Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Re: Sony Playstation 4 tech specs and others...
παλια αξεσουαρ θα παιζουν στο νεο ps4 ?
Οπως τιμονιερες , move κλπ ?
Δυστυχώς δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα παίζουν τιμονιέρες όπως η G27 στο PS4.
Προσωπικά θα προτιμούσα να δω πρώτα την κίνηση των hardware vendors και μετά θα προχωρούσα στην αγορά κονσόλας αφού παίζω κυρίως racing games, αποκλειστικά με τιμονιέρα.
Posted on 19/06/2013 on http://www.simdriving.net/news/all-ps3-compatible-wheels-to-work-on-ps4
Col Rodgers, Game Director on upcoming PS4 racing game DriveClub, has confirmed all current commercial racing wheels compatible with PlayStation 3 will also be fully compatible with PlayStation 4.
Με βάση το παρακάτω, τζάμπα ανησυχείς και με αγχώνεις και εμένα...
Και δεν πρέπει να αγχώνομαι, στην ηλικία μου...![]()
Εκτός αν θέλουν να μας "αρμέξουν"
Αν δεις όλη την απάντηση (εδώ) του ανθρώπου, θα δεις ότι αναφέρεται μόνο για το DriveClub.
"In a behind closed doors session with TheSixthAxis last week, Evolution’s Col Rodgers confirmed that the game will support every wheel that works with the PS4. Hopefully that also means that current PS3 wheels will also work just fine, although that’s not 100% guaranteed"
Γι' αυτό αγχώσου :grandpa::beee:![]()
Αλλά τη λογική δεν την βλέπω. Υπήρχε τιμονιέρα η οποία δούλευε κανονικότατα στο PS3, στο PS2 ακόμα και στο PSX!!! Συγκεκριμένα η DF Pro της Logitech. Άρα γιατι να μην ακολουθήσει και το PS4???
μερικά ενδιαφέροντα anti-features του PS4:
1. τέλος το DLNA support. Δεν θα υπάρχει πλεον η δυνατότητα για streaming μεσω DLNA
2. τέλος οι αναλογικές εξοδοι video/ηχου. Μονο ψηφιακά HDMI - optical.
3. δεν θα υποστηρίζεται αναπαραγωγη απλών audio cd's, πράγμα που δείχνει οτι το drive τoυ δεν θα ειναι λιγότερο υβριδικο όπως του PS3, δηλαδή μόνο DVD/BD.
4. τελος τα dynamic themes.
5. τελος τα third party bluetooth headsets.
6. τελος η αναπαραγωγή MP3's.
φαίνεται οτι η sony τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες οτιδήποτε μη-original media playback απο το PS4 και θα τα δίνει μονο απο τα online service της.
Πραγματικά επική χαζομάρα να μην μπορείς να βάλεις το στικάκι σου και να ακούσεις τα mp3 ή κάποια που έχεις αντιγράψει στον δίσκο.
σε γενικές γραμμές, το epic level δεν θα φτάνει σε καμία περίπτωση αυτό το PS3 ,το οποίο όταν βγήκε ήταν ΥΠΕΡΚΟΝΣΟΛΑ! (να θυμίσω linux support, folding@home, κτλ). Προσωπικά τον ενθουσιασμό που είχα όταν πήρα το PS3 δεν νομίζω να τον έχω ποτε με άλλη κονσόλα.
με τετοιες τιμες στα παιχνιδια, παλι θα ρωτανε γιατι φουντωνει η πειρατεια... δε μπορει με 4-5 παιχνιδια να πληρωνεις μια ολοκληρη κονσολα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.