα καλος βεβαια για μενα παντα χρειαζεται ενα καλο ηχοσυστημα και οχι ο ηχος της τηλεορασης.
σαν γενικο συνολο ειναι πολυ καλη τηλεοραση και για μενα επρεπε να υπηρχε ακομα διαθεσιμη καθως η 955 ειναι μεγαλη αποτυχια.

παιδια καλημερα αν και αρκετα αργοπορημενα θα πω και εγω τις εντυπωσεις μου απο την 55w905
καταρχην απο εικονα και χρωματα ειναι απιστευτα καλη πολυ καλη αντιθεση πλουσια χρωματα
και καλο μαυρο.
απο θεμματα clouding δεν εχω παρατηρησει κατι.Tο πανελ της δικιας μου δεν ειναι και ιδιαιτερα "καθαρο"
εχει banding/ dirty screen effect αλλα δεν θα ελεγα σε μεγαλο βαθμο αλλα υπαρχει.
εσεις εχετε παρατηρησει καθολου;

Aπο ηχο ειναι αρκετα καλος βεβαια για μενα παντα χρειαζεται ενα καλο ηχοσυστημα και οχι ο ηχος της τηλεορασης.
σαν γενικο συνολο ειναι πολυ καλη τηλεοραση και για μενα επρεπε να υπηρχε ακομα διαθεσιμη καθως η 955 ειναι μεγαλη αποτυχια.
Φίλε Κοσμά, βάλε αν μπορείς καμιά φωτογραφία να δούμε αυτά που έχεις στο πάνελ.

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ισως να εννοει αυτες τις μαυρες σκιες δεξια κι αριστερα που ειχαμε ξανα αναφερει..

Ρε παιδιά ειμουν έτοιμος σε μια βδομάδα να πάρω την samsung h7000 αφού έχω διαβάσει μέχρι τώρα Καλές εντυπώσεις, αλλά σήμερα έπεσε το μάτι μου στην Sony w905 και γενικά είδα ότι είναι εκπληκτικό μοντέλο κυρίως σε αυτά που με ενδιαφέρουν clouding - Halo τα πάει περίφημα! Αλλά το πρόβλημα είναι πρώτον ότι έχω δωσει προκαταβολή στα media Αργυρούπολης και δεν νομίζω να υπάρχει διαθέσιμη πλέον η 905.. και δεύτερον θέλω να μου προτείνετε μια παρόμοια με την 905 με πολύ καλό μαύρο με ενοχλεί αφάνταστα το Halo - clouding θέλω να είναι 1080p γιατί θα παίξει και ps4 και μάξιμουμ 100 ευρώ 55 άρα! Ακούω προτάσεις!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ας το διορθώσει κάποιος admin! Γράφω από κινητό. . "1800 ευρώ σε 55αρα"

Το πρόβλημα σου είναι εύκολο.
ΔΕΝ υπάρχει πουθενά 55αρα, ίσως και 46αρα σφραγισμένη του κουτιού σε 905. Όσες υπάρχουν ειδικά σε 55αρες , αν υπάρχουν ακόμα είναι εκθεσιακές ή ελαττωματικές από επιστροφή. Μην τις σκέφτεσαι, δυστυχώς τελείωσαν. Εφάμιλλη εικόνα είχαν πάλι οι περσυνές samsung F8000 kai F7000 , αλλά και αυτές πολύ δύσκολο να τις βρεις,
Από τις φετινές η Η7000 που επέλεξες είναι πολύ καλή, νομίζω υπάρχει σε Full HD 200αρι πραγματικό πάνελ και η Η8000.

καλημερα, εσεις τον οπ φωτισμο στη μπαλα ποσο τον εχετε, εγω στο 7 καλα ειναι η θελει ποιο κατω?

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο 8 ειναι καλα.. παιζει ρολο βεβαια κατα ποσο φωτεινως ειναι ο χωρος σου

Καλησπερα παιδια τελικα μετα απο βοηθεια του φιλου μου leonid και μετα απο λιγο ψαξιμο καταλαβα πως αυτα τα ριμαδοpillars τα εχουν ολες οι 905..αυτο εννοουσα οταν ανεφερα σε προηγουμενο post για το πανελ οτι δεν ειναι τοσο καθαρο κτλπ.
Η αληθεια ειναι πως φαινοντε μονο σε ανοιχτοχρωμο φοντο.Απλα εγω καταλαβα εντονα αυτες τις σκιες γιατι εχω συνδεμενη την τηλεοραση με το pc και οποτε εμπαινα σε καποια σελιδα στο ιντερνετ πχ και εκανα scroling με το ποντικι πανω/κατω εκει εκαναν μια αντιθεση αυτα τα pillars και ετσι το πηρα (λαικιστη)πρεφα :p

Παντως ειναι απο τις καλητερες τηλεορασεις η εικονα της ειναι πολυ καλη και εχω μεινει ευχαριστημενος.
Εαν δεν ειχε και αυτο το θεμματακι θα ηταν πιο τελεια και απ το τελειο,αλλα ενταξει ολα καλα!!

Καλησπερα. Ελευθερη περιηγηση στο ιντερνετ μπορω να κανω? δηλ να μπαινω σε οποιο site θελω, η μονο οσα εχει στις εφαρμογες?

Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, νομίζω πως δε γίνεται.

Περιήγηση σε τοποθεσίες web...http://pdf.crse.com/manuals/13HG900111/GR/brwsweb.html

HOME,Εφαρμογές,Πρ.περιήγ.στο Internet
Να που τελικά γίνεται. Πολύ ωραία. Αν και δεν το είχα ψάξει ιδιαίτερα , ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι δεν γινόταν.
Χαίρομαι που έκανα λάθος, σε ευχαριστούμε για την πληροφορία φίλε xavito

Καλησπερα. Ελευθερη περιηγηση στο ιντερνετ μπορω να κανω? δηλ να μπαινω σε οποιο site θελω, η μονο οσα εχει στις εφαρμογες?
Γινεται αδερφε,αλλα η τηλεοραση ειναι τραγικη σ"αυτο το κομματι.Εγω ημουνα για κανα μηνα χωρις λαπτοπι και υπεφερα με την 905 στο σερφαρισμα.Δεν δεχεται πληκτρολογιο,αργει να ανοιξει τις σελιδες,προσπαθησε να κανεις μια περιηγηση εδω στο φορουμ απο την τηλεοραση και αμα μπορεσεις να διαβασεις ενα θεμα και να την κατευθυνεις απροβληματιστα εκει που θες να παει,τρυπα μου τη μυτη.Εγω βεβαια δεν επελεξα την tv για το smart κομματι της,αλλα θα μπορουσε να κανει καλυτερη δουλεια,αυτα!