Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γινεται αδερφε,αλλα η τηλεοραση ειναι τραγικη σ"αυτο το κομματι.Εγω ημουνα για κανα μηνα χωρις λαπτοπι και υπεφερα με την 905 στο σερφαρισμα.Δεν δεχεται πληκτρολογιο,αργει να ανοιξει τις σελιδες,προσπαθησε να κανεις μια περιηγηση εδω στο φορουμ απο την τηλεοραση και αμα μπορεσεις να διαβασεις ενα θεμα και να την κατευθυνεις απροβληματιστα εκει που θες να παει,τρυπα μου τη μυτη.Εγω βεβαια δεν επελεξα την tv για το smart κομματι της,αλλα θα μπορουσε να κανει καλυτερη δουλεια,αυτα!

Eγω δεν προσπαθησα καν δευτερη φορα, απογοητευτηκα τοσο πολυ την πρωτη. Μου θυμησε το παλιο ΝΟΚΙΑ N78 (year 2008) που μετα απο λιγη ωρα εμφανιζε οτι δεν υπαρχει αρκετη μνημη για να ανοιξει την σελιδα......

Δε παιζει υποτιτλους srt απο το στικακι, δε τους αναγνωριζει, μηπως πρεπει νααλλαξω κωδικοποιηση;

Δε παιζει υποτιτλους srt απο το στικακι, δε τους αναγνωριζει, μηπως πρεπει νααλλαξω κωδικοποιηση;
Ναι μπες στα options κατέβα τέρμα κάτω, πήγαινε στους υπότιτλους και άλλαξε κωδικοποίηση, εμένα τους παίζει μια χαρά.

Οταν παιζει το video κςι μπαινω στα options sto μενου υποτιτλοι ειναι αχνο, δε μπορω τους επιλεξω για να αλλαξω κωδικοποιηση. Οταναρχιζει το video μου γραφει υποτιτλοι οχι, utf 16. Τους αλλαξα απο τον υπολογιστη σε utf 8 και δεν επαιξαν. Τι να κανω;

Περασα χθες απο το public στο Golden. Εχουν την εκθεσιακη 40'' στα 800 ..... (και ακομα μια στο mall)

Πολυ καλη εντυπωση μου εκανε η ανταποκριση σε mail που τους εστειλα - στο Aγγλικο support - που αφορουσε την μη εμφανιση στα sites (Αγγλικου/Ελληνικου) του τελευταιου firmware (PKG4.440EUA) για τις W905,W805A,... Mεσα σε 2 ωρες το ειχαν δει και το διορθωσαν !

Βρε παιδιά από περιέργεια, σε εσάς το N HD, ακόμα και τώρα που δείχνει στίβο και κολύμβηση από εξωτερικό, δείχνει σε HD ανάλυση; γιατί εγώ με το απλό N sport το SD, δε βλέπω σχεδόν καμία διαφορά. Λίγο καιρό πριν όταν έδειχνε μεταδόσεις απ'ευθείας από εξωτερικό ήταν HD, τώρα δεν είναι;
Αν δεν είχα εξωτερικές πηγές να δοκιμάσω HD υλικό, θα έλεγα πως έχασε τη δυνατότητα απεικόνισης HD η τηλεόρασή μου χα!χα!χα!
Πέρα από τη πλάκα έτσι είναι και σε εσάς; και αν δουν το ποστ και άλλοι φίλοι με διαφορετικές τηλεοράσεις, ας απαντήσουν και αυτοί.
Βλέπεις δεν έχω και τη σαμυ τη 46C8000 να κάνω συγκρίσεις, την έδωσα.

Σε συνέχεια του προηγούμενου μου ποστ, τώρα βλέπω το ποδοσφαιρικό αγώνα στο N HD, αυτό ναι είναι HD εικόνα ! Όποτε θέλουν δείχνουν και HD, τι να πω;
Παρακολουθώ και το φιλικό αγώνα μπάσκετ της Εθνικής μας με τη Τουρκία στον Αντ1, και αυτό ναι είναι ΛΆΣΠΗ εικόνα, δηλαδή πιο λάσπη δε γίνεται. Τι να σου κάνει και η 905. Αν δεν ήταν η εθνική μας, ούτε που να δεις

Καλημέρα.
Είδες κανείς καμιά αλλαγή από χθες στη μετάδοση του σταρ; Εννοώ ότι χωρίς να έχω πειράξει τίποτα από ρυθμίσεις , από χθες μόνο στο σταρ ( λήψη από Digea ) και από το δέκτη της τηλεόρασης , αλλά και από δύο άλλους εξωτερικούς δέκτες , υπάρχει ένα κενό στη πάνω μεριά της οθόνης ,οριζόντια μαύρη γραμμή, περίπου 1,5 cm πάχους και στη πάνω μεριά αυτής της γραμμής, υπάρχουν και διακεκομμένες γραμμούλες, κάτι δηλαδή σαν να μη γεμίζει το πάνελ μοιάζει αυτή η κατάσταση. Αυτό μόνο στο σταρ, όλα τα άλλα κανάλια μια χαρά.
Το παρατήρησε και άλλος;
Σε μια άλλη τηλεόραση που έχω παλιά crt, με εξωτερικό αποκωδικοποιητή , δε το κάνει παρά μόνο κάποιες στιγμές το είδα μετά από πολύ προσεκτική παρατήρηση, αλλά γενικώς σε αυτή δεν υπάρχει θέμα, όπως ούτε και σε μια άλλη HDready πάλι με εξωτερικό αποκωδικοποιητή.

Καλημέρα.
Είδες κανείς καμιά αλλαγή από χθες στη μετάδοση του σταρ; Εννοώ ότι χωρίς να έχω πειράξει τίποτα από ρυθμίσεις , από χθες μόνο στο σταρ ( λήψη από Digea ) και από το δέκτη της τηλεόρασης , αλλά και από δύο άλλους εξωτερικούς δέκτες , υπάρχει ένα κενό στη πάνω μεριά της οθόνης ,οριζόντια μαύρη γραμμή, περίπου 1,5 cm πάχους και στη πάνω μεριά αυτής της γραμμής, υπάρχουν και διακεκομμένες γραμμούλες, κάτι δηλαδή σαν να μη γεμίζει το πάνελ μοιάζει αυτή η κατάσταση. Αυτό μόνο στο σταρ, όλα τα άλλα κανάλια μια χαρά.
Το παρατήρησε και άλλος;
Σε μια άλλη τηλεόραση που έχω παλιά crt, με εξωτερικό αποκωδικοποιητή , δε το κάνει παρά μόνο κάποιες στιγμές το είδα μετά από πολύ προσεκτική παρατήρηση, αλλά γενικώς σε αυτή δεν υπάρχει θέμα, όπως ούτε και σε μια άλλη HDready πάλι με εξωτερικό αποκωδικοποιητή.

Ναι υπάρχει το πρόβλημα αυτό και στις δικές μου τηλεοράσεις είναι θέμα του σταθμού στο να δείχνει 16:9.Αν το βάλεις σε zoom θα δεις οτι δεν φαίνεται.