Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and others...

Με τις υπάρχουσες τιμές (400 και 500 ευρώ) και οι δύο κονσόλες θα πάνε "άπατες" στην Ελληνική αγορά.

Σε άλλα κράτη μπορεί να υπάρχουν ακόμη λεφτά για πέταμα.

http://www.wired.com/gamelife/2013/11/ps4-gallery#slideid-86201

20131016-JAPAN-0561_edit-660x491.jpg

τα ενδότερα

Με τις υπάρχουσες τιμές (400 και 500 ευρώ) και οι δύο κονσόλες θα πάνε "άπατες" στην Ελληνική αγορά.

Σε άλλα κράτη μπορεί να υπάρχουν ακόμη λεφτά για πέταμα.

Απατο το χβοχ μπορει να παει!! αλλα το νεο ps4(ειδικα στην ελληνικη αγορα)θα πουλησει αρκετα πιστευω.

Last edited:

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ!

raw capture απο το killzone: shadow fall σε 1080p/60! το bitrate αγγίζει τα 80mbit.

kzsf_ne_2013-11-04_new-hq-footage_ma.jpg

download link:
http://killzone.dl.playstation.net/killzone/kzsf_multiplayer/KZSF_HIGHTBITRATE_H264.zip

μην το δειτε με VLC / MPC, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ!!! μονο windows media player σε windows / quicktime σε mac.

Περιεργο εμενα ο vlc το παιζει κανονικα...
Φοβερα γραφικα αλλα το framerate μονο ομαλο δεν μπορεις να το πεις...δεν ξερω αν φταιει το capture η κατι αλλο...Δηλαδη ετσι θα παιζει το ps4???

Περιεργο εμενα ο vlc το παιζει κανονικα...
Φοβερα γραφικα αλλα το framerate μονο ομαλο δεν μπορεις να το πεις...δεν ξερω αν φταιει το capture η κατι αλλο...Δηλαδη ετσι θα παιζει το ps4???

ειπα....ΟΧΙ VLC!!!!! :D δεν ειναι οτι δεν το παιζει, δεν μπορει να το παιξει στα 60καρε.

Last edited:

χμ τωρα που το βλεπω ναι σαν να εχεις δικιο...γιατι αραγε...παντως στο quick time το παιζει σε χαμηλοτερο fps αποτα 60...ειμαι στον υπολογιστη της δουλειας μου, c2d 6850, gts 250, 4gb ddr3...λες να μην ειναι αρκετο το hardware για το βιντεο???

φοβάμαι πως ναι...σπιτι, σε 6πυρηνο amd με ati5850 ,μονο με WMP το ειδα σωστα! Το dune base3d το παίζει νεράκι, το tablet (nexus 7) το πάιζει, αλλα μερικές φορές κάνει κάτι σπασιματάκια.

Εγω παντως ψιλοαπογοητευτηκα απο ολες τις φημες για 720-900p gaming και ξανα-χτυπηςα ενα ps3!
LOL

Καλα εσυ δεν παιζεσαι αδερφακι μου....:p

(κριμα κι εχω ενα ps3 σαν καινουργιο που καθεται μηνες τωρα και βαριεμαι να το βαλω αγγελια :p)

Οταν βγει και το μεταφράσουν , θα δούμε ...
Ετσι και αλλιώς κονσόλα στην αρχη της, δεν ειναι οτι καλύτερο σαν αγορά ...

Το Πάσχα με τα ίδια λεφτα θα δίνουν και έξτρα παιχνίδι η χειριστήριο.
Και θα έχουν διορθώσει και πολλά προβλήματα.

Ξέρουμε αν στο ps4 θα μπορείς να τραβάς φωτό την ώρα του παιχνιδιού και να την κάνεις wallpaper στα 1080p???
Μια ωραία φάση στο pro για παράδειγμα, παγώνεις την εικόνα σε οποιαδήποτε στιγμή του replay, και το στιγμυότυπο αυτό να το ανεβάζεις wallpaper. Ακόμα κι ένα ωραίο μπαντιλίκι στο gta θα μπορούσε..
Στο ps3 όσο κι αν το έψαξα δεν γινόταν. Στη νέα κονσόλα θα γίνεται?