Πήγαινε στα options κατέβα τέρμα κάτω μπες στις πληροφορίες συστήματος και δες ποια έκδοση έχει.Πως θα καταλαβω οτι μου εχει κατεβασει update, μεχρι τωρα δεν εχω δει τιποτα.
Φίλε Κοσμά, βάλε αν μπορείς καμιά φωτογραφία να δούμε αυτά που έχεις στο πάνελ.παιδια καλημερα αν και αρκετα αργοπορημενα θα πω και εγω τις εντυπωσεις μου απο την 55w905
καταρχην απο εικονα και χρωματα ειναι απιστευτα καλη πολυ καλη αντιθεση πλουσια χρωματα
και καλο μαυρο.
απο θεμματα clouding δεν εχω παρατηρησει κατι.Tο πανελ της δικιας μου δεν ειναι και ιδιαιτερα "καθαρο"
εχει banding/ dirty screen effect αλλα δεν θα ελεγα σε μεγαλο βαθμο αλλα υπαρχει.
εσεις εχετε παρατηρησει καθολου;
Aπο ηχο ειναι αρκετα καλος βεβαια για μενα παντα χρειαζεται ενα καλο ηχοσυστημα και οχι ο ηχος της τηλεορασης.
σαν γενικο συνολο ειναι πολυ καλη τηλεοραση και για μενα επρεπε να υπηρχε ακομα διαθεσιμη καθως η 955 ειναι μεγαλη αποτυχια.
Καλησπερα. Ελευθερη περιηγηση στο ιντερνετ μπορω να κανω? δηλ να μπαινω σε οποιο site θελω, η μονο οσα εχει στις εφαρμογες?
Να που τελικά γίνεται. Πολύ ωραία. Αν και δεν το είχα ψάξει ιδιαίτερα , ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι δεν γινόταν.Περιήγηση σε τοποθεσίες web...http://pdf.crse.com/manuals/13HG900111/GR/brwsweb.html
HOME,Εφαρμογές,Πρ.περιήγ.στο Internet
Γινεται αδερφε,αλλα η τηλεοραση ειναι τραγικη σ"αυτο το κομματι.Εγω ημουνα για κανα μηνα χωρις λαπτοπι και υπεφερα με την 905 στο σερφαρισμα.Δεν δεχεται πληκτρολογιο,αργει να ανοιξει τις σελιδες,προσπαθησε να κανεις μια περιηγηση εδω στο φορουμ απο την τηλεοραση και αμα μπορεσεις να διαβασεις ενα θεμα και να την κατευθυνεις απροβληματιστα εκει που θες να παει,τρυπα μου τη μυτη.Εγω βεβαια δεν επελεξα την tv για το smart κομματι της,αλλα θα μπορουσε να κανει καλυτερη δουλεια,αυτα!Καλησπερα. Ελευθερη περιηγηση στο ιντερνετ μπορω να κανω? δηλ να μπαινω σε οποιο site θελω, η μονο οσα εχει στις εφαρμογες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.