Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and others...

ακομη δε βγηκε και αυτος αλλαξε και σκληρο !!!
Ποια ειναι αραγε η maximum χωρητικοτητα που υποστηριζει ?

Με τετοια insallation που εχουν τα νεα παιχνιδια, ο 500αρης θα γεμισει γρηγορα!.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μέχρι 1ΤΒ HDD 2,5” πουλάνε στην αγορά, και τους υποστηρίζει το PS4, υποθέτω αν αργότερα κυκλοφορήσουν μεγαλύτεροι θα υποστηρίζει.

SSD δε ξέρω αν θα κάνει κανείς την υπέρβαση ούτε εαν θα αξίζει, μάλλον υπερβολή για την ώρα.

[engadget.com]...Sony PlayStation 4 review...http://www.engadget.com/2013/11/14/sony-playstation-4-review/

[cnet.com]...PS4 declassified: How Sony used its PS3 mistakes to build the ultimate developer's console...http://reviews.cnet.com/8301-9020_7-57612108-222/ps4-declassified-how-sony-used-its-ps3-mistakes-to-build-the-ultimate-developers-console/

[slashgear.com]...PlayStation 4 review round-up...http://www.slashgear.com/playstation-4-review-round-up-14305476/

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and others...

Ολόκληρη η σημερινή παρουσίαση του PS4 στο πιο κάτω video...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

εγω παντως στο ps3 που εχει 250gb , ειναι πολυ αργος!
Ευχαριστως θα εβαζα εναν ssd...
....ειδικα που πλεον ειναι (και με τη βούλα) κανονικα PCια (και το PS4 και το XBOX one)

....ειδικα που πλεον ειναι (και με τη βούλα) κανονικα PCια (και το PS4 και το XBOX one)

Κράτα λόγια … σε λίγο θα πεις και τα MAC πισία και θα μας κυνηγάει ο Γιάννης :D

ΙΜΗΟ, πλάκα θα έχει ο SSD να κάνει περισσότερο από το PS, άσε που δε ξέρω εάν υποστηρίζει TRIM :p
Επίσημα στο Manual του PS4 νομίζω ότι κάνουν λόγο για δίσκο 5Κ στροφών – υποπτεύομαι ότι το λένε μονό για κατανάλωση και θερμοκρασίες – και όχι για λόγους ασυμβατότητας με ssd.

στο PS3 (slim) εχω δισκο 7200rpm εδώ και 3 χρόνια χωρίς καμία απολύτως επίπτωση στην λειτουργία της κονσόλας η οποία λειτουργεί πολύ αθόρυβα.

Θα ελεγα οτι ειναι θέμα κόστους και οχι θερμοκρασίας.

Παντως με εχει χαλασει πολυ που δεν μπορω να παιξω τα ps3; Παιχνιδια στο ps4 ...

Δεν είναι τόσο απλό να γίνει. Αν διατηρηθεί η x86 αρχιτεκτονική στην μεθεπόμενη γενιά θα είναι πολύ εύκολο το να λυθεί το θέμα backward compatibility.

καλα ...αν σου κατσει DOA στο αλλάζουν αμέσως, γιαυτό στεναχωριεσαι?

Μεταξύ μας τωρα, η λογική λέει (βάσει του παρελθόντος της Sony) να μην πάρεις το ps4 παρά μόνο μετα απο μήνες απο την κυκλοφορία.

Αναφέρομαι φυσικα στα προβλήματα hardware (και όχι στα αναμενόμενα beta stages του firm)

Μεταξύ μας τωρα, η λογική λέει (βάσει του παρελθόντος της Sony) να μην πάρεις το ps4 παρά μόνο μετα απο μήνες απο την κυκλοφορία.

Αναφέρομαι φυσικα στα προβλήματα hardware (και όχι στα αναμενόμενα beta stages του firm)

Και όχι μόνο αυτό , οι early adopters πάντα το πληρώνουν με "καπέλο" , λογικά σε κάνα εξάμηνο θα έχει πέσει στα 350 ευρώ ή έστω θα δίνουν στο πακέτο των 400 και ένα παιχνίδι δώρο.