Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου που έχει SAMSUNG και απογοητεύτηκα με τα χρώματα της!

μιλάμε για υπερβολικά ζωηρά και έντονα χρώματα που δεν έχουν σίγουρα καμία σχέση με τα πραγματικά χρώματα του κόσμου που ζούμε.

τελικά είμαστε πολύ τυχεροί όσοι προλάβαμε και αγοράσαμε αυτό το διαμάντι
Ναι είμαστε τυχεροί , αλλά όμως για να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι, ποια σαμσουνγκ είδες και τι ρυθμίσεις είχε κάνει; Γιατί αν είδες μοντέλο ποιο κάτω κατηγορίας από τη δική μας και κουκουρούκου ρυθμίσεις τότε.....
Εγώ πάλι να σου πω που έχω και τη Samsung 46C8000 αντίστοιχου επιπέδου κατηγορίας με την 905, και οι δύο σωστά ρυθμισμένες από επαγγελματία, ναι καλύτερη η 905, αλλά όχι και να με πιάνει απογοήτευση με τη C8000, το αντίθετο , και είναι και μοντέλο του 2010. Για αυτό σου λέω όλα είναι σχετικά, και θέλουν και μέτρο στις συγκρίσεις μας....

υπαρχει καποια προταση για το πως καθαριζουμε την οθονη απο δακτυλιες? Να βαλω ajax ή θα της κανω καμια ζημια?

υπαρχει καποια προταση για το πως καθαριζουμε την οθονη απο δακτυλιες? Να βαλω ajax ή θα της κανω καμια ζημια?

OXI ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!με πολυ καλα στιμενο πανακι μαλακο απαλες κινησεις..η με πανακι με γυαλια και "αχνισμα"

Εντάξει φίλε, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κάνεις πλάκα. Δε μπορεί με 740 ποστ εδώ μέσα ( σε όποια κατηγορία του φόρουμ και να έχουν γίνει ) να μη ξέρεις ότι αυτό απαγορεύεται δια ροπάλου.
Αν πάλι λάθος αντιλήφθηκα εγώ και δεν αστειεύεσαι , ότι σου είπαν τα παιδιά παραπάνω.

Περασα χθες απο το Media Markt του Γερακα.Εχει την εκθεσιακη (τελευταια) 46W905A ~1250 . Για οποιον ενδιαφερεται.....

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/80118-lcd.php

Έχω καθαρίσει με αυτό τα πάντα , LCD , plasma , LED , tablet , κινητά , laptop , PC monitor...συστήνεται ανεπιφύλακτα , το έχουν σχεδόν όλα τα καταστήματα.

βρηκα την 46w905 στα 1100 ευρω αποσταση θεασης 2-2.5 μετρα (δηλαδη μπορω να μεταφερω την πολυθρονα) βλεπω κυριος HD ταινιες και μπαλα, αξιζει η αγορα της η να παω στην Sony KDL-50W829B. Η ακομη και σε αλλη μαρκα στις 55 ιντσες, τι μου προτεινετε? ευχαριστω.

1099 είναι η τιμή που δίνει το Πλαίσιο τα εκθεσιακά μοντέλα 46".

Βρήκα χθες σε Public εκθεσιακό μοντέλο στα 1239 , με πενταετή εγγύηση δική τους. Βέβαια με μια γρήγορη έχει γρατσουνιές στη βάση, δεν πρόλαβα να δω για άλλα κουσούρια. Αλλά από ότι μου έλεγε ο υπάλληλος έχει παίξει αρκετά...

Δεν ξέρω ρε γαμώτο, είμαι πολύ δύσπιστος απέναντι στα εκθεσιακά... :-/

ειναι εκθεσιακο οχι σφραγισμενη, να την αγορασω η να παω σε μεγαλυτερη? αποσταση θεασης 2-2.5 μετρα

Παιδιά καλησπέρα σε όλους,

Είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης (όχι απλά μιας καλής για να βρίσκομαι και στο συγκεκριμένο θέμα) και η W905A μου αρέσει πάρα πολύ. Απλά το μόνο που με κρατάει και δεν την έχω παραγγείλει ακόμα είναι ότι παντού διαβάζω ότι τα viewing angles είναι πολύ άσχημα. Μπορεί κάποιος που την έχει ήδη να μου πει αν όντως ισχύει και αν ναι μετά από περίπου πόσες μοίρες αρχίζει να γίνεται ορατό και ενοχλητικό διότι όπως είναι η διάταξη του σαλονιού μου δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να την έχουν σε ευθεία.

Σας ευχαριστώ!!!!

Ποτε περιμένεις να την πάρεις; όταν θα ψαχνεις αγγελίες για μεταχειρισμενη;

Ποτε περιμένεις να την πάρεις; όταν θα ψαχνεις αγγελίες για μεταχειρισμενη;

Σε ρώτησα να μου πεις αν θα την πάρω ή όχι? Αν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό που ρώτησα καλώς, αλλιώς τις υπόλοιπες συμβουλές κράτα τες για σένα...

Σε ρώτησα να μου πεις αν θα την πάρω ή όχι? Αν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό που ρώτησα καλώς, αλλιώς τις υπόλοιπες συμβουλές κράτα τες για σένα...
Αρχικά φίλε μου σε αυτό που σου λέει έχει και ένα δίκιο, γιατί καινούργια σφραγισμένη και αψεγάδιαστη πολύ πολύ δύσκολο να τη βρεις.
Τώρα για τη γωνία θέασης είναι η κλασική που έχει κάθε τηλεόραση με VA πάνελ είτε είναι sony or samsung ή οποιαδήποτε άλλη που έχει πολύ καλή αντίθεση και μαύρο, ενώ τα IPS πάνελ της LG ας πούμε έχουν λίγο καλύτερη γωνία θέασης αλλά πολύ χειρότερη αντίθεση και μαύρο.
Ανάλογα λοιπόν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου, κάνεις τις επιλογές σου.

Αρχικά φίλε μου σε αυτό που σου λέει έχει και ένα δίκιο, γιατί καινούργια σφραγισμένη και αψεγάδιαστη πολύ πολύ δύσκολο να τη βρεις.
Τώρα για τη γωνία θέασης είναι η κλασική που έχει κάθε τηλεόραση με VA πάνελ είτε είναι sony or samsung ή οποιαδήποτε άλλη που έχει πολύ καλή αντίθεση και μαύρο, ενώ τα IPS πάνελ της LG ας πούμε έχουν λίγο καλύτερη γωνία θέασης αλλά πολύ χειρότερη αντίθεση και μαύρο.
Ανάλογα λοιπόν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου, κάνεις τις επιλογές σου.

Την έχω βρει ήδη φίλε μου από την αντιπροσωπεία τησ SONY και σφραγισμένη και αψεγάδιαστη. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου.

Την έχω βρει ήδη φίλε μου από την αντιπροσωπεία τησ SONY και σφραγισμένη και αψεγάδιαστη. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου.

Δε μας λες τον τρόπο εδώ να την πάρουμε κι εμείς που την ψάχνουμε;