Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά προχτές μου κατέβασε νέο update, ξέρεις κανείς τι καινούργιο έφερε ή τι άλλαξε;

Θα μάθουμε σε λιγες μέρες λογικά.... Παρατηρησες κάτι διαφορετικό;

Όχι εννοώ την vPKG4.430, και δε παρατήρησα κάτι διαφορετικό.

Εμενα δεν μου εχει κατεβασει καμια καινουργια αναβαθμιση,λογικα ειναι στο δρομο...

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την εγκατεστησα και εγω χθες βραδι, δεν παρατηρησα κατι διαφορετικο μεχρι τωρα....

Σε γενικες γραμμες καμια αναβαθμιση εως τωρα δεν εχει δειξει τιποτα το ενδιαφερων.. Ανουσιες τελειως.. Μπορουν να κανουν οτι θελουν αλλα προτιμουν να μας σπανε τα νευρα.. Εχε χαρη που εχει κορυφαια εικονα αλλιως.. Μονο samsung σε ολα τα υπολοιπα.. Μακαρι να βγω ψευτης

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε γενικες γραμμες καμια αναβαθμιση εως τωρα δεν εχει δειξει τιποτα το ενδιαφερων.. Ανουσιες τελειως.. Μπορουν να κανουν οτι θελουν αλλα προτιμουν να μας σπανε τα νευρα.. Εχε χαρη που εχει κορυφαια εικονα αλλιως.. Μονο samsung σε ολα τα υπολοιπα.. Μακαρι να βγω ψευτης

Εχεις απολυτα δικιο . Μου εχει κανει εντυπωσει το μεγεθος των firmwares της Samsung (~800 ΜB) και αυτα της Sony (~150MB)........:beee:

ευτυχης κατοχος 55w905 με μια πρωτη ματια η εικονα ειναι εξερετικη!!!!
θελω να σας κανω μερικες ερωτησεις
1) τι ρυθμισεις πρεπει να βαλω για να δω το καλυτερο αποτελεσμα στο Nerit HD
2)το update αφορα μονο το ιντερνετ η και την εικονα της τηλεορασης?
3)Για υποτιτλους που πρεπει να παω?

ΥΓ:η τηλεοραση πραγματικα δινει ρεστα τα χρωματα ειναι τοσο βαθια που νομιζεις πως εχει πεταξει καποιος μπογια πανω στο πανελ
ΥΓ:μεχρι τωρα ημουν με μια 22lg

Με γειά , καλοθέατη και απροβλημάτιστη.
Αν δε γίνομαι αδιάκριτος, από που τη πήρες και πότε; Ήταν σφραγισμένη του << κουτιού >>;

Απο τα media markt, ειναι εκθεσιακη, εκανα εξωνυχιστικο ελεγχο και ηταν μια χαρα ολα!!!

μηπως ξερεις να μου πεις πως κανω ασφαλη καταργηση υλικου?? (εξωτερικου σκληρου δισκου)

Απο τα media markt, ειναι εκθεσιακη, εκανα εξωνυχιστικο ελεγχο και ηταν μια χαρα ολα!!!

μηπως ξερεις να μου πεις πως κανω ασφαλη καταργηση υλικου?? (εξωτερικου σκληρου δισκου)
Ο μόνος τρόπος που εγώ βρήκα είναι σβήνεις τη τηλεόραση, και αφού περάσουν 5 λεπτά και δεις και το λαμπάκι του σκληρού να έχει σβήσει, τότε κάνεις ασφαλή κατάργηση.
Μιας και το αναφέρουμε, δε κατάλαβα γιατί η sony ( τουλάχιστον η 905 ) για να σβήσει εντελώς πρέπει να περάσουν 5 λεπτά

Αυτο το παρατηρησα και γω, οταν κλεινω την τηλεοραση το λαμπακι του σκληρου μενει ανοιχτο,, ποιος ξερει γιατι......???

Αυτο το παρατηρησα και γω, οταν κλεινω την τηλεοραση το λαμπακι του σκληρου μενει ανοιχτο,, ποιος ξερει γιατι......???
Ναι μετά από 5 λεπτά σβήνει το λαμπάκι και η τηλεόραση εντελώς.
Αν την ανοίξεις πριν το 5λεπτο μπαίνει άμεσα σε λειτουργεία, δε βγάζει το λογότυπο και έχει διαβασμένο από πριν το σκληρό. Ίσως το έχουν κάνει έτσι, αν τυχόν μετανιώσεις και θελήσεις να την ανοίξεις πάλι αμέσως να μη σε ταλαιπωρούν στο περίμενε.... είναι προνοητικοί οι άνθρωποι χα!χα!χα!

Ναι μετά από 5 λεπτά σβήνει το λαμπάκι και η τηλεόραση εντελώς. Αν την ανοίξεις πριν το 5λεπτο μπαίνει άμεσα σε λειτουργεία, δε βγάζει το λογότυπο και έχει διαβασμένο από πριν το σκληρό. Ίσως το έχουν κάνει έτσι, αν τυχόν μετανιώσεις και θελήσεις να την ανοίξεις πάλι αμέσως να μη σε ταλαιπωρούν στο περίμενε.... είναι προνοητικοί οι άνθρωποι χα!χα!χα!

Νομιζω οτι στα 5´ κλεινει ενα ρελε

Ο μόνος τρόπος που εγώ βρήκα είναι σβήνεις τη τηλεόραση, και αφού περάσουν 5 λεπτά και δεις και το λαμπάκι του σκληρού να έχει σβήσει, τότε κάνεις ασφαλή κατάργηση.

Είναι σίγουρο αυτό? Μήπως αν πας στην αντίστοιχη είσοδο και πατήσεις το κουμπί των επιλογών σου βγάζει κάποια επιλογή κατάργησης όπως στις Samsung? Κουφό μου φαίνεται να πρέπει να σβήσει η τηλεόραση...

Είναι σίγουρο αυτό? Μήπως αν πας στην αντίστοιχη είσοδο και πατήσεις το κουμπί των επιλογών σου βγάζει κάποια επιλογή κατάργησης όπως στις Samsung? Κουφό μου φαίνεται να πρέπει να σβήσει η τηλεόραση...
Το έψαξα αρκετά δε βρήκα κάτι. Σε ένα σημεία κάπου έλεγε << ασφαλή κατάργηση USB >> αλλά δίνοντας την εντολή, έλεγε δεν υπάρχει καταχωρημένη συσκευή USB, και είχα επάνω εκείνη τη στιγμή και το σκληρό δίσκο που έχω μόνιμα για pvr και φλασάκι.
Δε είδα κάτι άλλο , θα το ξαναψάξω, αν και το έκανα ήδη αρκετά.

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω απλα οταν βλεπω ταινια και θελω να τον βγαλω, βγαινω εξω απο το σκληρο, βαζω κατι αλλο και το βγαζω.. Εαν δε το χρησιμοποιεις πιστευω δε θα εχει προβλημα.. Και δεν ειναι λογικο να περιμενεις 5 λεπτα να απενεργοποιηθει η tv για να το βγαλεις.. Και κατι ασχετο.. Leonid οι ρυθμισεις που εχεις για ps3 ειναι καταπληκτικες, δεν εχω πειραξει τιποτα δικο μου.. Απλα, αψογο. Χαλαλι τα λεφτα που εσκασες..!! @!..

Να σαι καλά, πραγματικά χαίρομαι που σε έχουν ικανοποιήσει.

Πάντος ο τρόπος που βγάζεις το σκληρό, δε μου μοιάζει και ο πιο ασφαλής, χωρίς να είμαι και βέβαιος για αυτό. Στο λέω μη πάθεις καμιά στραβή με το δίσκο.

Last edited: