Sony PlayStation 4

Re: Sony Playstation 4 tech specs and others...

Απο το παραπάνω site αγόραζα για το xbox συνδρομές και πόντους κανονικά (η αποστολή γινόταν απευθείας με email) , δεν υπήρχε περιορισμός στην χώρα (οι κωδικοί ήταν Πανευρωπαικοί).

Η ερώτηση δηλαδή είναι αν στο PS υπάρχουν κωδικοί και πόντοι ανά χώρα.

Οκ, δηλαδή για να καταλάβω, υπάρχει έστω ένας gamer που θα αποφασίσει τι θα πάρει λόγω σχεδίου?????? Μιλάμε σοβαρά ρε παιδιά? Το σχέδιο μας μάρανε? Ας ήταν και βάρκα, τι με νοιάζει. Το τι κάνει είναι το θέμα. Δεν θα το κουβαλάω μαζί μου στο καφενείο. Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο θα λιώνω, και άμα διακρίνω πάνω από ένα φωτάκι του, θα στεναχωριέμαι κιόλας.
Όσο για την μέρα, είμαι σίγουρος ότι τα μάτια μου θα είναι στην οθόνη και όχι σε αυτό.

Οσον αφορά τη δική μου τοποθέτηση για το σχεδιασμό, είναι αλήθεια οτι το τελευταίο που θα με απασχολούσε είναι η εμφάνιση. Απλά τώρα το πρωτοείδα και γι'αυτό στάθηκα σ'αυτήν και τη σχολίασα.

Απάντηση: Re: Sony Playstation 4 tech specs and others...

Η ερώτηση δηλαδή είναι αν στο PS υπάρχουν κωδικοί και πόντοι ανά χώρα.

Ισχύει. Υπάρχει διαφοροποίηση ανά χώρα. Ενδεχομένως όμως σε χώρες με κοινό νόμισμα να δουλεύουν κανονικά οι κωδικοί.

601935_529283630441514_1265627868_n.jpg

original.jpg

Εσύ???

Θα τρελαθώ!!! :flipout::BDGBGDB55:

:grinning-smiley-043

Πάντως δεν νομίζω ότι ο Bill θα κάτσει άπραγος.

Όσον αφορά τη συνδρομή των 50 , πιστεύω ότι ήταν το πιο καλά ξοδεμένο πενηντάρικο που έχω κάνει για το PS3.

Θα τρελαθώ!!! :flipout::BDGBGDB55:

Αφού η MS τα έκανε @%^&$ τι θέλεις να πω... δεν είμαι από τους κολλημένους που αγοράζουν τα ίδια μια ζωή... άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είχα και PS1 και PS2 και PS3 (το τελευταίο όμως το θεωρώ το πιο αποτυχημένο από τα τρία).

1 έτος εγγύηση αντιπροσωπείας

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

Αυτό ήταν το μοναδικό σιίγουρο στην όλη υπόθεση. Και πάλι θα χαλάνε λίγο μετά το κλέισιμο του χρόνου.

Εμμμ... σχετικά με την καταχώρηση του Πλαισίου, τι είναι το μονοφωνικό Headset?

Αυτό ήταν το μοναδικό σιίγουρο στην όλη υπόθεση. Και πάλι θα χαλάνε λίγο μετά το κλέισιμο του χρόνου.

Εμμμ... σχετικά με την καταχώρηση του Πλαισίου, τι είναι το μονοφωνικό Headset?

H Sony ανακοίνωσε ότι όλα τα PS4 θα έχουν στο κουτί και το ασύρματο headset. Προφανώς επειδή είναι στο ένα αυτί, είναι και μονοφωνικό.

H Sony ανακοίνωσε ότι όλα τα PS4 θα έχουν στο κουτί και το ασύρματο headset. Προφανώς επειδή είναι στο ένα αυτί, είναι και μονοφωνικό.

Όχι δεν είναι ασύρματο. Είναι αυτό και θα ενσωματώνεται στο χειριστήριο http://farm9.staticflickr.com/8537/9012524856_5a2f5d0bee_h.jpg

Απάντηση: Sony Playstation 4 tech specs and others...

προαναγγελία το πλαίσιο; πάνε καλά τα άτομα;

59 ευρώ το χειριστήριο το έχουν και οι δύο...μιλάμε για κλοπή.

Τα προηγουμενης γεννιάς ποσο είχαν θύμησέ μου PLZ
Νομίζω τα 50-60 ευρώ