Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and others...

Και φυσικά μέχρι να κυκλοφορήσουν παιχνίδια που να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του μηχανήματος βάλε κανένα χρόνο ακόμα...Τρέχουν σαν τα χαϊβάνια λές και αύριο δεν υπάρχει. Αγοράζεις κάτι ακριβά, χωρίς να μπορείς να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές του...

Και φυσικά μέχρι να κυκλοφορήσουν παιχνίδια που να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του μηχανήματος βάλε κανένα χρόνο ακόμα...Τρέχουν σαν τα χαϊβάνια λές και αύριο δεν υπάρχει. Αγοράζεις κάτι ακριβά, χωρίς να μπορείς να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές του...

αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο. Οι developers χρειάζονται αρκετό καιρό ωστε να μπορεσουν να εκμεταλευτουν στο επαρκο την κονσολα. Αν και αυτή τη φορά ειναι Χ86 οποτε τα πραγματα ειναι πολυ ποιο οικεία.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:laugh:

Sony sells more than 1 million PlayStation 4s in first 24 hours

While first-weekend sales appear to be strong, some frustrated buyers complain of receiving malfunctioning units.

http://news.cnet.com/8301-10797_3-5...n-1-million-playstation-4s-in-first-24-hours/

Αν και φανατικός οπαδός της SONY θα περιμένω λίγο καιρό..

δε νομιζω σε 1 μηνα να εχουν προλαβει να βγαλουν νεα "φουρνια"

τουλαχιστον θα εχουν βγει οποια update χρειαζονται, αν καποια απ αυτα τα προβληματα οφειλονται σε software.

Μακάρι, αλλα δεν θυμαμαι ποτε στο παρελθον τοσο σοβαρα θέματα να ηταν s/w related.
Περίμενα επίσης μετα απο τοσα χρόνια (και λάθη) , να είχαν βάλει μυαλό...

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and others...

no go από μένα...
δεν ξανασχολούμαι τον επόμενο χρόνο με το ps4...

Πάμε για προηγούμενο μοντέλο.

Ακριβως.
Με βλέπω να αγοράζω το ps4 τις γιορτές του 2014.
Και φθηνότερο θα είναι, και πολυ πιο αξιοπιστο (μάλλον) :p

κι εγω το ιδιο εκανα!
(Ξανα) αγορασα το PS3 και μπορω να πω οτι οι τελευταιοι τιτλοι (BF4 , Crysis 3, Lost soul , COD Ghosts) μια χαρα γραφικα εχουν... και ειδικα σε 3D στη τηλεοραση εχουν ακομη "ψωμι"!

Χμμμμμ …. Δοκίμασε τους παραπάνω τίτλους και σε ένα μοντέρνο PC…

Χμμμμμ …. Δοκίμασε τους παραπάνω τίτλους και σε ένα μοντέρνο PC…

Iσχύει , ακομα και σε 3ετίας pc :p , αλλα άλλη ειναι η χαρά να παιζεις σε κονσολα.Εγω βεβαια δεν μπορω να παιξω σε δαυτες παιχνίδια πρώτου προσωπου.Αλλα πχ ποδοσφαιρακια και action , τα ευχαριστιέμαι πιο πολύ στις κονσόλες λογω joypad και ... αίσθησης :p

Δεν ασχολουμαι πια με PC! :p

Ενα HTPC εχω , κι αυτο προσπαθω να βρω τροπο να το ξεφορτωθω! Μια χαρα ειναι τα γραφικα σε PS3 ... ειδικα σε προβολεα σε πορωνει το μεγεθος και ξεχνιεσαι!

Περιμενω τωρα να γει το νεο GT6 !

Δεν ασχολουμαι πια με PC! :p

Ενα HTPC εχω , κι αυτο προσπαθω να βρω τροπο να το ξεφορτωθω! Μια χαρα ειναι τα γραφικα σε PS3 ... ειδικα σε προβολεα σε πορωνει το μεγεθος και ξεχνιεσαι!

Περιμενω τωρα να γει το νεο GT6 !

Και ασχολείσαι και με γραφικά τρομάρα σου....:p

Πλακα μας κανεις ρε Γιαννη;

(το μονο που σε σώζει / δικαιολογεί ειναι ότι μισεις τόσο τα PC που μαλλον εχεις να δεις game σε αυτά από την εποχή που ο Bill μονταρε στο garage του τον 1ο Mac :p)

Πριν 3 χρονια έκανα το λάθος να πάρω ενα Xbox 360 + PS 3.

Ειχα να παιξω σοβαρο game σε PC καμια 5ετια.

Λεω, ε του φούστη, θα χουν πλησιάσει οι κονσόλες τα γραφικα του PCιου.

Αμ δε!

Μια θολούρα του κερατα λεμε.

Τραγικά γραφικά τα οποία φυσικά σε προβολέα γίνονται ακόμα πιο αθλια.

Οπως ειπε ο Χρηστος, για καν αθλητικούλι ειναι μια χαρα οι κονσόλες.

Αλλα οτι θελει σοβαρα γραφικα οι υφισταμενες κονσόλες ειναι τραγικες.

Για να μη πουμε για τους controllers: FPS με gamepad ειναι για γελια.

Με αυτα και μ αυτα και με το φιασκο με τα προβληματα του PS 4, σκεφτομαι σοβαρα να ακυρωσω το backorder που εχω βαλει...

Iσχύει , ακομα και σε 3ετίας pc :p , αλλα άλλη ειναι η χαρά να παιζεις σε κονσολα.Εγω βεβαια δεν μπορω να παιξω σε δαυτες παιχνίδια πρώτου προσωπου.Αλλα πχ ποδοσφαιρακια και action , τα ευχαριστιέμαι πιο πολύ στις κονσόλες λογω joypad και ... αίσθησης :p

Εννοείται , first person = mouse & keyboard!