Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

Γιατι βρε συ ... δεν πεθαναμε ακομα ... θελουμε να παιζουμε κανα παιχνιδακι για ξεκαρφωμα
οχι για να γνωριστουμε με αλλα παιδακια και να λιποθυμισουμε αϋπνοι πανω στις κονσολες.
Εχουμε τροπους να γνωριζομαστε, δεν χρειαζομαστε κονσολες της Sony (Nintedo και Microsoft).

Τεσπα ... ακομα και ως νεοτερος δεν ενιωθα να ανηκω σε καποιο target group.
Δεν ειχα αυτη την διαθεση να γκετοποιουμαι. Οποτε, ειμαι non customer για την Sony
ακομα και αν ζουσαμε στο 1980 (νομιζω τοτε, η Sega και Atari οριζαν τα πραγματα).

Μια χαρα τα λες ετσι ειναι τα πραγματα δυστυχως!
 
Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Δεν ειπε κανεις οτι πεθάναμε, απλα δεν είμαστε οι gamers που είμασταν στα 20's μας και οτι παίζουμε κανένα παιχνιδάκι όπως λέτε που και που το αποδεικνύει αυτό. Να γιατί δε βαραίνει ο λόγος μας.

target group είμαστε θέλουμε δε θέλουμε είτε είναι games είτε AV ενισχυτές, είτε φωτογραφικές είτε ηχεία είτε οτιδήποτε.
Απλά ανάλογα την φάση μας το βαλάντιο και τα ενδιαφέροντα μας αυτό αλλάζει.

το ότι πιτσιρικάδες παίζουν games όπως αυτό ορίζεται, σίγουρα αυτό έχει αρνητικές και θετικές επιπτώσεις όπως όλα τα πράγματα στη ζωή μας ανάλογα το μέτρο που θα βάλουμε σ αυτό.
Το κάψιμο βλάπτει σε κάθε επίπεδο σε ΚΑΘΕ ενασχόληση.
 
Re: Sony PS4 tech specs and other...

Μιας και στο θεμα αυτο, εχω προσωπικό μου φιλο ψυχιατρο ο οποιος μου ανεφερε δικο του περιστατικό με ενηλικα στα 20φευγα του, ο οποιος ζητησε αναρρωτική αδεια, εξαιτιας εθισμου στα διαδικτυακα βιντεοπαιχνιδια. Πρωτοβαθμια, του δοθηκαν καποιες εβδομαδες αναρρωτικής και σε επομενο βημα, αναρρωτική και συμμετοχή σε προγραμματα αποκαταστασης. Σαφως μπορει και καποιος να πει ο,τι αυτο ειναι εκμεταλευση του συστηματος, ωστόσο το ατομο αυτό ειχε πραγματικά προβλημα. Με τις νεες γενεές των 3χρονων που εχουν ηδη το ταμπλετ τους, μονο χειρότερη μπορω να φανταστω πως μπορει να γινει αυτη η κατασταση.

Oσο μικροτερη η ηλικια του target group ... τοσο ευκολοτερη η στρατηγικη της εταιριας.

Eτσι οπως το βλεπω, ο 10χρονος ειναι ΗΔΗ πολυ δυσκολος πελατης ... βουρ (στον πατσα) για τον 5χρονο !!! :icon15:

Μαμ, κακα και Sony ... :laugh:
 
Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

XEW8STW.jpg


The National Space Invaders Championship held by Atari in 1980

Βλέπετε διαφορές?

Πάντα έτσι ήταν, οι πιτσιρικάδες ελέγχουν το gaming, τι διαμαρτύρεστε? -bye-
 
Re: Sony PS4 tech specs and other...

Σοβαρά τώρα; Θέλει μυαλό για να καταλάβεις ότι το target group είναι αυτοί που τα σκάνε πιο χοντρά, πιο συχνά και που χρησιμοποιούν περισσότερο το προιόν;;; Και παραπονιέται αυτός που θέλει να "παίξει και κανα παιχνιδάκι για ξεκάρφωμα" ´ότι δεν του δίνουν σημασία...;;
 
Re: Sony PS4 tech specs and other...

Δεν λεμε κατι διαφορετικο.
Απλα εχουμε παρελθει του target group .... και ειμαστε collateral damage ! :laugh:

Στην φωτογραφια (παραπανω) βλεπουμε ενα championship και οχι .. ολοκληρο εθνος.
Ας πουμε ολοκληρη η νεολαια της Νοτιας Κορεας ειναι ενα championship χωρις σπονσορα.
Επισης ... οτι παιχνιδι και να παιζοταν το 1980, σιγουρα κυκλοφορουσε για single user.
Σημερα ... πρεπει να μπεις σε online κοινοτητα. Αλλιως .... κοκο δεν εχει !

Εγω βασικα, για να μην ξεχνιομαστε, ενα Star Wars Battlefront ηθελα να παιξω.
Οχι να σπουδασω game console marketing. -bye-
 
Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Η τεχνολογία προχωρά, το Multiplayer πάντα ηταν στο παιχνίδι απο την στιγμή που μπορούσε να γίνει εφικτό!

Η εικόνα τότε σήμερα είναι ίδια. Πιτσιρικαρία με το κιλό να λιώνει! Τώρα single player, multiplayer, 3d games ή brick stacking λίγο έχει σημασία. το gaming είναι gaming, εμείς εδώ απλά (πλέον) το έχουμε στο αίμα μας έστω περιστασιακά γιατί περάσαμε (και ίσως ακουμπήσαμε) κάποια στιγμή τους πραγματικούς του ρυθμούς. Το παιχνίδι όμως παίζεται αλλού, οχι με μας ;)
 
Re: Sony PS4 tech specs and other...

Πότε ήταν το Battlefield για single player;; Και τι σχέση έχει η Sony, η Microsoft και η nintendo με αυτό; Που πας τώρα πια να αγοράσεις εξοπλισμό home entertainment και δεν ζητάς networking capabilities?
 
Re: Sony PS4 tech specs and other...

Λοιπον ...

... βλεπω οτι εκτροχιαζεται η κουβεντα.
Εγω εξεφρασα τον καημο να υπηρχαν παιχνιδια τοσο για multi player οσο και για single player.
Δεν σαλπισα λαικο ξεσηκωμο για επιστροφη στο single player gaming.
Το ποταμι δεν γυριζει πισω ... οποτε μην εκνευριζεσαι.

Αλλωστε το εναυσμα να ξαναμπω στο νημα μου το εδωσε ο Che
(οταν ρωτησε αν το Battlefront κυκλοφορει σε single player ... μερικες σελιδες πισω)
 
Re: Sony PS4 tech specs and other...

Υπάρχουν τίτλοι και τίτλοι....άλλο είναι πχ το call of duty και άλλο είναι πχ το red dead redemtion....

πάντα θα υπάρχουν και games που η επιτυχία τους θα βασίζεται σε μια πολύ δυνατή single player εμπειρία και το online σκέλος θα είναι το κερασάκι στην τούρτα (έτσι απλά για να μένει επίκαιρος για λίγο καιρό ακόμη ο τίτλος.... αφού η πλειοψηφία το έχει τερματίσει).

Προσωπικά παίζω games για να ξεχνιέμαι που και που από την πραγματικότητα, για να νιώθω ότι, έστω και για λίγο, γίνομαι ένα με τον κεντρικό χαρακτήρα και "ζω" μέσω αυτού, virtual εμπειρίες (όμως αληθινές συγκινήσεις), για να γίνω...έστω και για λίγο κάποιος άλλος.


Αν κάποιος νοιάζεται μόνο για τα υψηλά stats και το high kill count τότε προφανώς και βλέπει το gaming από άλλη σκοπιά, αυτήν του ανταγωνισμού με άλλους online players.

Δεν έχει λάθος και σωστό ούτε είναι θέμα ηλικίας....είναι καθαρά θέμα προτιμήσεων.



Εμένα...games του τύπου...."πάρε το κοντρόλ....με αυτό το κουμπί σκύβει, με αυτό βαράει, με αυτό πηδάει και με αυτό κάνει reload.....αυτοί με την γκρι στολή είναι οι κακοί....φύγαμε...." με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Θελω immersive εμπειρία...θέλω open world.....θέλω cinematic εμπειρία ....θέλω τεράστιο χάρτη ,άπειρες ώρες single player story με πιστευτούς χαρακτήρες....

με λίγα λόγια αυτό που θέλω είναι, όταν πληρώνω 69.99$ : να έχει ασχοληθεί ένα team από ανθρώπους για τουλάχιστον 2 χρόνια...για να είναι σε θέση να μου πουλήσουν ένα ολοκληρωμένο προϊόν!!!
 
Re: Sony PS4 tech specs and other...

Το νέο PS4 Slim, τι λέει σαν media player, σε 720p αρχεία (mp4 και mkv);

Εξωτερικούς υπότιτλους, σε κωδικοποίηση ANSI, τους παίζει;
 
Re: Sony PS4 tech specs and other...

Μια βοήθεια... δεν μου γνωρίζει τον (NTFS) 500άρι σκληρό δίσκο αλλά ούτε και το (FAT32) 32GB στικάκι το PS4 Slim. Τι πρέπει να κάνω?
 
Re: Sony PS4 tech specs and other...

Ευχαριστώ φίλε αλλά ούτε exFAT παίζει. Πάντως δεν έχει το μενού του PS4 Slim τον media player πουθενά. Πρέπει να τον εγκαταστήσω για να παίξει από στικάκι?
 
Re: Sony PS4 tech specs and other...

Πήγαινε στο store, και μετά στα apps. Δεν χρειάζεται αναζήτηση...όλα σε μια σελίδα είναι.