Παιδιά μετά απο την τελευταία ενημέρωση (PKG4.410EUA) η τν. δεν μου παίζει αρχεία avi , ενώ πριν έπαιζαν κανονικά . . Ισχύει κ σε κανέναν άλλον αυτό ?? Και κάτι άλλο , υπάρχει πουθενά ρύθμισει να μεγαλώνουν οι υπότιτλοι?
Αυτές είναι οι ρυθμίσεις μου, όποιος τις δοκιμάσει μας λέει :
Εξαρτάται τι τιμή θα τη βρεις. Δηλαδή αν σήμερα έχει η 55αρα γύρω στα 1600 θα πρέπει να τη πάρεις το πολύ στα 1100 και να είναι σε άριστη κατάσταση μετά τον εξονυχιστικό έλεγχο που θα πρέπει να της κάνεις.θελω την tv αρχες ιουνιου (αν την βρω) αν εχουν τελιωσει τα κομματια αξιζει να την παρω σε εκθεσιακο?
τι πρεπει να προσεξω κυριος εκτος απο καμμενα πιξελ? γραφει μηπως πουθενα και τις ωρες που εχει παιξει η tv?
δε πιστευω να υπαρχει καποια διαφορα.. στον εξωτερικο δε χρειαζεται διοτι δεν εχει ενσωματωμενο mp οποτε στελνεις το υλικο στη tv και τοτε αναλαμβανει αυτη τα υπολοιπα ..Η αλήθεια είναι ότι με αυτή τη τηλεόραση έχω αφήσει την επεξεργασία στο media Player να την κάνει η TV. Αν η λογική είναι ίδια και στον εξωτερικό σκληρό τότε βάλε αυτές τις ρυθμίσεις. Όμως το MP είναι συνδεμένο σε Hdmi, είναι το ίδιο με σύνδεση USB;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.