Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ισως αλλα στις περισοτερες περιπτωσεις ξεχνας κατι και θες να τον βγαλεις αμμεσα και δεν μπορεις να περιμενεις 5 λεπτα, η δε θες να κλεισεις τη τηλεοραση.. Καποιος αλλος τροπος θα υπαρχει δε μπορει.. Που μπορουμε να αναφερουμε τετοιες αποριες-προβληματα στη sony και να ξερουμε οτι οντως τα λαμβανουνε υποψιν και οχι στο ντουκου?

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ισως αλλα στις περισοτερες περιπτωσεις ξεχνας κατι και θες να τον βγαλεις αμμεσα και δεν μπορεις να περιμενεις 5 λεπτα, η δε θες να κλεισεις τη τηλεοραση.. Καποιος αλλος τροπος θα υπαρχει δε μπορει.. Που μπορουμε να αναφερουμε τετοιες αποριες-προβληματα στη sony και να ξερουμε οτι οντως τα λαμβανουνε υποψιν και οχι στο ντουκου?
Πάντως ξέχασα να πω, πως όταν κλείνεις τη τηλεόραση, παρατήρησα ότι μετά από λίγα δευτερόλεπτα κάνει ένα αναβόσβημα το λαμπάκι του σκληρού και έπειτα μένει αναμμένο για το 5λεπτο που είπαμε. Ίσως λοιπόν αυτό το αναβόσβημα στα πρώτα δευτερόλεπτα να είναι σήμα πως είναι εντάξει για ασφαλή κατάργηση αλλά κρατά ρεύμα και μένει αναμμένο μέχρι να σβήσει τελείως ο ρελές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μαλλον πως αυτο ειναι το 'κολπο'.. Κι εμενα το ιδιο κανει.. Καλη παρατηρηση.

Ναι αλλα συνεχιζει να εχει ρευμα ο σκληρος αρα δεν γινεται ασφαλης καταργηση, πρεπει να σβησει εντελος το φωτακι.

Ναι αλλα συνεχιζει να εχει ρευμα ο σκληρος αρα δεν γινεται ασφαλης καταργηση, πρεπει να σβησει εντελος το φωτακι.
Γιατί όταν έχεις το σκληρό δίσκο στο PC και κάνεις ασφαλή κατάργηση, σβήνει το λαμπάκι; Σε μένα όχι ( W7 & W8 ), αλλά η ασφαλή κατάργηση μπορεί να γίνει.
Πιστεύω ότι το ίδιο συμβαίνει και με τη τηλεόραση, χωρίς όμως να είμαι όπως είπα απολύτως σίγουρος.

Ναι αλλα εκει ξερουμε οτι οντος εχει γινει ασφαλη καταργηση, στην τηλεοραση ρισκαρουμε, μακαρι να ισχυει αυτο που λες.

Ναι αλλα εκει ξερουμε οτι οντος εχει γινει ασφαλη καταργηση, στην τηλεοραση ρισκαρουμε, μακαρι να ισχυει αυτο που λες.
Μα για αυτό σου είπα << πιστεύω ότι είναι έτσι, αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος >>.
Το θέμα είναι πως θα μάθουμε στα σίγουρα αν ισχύει και αν υπάρχει και άλλος τρόπος.
Επίσης αυτό που έχει στις ρυθμίσεις συστήματος, που λέει << κατάργηση καταχωρημένης συσκευής USB >> τι κάνει; Εγώ που το δοκίμασα ούτε το σκληρό που έχω για PVR μου κατάργησε ούτε το φλασάκι που δοκίμασα.

Θελω τη βοηθεια σας.. Σκεφτομαι να αγορασω ενα bluray home cinema, δεν εχω καταληξει ακομα αλλα δεν θα υπερβω τα 250 κι εχω μια απορια.. Αν συνδεσω τον εξωτερικο δισκο που εχω και το βαλω στο bluray τοτε η επεξεργασια εικονας θα γινεται απο εκει Η απο την Tv? Διοτι τωρα που την εχω συνδεμενη στη τηλεοραση ειμαι απολυτα ευχαριστημενως με την εικονα που βγαζει.. Τωρα θα μου πειτε να την εχω συνδεμενη εκει αλλα εαν το εχω συνδεμενο στο bluray θα εχω ποιο πολλες επιλογες στις ρυθμισεις (πχ στη διαμόρφωση υποτιτλων κτλ..) εαν παρω για παραδειγμα ενα lg Η samsung bluray player σωστα? Και θελω να εχω και το smart αυτων τον 2 εταιριων διοτι ειναι πολυ ανωτερα απο τη sony..

Όταν λες bluray home cinema με 250 ευρώ εννοείς μόνο πηγή ή φουλ πακέτο ( πηγή , ενισχυτής, ηχεία ); Γιατί αν εννοείς το δεύτερο από θέμα επεξεργασίας υλικού από το σκληρό, χλωμό το κόβω έως αδύνατον να σου κάνει καλύτερη δουλειά σε απόδοση εικόνας από ότι απευθείας η τηλεόραση, εάν επιλέξεις την επεξεργασία να στη κάνει το bluray.
Τώρα εάν εννοείς μόνο πηγή bluray με δυνατότητες mp, μπορεί και να έχεις καλύτερα αποτελέσματα στην επεξεργασία, αλλά μη φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο.

Εννοω αυτα τα γνωστα all in one set που υπαρχουν στο εμποριο πχ το samsung f5500 7.1 (νομιζω) τεςπα μπορω δηλαδη να διαλεξω να κανει την επεξεργασια απο τη tv και να χρησιμοποιω το μενου ρυθμισεων το blrplayer? Κατα κυριο λογω το θελω για να αναβαθμίσω τον ηχο αλλα καποια απο αυτα εχουν και smart δυνατοτητες και πληθωρα ρυθμισεων οπως ανεφερα πιο πανω.. Γιαυτο και οι αποριες μου

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εννοω αυτα τα γνωστα all in one set που υπαρχουν στο εμποριο πχ το samsung f5500 7.1 (νομιζω) τεςπα μπορω δηλαδη να διαλεξω να κανει την επεξεργασια απο τη tv και να χρησιμοποιω το μενου ρυθμισεων το blrplayer? Κατα κυριο λογω το θελω για να αναβαθμίσω τον ηχο αλλα καποια απο αυτα εχουν και smart δυνατοτητες και πληθωρα ρυθμισεων οπως ανεφερα πιο πανω.. Γιαυτο και οι αποριες μου
Εντάξει μια αναβάθμιση στον ήχο θα τη κάνεις, αλλά για όλα τα υπόλοιπα τι να σου πω, είμαι πολύ επιφυλακτικός. Αν σκεφτείς ότι μια σχετικά αξιόλογη πηγή 3D Bluray έχει εκεί γύρω στα 250 ευρώ, πάρε και κατάλαβε τι δυνατότητες και τι ποιότητας μπορεί να είναι ένα σύστημα all in one με τα ίδια χρήματα.
Αν και για να είμαι ειλικρινής με αυτά τα συστήματα δεν ασχολούμαι ( τα all in one ) οπότε μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι για να πάρεις κάτι αξιόλογο, θα πρέπει να κινηθείς από 7 - 8 κατοστάρικα και πάνω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το ξερω οτι πρεπει να τα σκασω για να εχω ενα δυνατο συνολο αλλα ξερεις τωρα.. Τα παντα τα κανουν τα χρηματα κι αυτος ειναι ο κυριος λογος που δεν παω παραπερα.. Επειδη ομως δεν εχω ακουσει σε τετοια ποιοτητα ηχου απο ενα ακριβο συστημα (περα απο σινεμα) δε μπορω να ειμαι αντικειμενικος, οποτε μου φαινονται αρκετα καλα αυτα που κυμαινονται μεταξυ 250 και 450 οποτε θα κινηθω καπου εκει.. Αν εχεις κατι να μου προτεινεις απο την πειρα σου..

Last edited:
Δυστυχώς όπως σου είπα, δεν έχω ασχοληθεί με αυτού του είδους τα συστήματα και δε μπορώ να σου πω κάτι.
Γνώμη μου πάντος , κάνε λίγη υπομονή και μάζεψε παραπάνω χρήματα για να διαθέσεις λίγο αργότερα, γιατί το ρητό το ξέρεις : το φθηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι......και ειδικά αυτής της τιμής τα συστήματα είναι πιο πολύ για να λέμε πως υπάρχει και ένα ηχοσύστημα....

Οποτε το αφηνουμε για τωρα και θα ξανα ασχοληθουμε πιο μετα που θα χειμωνιασει λιγο μπας και πετυχουμε καμια καλυτερη τιμη σε περσινά μοντελα..

Καλησπερα παιδια υπαρχει καποια προταση για βαση τοιχου για την tv μας; 55 ιντσες.

Φαινεται πανομοιοτυπη.. σημαντικο ειναι να ξερεις ποσο εξω βγαινει γιατι οσο πιο μεγαλη η tv τοσο πιο μικρη κλιση παιρνει (μοιρες). Μετα ειναι οι κινησεις που κανει.. μια χαρα μου φαινεται παντως δε βλεπω διαφορες περα απο τη τιμη που ειναι αρκετα φτηνη και σε κανει να απορεις...