Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and others...

Ρε παιδιά το ψαχούλεψα λίγο στο Public με Killzone και έφαγα τεράστιο ξενέρωμα με τα γραφικά του. Ναι μεν οι σκηνές είναι πιο "δύσκολες" (λέγε με κυμματισμοί κλπ), και ναι, το framerate τρέχει όπως πρέπει, αλλά το πιξέλιασμα είναι μη αποδεκτό εν έτει 2014, και μάλιστα για ένα πανάκριβο πολυδιαφημισμένο μηχάνημα που πλασάρεται (θεωρητικά) για μια 5ετία.

Τι εντυπώσεις έχετε οι κάτοχοι; Αφήνω ένα ανοιχτό ενδεχόμενο μήπως ήταν λάθος συνδεδεμένο στην τηλεόραση, ή μήπως η τηλεόραση ήταν προπερασμένης γενιάς (1024x768 κλπ)..

Δεν έχω κάποιο pixeliasma. Αν θες λίγο πιο έχω ενα capture σε 1080p. Κατέβασε το και δες το...η ανάλυση είναι full 1080!

Το είδες σε κατάστημα. Θέλω να ελπίζω ότι δεν ήταν συνδεδεμένο με scart :p

Το είδες σε κατάστημα. Θέλω να ελπίζω ότι δεν ήταν συνδεδεμένο με scart :p

Κατάστημα που συνδέει με scart τη σήμερον εποχή, ή δε θέλουν να πουλήσουν (απίθανο) ή είναι άσχετοι και πρέπει να κλείσουν (το πιο πιθανό).

Παιδιά μην το γελάτε... το PS4 το είδα και στην Αμερική σε συνοικιακό κατάστημα και ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ. Εκεί ήμουν σίγουρος ότι κάτι τρέχει (είτε scart, είτε splitter, είτε τραγική οθόνη 15ετίας, καμιά φορά κάποια καταστήματα έχουν και CRT αφού κρατάνε το παλιό κουβούκλιο με οθόνη που χρησιμοποιούσαν κάποτε για το Super Nintendo :7SFGSFG: ).

...απλά στο Public δεν ήταν τραγικό, ήταν απλά πολύ κακό (σε σχέση με αυτό που περίμενα), γι'αυτό αναρωτιέμαι.

Sfortis το youtube που είδα ήταν πολύ θολό, μαλλον λόγω youtube. Αλλά αν λέτε ότι είναι καλό να σας πιστέψω, η αλήθεια είναι ότι το πιξέλιασμα που είδα σήμερα ούτε στο PS3 μου δεν το έβλεπα.

Eιδα το συγκεκριμενο σε 65αρα πλασμα και ηταν καλό.Δεν ηταν σαν τα τελευταιας γενιάς στα pc, αλλα τραγικο σε καμμια περιπτωση.

Παιδιά μην το γελάτε... το PS4 το είδα και στην Αμερική σε συνοικιακό κατάστημα και ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ. Εκεί ήμουν σίγουρος ότι κάτι τρέχει (είτε scart, είτε splitter, είτε τραγική οθόνη 15ετίας, καμιά φορά κάποια καταστήματα έχουν και CRT αφού κρατάνε το παλιό κουβούκλιο με οθόνη που χρησιμοποιούσαν κάποτε για το Super Nintendo :7SFGSFG: ).

...απλά στο Public δεν ήταν τραγικό, ήταν απλά πολύ κακό (σε σχέση με αυτό που περίμενα), γι'αυτό αναρωτιέμαι.

Sfortis το youtube που είδα ήταν πολύ θολό, μαλλον λόγω youtube. Αλλά αν λέτε ότι είναι καλό να σας πιστέψω, η αλήθεια είναι ότι το πιξέλιασμα που είδα σήμερα ούτε στο PS3 μου δεν το έβλεπα.

Δεν λέω το youtube, αλλά αυτό το capture!
http://killzone.dl.playstation.net/killzone/kzsf_multiplayer/KZSF_HIGHTBITRATE_H264.zip

Eιδα το συγκεκριμενο σε 65αρα πλασμα και ηταν καλό.Δεν ηταν σαν τα τελευταιας γενιάς στα pc, αλλα τραγικο σε καμμια περιπτωση.

Ετσι

κι εγω το ειδα, pixeliasma δεν ειδα , αλλα μλλον εννοεις aliasing , πιχελιασμα στις ακρες των αντικειμενων και ειναι οντως ενοχλητικο.
Περιμενα κι εγω να εχει εξαλειφτει και με χαλασε πολυ.

κι εγω το ειδα, pixeliasma δεν ειδα , αλλα μλλον εννοεις aliasing , πιχελιασμα στις ακρες των αντικειμενων και ειναι οντως ενοχλητικο.

Έχεις δίκιο, ατυχής ο όρος, αυτό ακριβώς εννοώ. Στο βιντεάκι του sfortis πάντως φαινόταν πολύ βελτιωμένη η κατάσταση, δεν ξέρω αν είναι θέμα τηλεόρασης/οθόνης.

Εσύ δεν ήσουν που αδιαφορούσες για τα γραφικά και γι αυτό ξαναπηρες το 3;

Τώρα σε χαλάνε τα γραφικά του 4;

Πολύ παρέα με τον Τάκη κανείς....

Παντε βόλτα στο mall να δείτε το Χομπιτ σε 3d 48 και να ψώνισετε κανα ps4 να ξεχαρμανιασετε καλύτερα (μπορεί να βρείτε και το Mac Pro σε καλή τιμή)

:p

δεν αδιαφορω βρε... αλλα αφου τα ιδια προβληματα εχει και το 4 στα γραφικα (πιο λιγο βεβαια, αλλα εξισου ενοχλητικα) , γιατι να παω σε κατι πιο ακριβο και που δε μπορει ακομη να γινει hacked ?

ΥΓ... το mac pro θ αργησει πολυ να ερθει Ελλαδα!:p

ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποια προβλήματα μιλάμε? Αν λέμε για το aliasing ,τοτε αυτό είναι υπαρκτό σε μέσον προβολής με πεπερασμένη ανάλυση. Αν του πατήσεις ενα 8χ antialiasing ίσως μειωθεί αρκετά αλλά τοτε θα έχουμε θολά περιγράμματα και αίσθηση εικόνας ενω παράλληλα μεγάλη καταπόνηση της gpu. Το ίδιο ακριβως βλεπαμε και βλέπουμε στα pc χρόνια τώρα.

Last edited:

Νομιζω οτι απλα το ειχανε σε tv που θελει τιποτα pc mode ή κατι τετοιο για να εχει 1:1 pixel mapping...χωρις αυτο ναι, οι ακρες δεν φαινονται καθολου καλα...

δεν αδιαφορω βρε... αλλα αφου τα ιδια προβληματα εχει και το 4 στα γραφικα (πιο λιγο βεβαια, αλλα εξισου ενοχλητικα) , γιατι να παω σε κατι πιο ακριβο και που δε μπορει ακομη να γινει hacked ?

ΥΓ... το mac pro θ αργησει πολυ να ερθει Ελλαδα!:p

Το hacked τι σε νοιάζει;

Εσύ δεν ειςαι υπέρμαχος του νόμιμου λογισμικού (όπως αυτό που δίνει free η Apple και γι αυτό δεν είναι ακριβή τελικά, όπως λες) ;

:p

Νομιζω οτι απλα το ειχανε σε tv που θελει τιποτα pc mode ή κατι τετοιο για να εχει 1:1 pixel mapping...χωρις αυτο ναι, οι ακρες δεν φαινονται καθολου καλα...

Κάτι παίζει, όντως γιατί το είδα σήμερα σε ένα πολυκατάστημα σε μια 27αρα και σε αντίθεση με ότι θα περιμένει κάνεις (να φαίνεται δλδ ακόμη καλύτερο από την 65αρα του σπιτιού), ήταν όντως άθλιο.

Τώρα τι είχαν κάνει ακριβώς στη ρύθμιση του ps4 η της tv, δεν ξέρω. Πάντως το χαν θάψει κυριολεκτικά ότι μηχανάκι.

αυτο εξηγειται ευκολα...:p

Γιάννη αυτό πήρες?

58270008.jpg