Γινεται αδερφε,αλλα η τηλεοραση ειναι τραγικη σ"αυτο το κομματι.Εγω ημουνα για κανα μηνα χωρις λαπτοπι και υπεφερα με την 905 στο σερφαρισμα.Δεν δεχεται πληκτρολογιο,αργει να ανοιξει τις σελιδες,προσπαθησε να κανεις μια περιηγηση εδω στο φορουμ απο την τηλεοραση και αμα μπορεσεις να διαβασεις ενα θεμα και να την κατευθυνεις απροβληματιστα εκει που θες να παει,τρυπα μου τη μυτη.Εγω βεβαια δεν επελεξα την tv για το smart κομματι της,αλλα θα μπορουσε να κανει καλυτερη δουλεια,αυτα!
Ξερεις μηπως που θα βρω τη mac address της τηλεορασης;
Ναι μπες στα options κατέβα τέρμα κάτω, πήγαινε στους υπότιτλους και άλλαξε κωδικοποίηση, εμένα τους παίζει μια χαρά.Δε παιζει υποτιτλους srt απο το στικακι, δε τους αναγνωριζει, μηπως πρεπει νααλλαξω κωδικοποιηση;
Ξέρουμε τι κάνει;
Και πάλι η ίδια ερώτηση : << ξέρουμε τι κάνει ; >>Νew firmware PKG4.470EUA
Καλημέρα.
Είδες κανείς καμιά αλλαγή από χθες στη μετάδοση του σταρ; Εννοώ ότι χωρίς να έχω πειράξει τίποτα από ρυθμίσεις , από χθες μόνο στο σταρ ( λήψη από Digea ) και από το δέκτη της τηλεόρασης , αλλά και από δύο άλλους εξωτερικούς δέκτες , υπάρχει ένα κενό στη πάνω μεριά της οθόνης ,οριζόντια μαύρη γραμμή, περίπου 1,5 cm πάχους και στη πάνω μεριά αυτής της γραμμής, υπάρχουν και διακεκομμένες γραμμούλες, κάτι δηλαδή σαν να μη γεμίζει το πάνελ μοιάζει αυτή η κατάσταση. Αυτό μόνο στο σταρ, όλα τα άλλα κανάλια μια χαρά.
Το παρατήρησε και άλλος;
Σε μια άλλη τηλεόραση που έχω παλιά crt, με εξωτερικό αποκωδικοποιητή , δε το κάνει παρά μόνο κάποιες στιγμές το είδα μετά από πολύ προσεκτική παρατήρηση, αλλά γενικώς σε αυτή δεν υπάρχει θέμα, όπως ούτε και σε μια άλλη HDready πάλι με εξωτερικό αποκωδικοποιητή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.