Sony PlayStation 5 Pro

Γιατί είναι marketing . Σε βάζουν στο τριπακι ότι κερδίζεις παίρνοντας φτηνότερα ένα παιχνίδι που μπορεί να μην το αγόραζες κανονικά...

Τι πάει να πει είναι marketing; Όλα marketing είναι. Διαχειρίζονται τις πωλήσεις με συνδυασμούς. Κονσόλα, game, χειριστήρια, ακουστικά κλπ. Και μάλιστα επειδή πρόκειται για dedicated πράγματα μιας κονσόλας, επιβάλλεται να γίνεται αυτό.

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά η εταιρία που εργάζομαι έχει τη διανομή στο PS5. Τους ακούω καμιά φορά αν τύχει και έχουν ανοιχτή την πόρτα (είναι σε διπλανό τμήμα) για τα bundles, και μου έχει φύγει η ούγια από το πόσο πολύ πουλάνε.

• Like
Reactions: karamela
Τι πάει να πει είναι marketing; Όλα marketing είναι. Διαχειρίζονται τις πωλήσεις με συνδυασμούς. Κονσόλα, game, χειριστήρια, ακουστικά κλπ. Και μάλιστα επειδή πρόκειται για dedicated πράγματα μιας κονσόλας, επιβάλλεται να γίνεται αυτό.

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά η εταιρία που εργάζομαι έχει τη διανομή στο PS5. Τους ακούω καμιά φορά αν τύχει και έχουν ανοιχτή την πόρτα (είναι σε διπλανό τμήμα) για τα bundles, και μου έχει φύγει η ούγια από το πόσο πολύ πουλάνε.
Πουλάνε γιατί δίνουν μαζί έναν συνήθως καλό τίτλο που θα τον αγόραζαν έτσι και αλλιώς, άλλα το αγοράζουν τώρα με μια καλή έκπτωση...λογικό δεν είναι να πουλάνε λοιπόν τα Bundles? To Ps5 έχει δοθεί μαζί με Spiderman, God of war, last of us κλπ. επικά παιχνίδια οπότε ο κόσμος προτιμάει τα Bundles όταν του δίνουν τέτοιες παιχνιδάρες.

Αγοράζεις την κονσόλα σκέτη πιο φτηνή, με το Bundle παίρνεις μια απλά έκπτωση, δεν σου χαρίζουν το παιχνίδι. Και στο κάτω μιλάμε για το Mario kart 8, ένα από τα σπουδαιότερα και πιο επιτυχημένα games στην ιστορία του Gaming, 6ο σε πωλήσεις όλων τον εποχών (που μόνο το 15% δόθηκε σε Bundles), ελάχιστοι δεν θα το ήθελαν έτσι και αλλιώς....α ξέχασα εσύ πήρες το Switch για να παίζεις Ori και θεωρείς το Xpedia 33 καλύτερο game της δεκαετίας
Εγώ θεωρώ το wxp 33 το καλύτερο παιχνίδι της 10ετιας;

Που ζεις;

Φαντάζομαι για εσένα το καλύτερο αυτοκίνητο είναι αυτό με τις περισσότερες πωλησεις;

500 βραβεία. Ξεπέρασε και το Elder ring
a54a6be5fc2a62ab6a8ae4b9034dd0ff.jpg

Δεν μιλάμε για επιπλέον χειριστήρια ή αξεσουάρ
Μιλάμε για παιχνίδια που σε βάζει σε σκέψεις αν πραγματικά θα το αγόραζες αν δεν το έβρισκες σε bundle.

Εγώ θεωρώ το wxp 33 το καλύτερο παιχνίδι της 10ετιας;

Που ζεις;

Φαντάζομαι για εσένα το καλύτερο αυτοκίνητο είναι αυτό με τις περισσότερες πωλησεις;

500 βραβεία. Ξεπέρασε και το Elder ring
a54a6be5fc2a62ab6a8ae4b9034dd0ff.jpg
Α τα βραβεία κάνουν κάποιο καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας?? χαχα...να σαι καλά με έκανες και γέλασα....σε πιο πλανήτη ζεις? Το Elder Ring που π.χ. ανέφερες, Και καλύτερες βαθμολογίες έχει άλλα και ποιο πολλές πωλήσεις......και βασικά δεκάδες άλλα παιχνίδια έχουν καλύτερες βαθμολογίες και καλύτερες πωλήσεις την τελευταία δεκαετία, God Of war, Last of us, τα 2 τελευταία Zelda, RDR 2, Baldur's Gate 3, Mario Odyssey, Persona 5, Astrobot Και άλλα πολλά.....sorry που σου χαλάω το αφήγημα, και αντικειμενικά όλα αυτά που σου ανέφερα και πολλά ακόμα είναι καλύτερο από το 33αρι σου...από όπου και αν το πιάσεις...το Elder Ring δε είναι ιεροσυλία που το ανέφερες....στην φωτιά θα σε ρίχνανε την εποχή των μαγισσών με αυτό που είπες..Που ζεις?? σε άλλο κόσμο προφανώς με αυτά που γράφεις, κάποιο παράλληλο σύμπαν....

Y.Γ. Ο Τιτανικός είναι η καλύτερη ταινία όλων των εποχών αφού πήρε 11 oscars....τι όχι??? Και η Taylor Swift η καλύτερη τραγουδίστρια Ever αφού σαρώνει σε βραβεία...τι πάλι όχι??

Υ.Γ. Και τι έβαλες τις βαθμολογίες των sites, εκτίθεσαι, π.χ. το The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Exclusive game) έχει πάρει σχεδόν από όλους 10/10 ή 100/100 ή 5/5 με ένα μέσο όρο που αγγίζει 98/100....άλλα είπαμε εσυ πήρες το Switch και έπαιζες ori... :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Last edited:
Δεν μιλάμε για επιπλέον χειριστήρια ή αξεσουάρ
Μιλάμε για παιχνίδια που σε βάζει σε σκέψεις αν πραγματικά θα το αγόραζες αν δεν το έβρισκες σε bundle.

Επομένως τι; Όταν πρόκειται για game που είναι σε bundle, δεν μετράει ως πώληση; Αυτό είναι το ερώτημα. Ασφαλώς και μετράει κανονικότατα ως πώληση για το game.

Τα αν κι εφόσον και τι θα γινόταν, από τη στιγμή που δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικά νούμερα πωλήσεων, δεν ενδιαφέρουν κι όλας.

Α τα βραβεία κάνουν κάποιο καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας?? χαχα...να σαι καλά με έκανες και γέλασα....σε πιο πλανήτη ζεις? Το Elder Ring που π.χ. ανέφερες, Και καλύτερες βαθμολογίες έχει άλλα και ποιο πολλές πωλήσεις......και βασικά δεκάδες άλλα παιχνίδια έχουν καλύτερες βαθμολογίες και καλύτερες πωλήσεις την τελευταία δεκαετία, God Of war, Last of us, τα 2 τελευταία Zelda, RDR 2, Baldur's Gate 3, Mario Odyssey, Persona 5, Astrobot Και άλλα πολλά.....sorry που σου χαλάω το αφήγημα, και αντικειμενικά όλα αυτά που σου ανέφερα και πολλά ακόμα είναι καλύτερο από το 33αρι σου...από όπου και αν το πιάσεις...το Elder Ring δε είναι ιεροσυλία που το ανέφερες....στην φωτιά θα σε ρίχνανε την εποχή των μαγισσών με αυτό που είπες..

Y.Γ. Ο Τιτανικός είναι η καλύτερη ταινία όλων των εποχών αφού πήρε 11 oscars....τι όχι??? Και η Taylor Swift η καλύτερη τραγουδίστρια Ever αφού σαρώνει σε βραβεία...τι πάλι όχι??

Υ.Γ. Και τι έβαλες τις βαθμολογίες των sites, εκτίθεσαι, π.χ. το The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Exclusive game) έχει πάρει σχεδόν από όλους 10/10 ή 100/100 ή 5/5 με ένα μέσο όρο που αγγίζει 98/100....άλλα είπαμε εσυ πήρες το Switch και έπαιζες ori...
Μάλιστα. Το game of the year με ρεκόρ βραβείων δεν αξίζει σύμφωνα με τον karamela επειδή δεν έχει μέσα σε 11 μήνες τις πωλήσεις που έχει το Mario Kart από την εποχή του wii και δεν εχουν σημασία τα βραβεία επειδή το elder ring πήρε λιγότερα

Εδώ έριξε το Nintendo store ένα μη Nintendo παιχνίδι

ΥΓ . Όχι η επιστροφή του Βασιλιά ειναι η καλύτερη ταινία.
Zelda? Έχεις πάρει χαμπαρει οτι το exp33 έθεσε νέο πήχη; ξέχνα ότι βγήκε πριν από αυτό. Νέα εποχή.

Last edited:
  • Haha
Reactions: karamela
Επομένως τι; Όταν πρόκειται για game που είναι σε bundle, δεν μετράει ως πώληση; Αυτό είναι το ερώτημα. Ασφαλώς και μετράει κανονικότατα ως πώληση για το game.

Τα αν κι εφόσον και τι θα γινόταν, από τη στιγμή που δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικά νούμερα πωλήσεων, δεν ενδιαφέρουν κι όλας.
Μετράει. Αλλά είναι αβέβαιο αν θα την έκανε .ειδικά στο λανσάρισμα νέας κονσόλας.

Μάλιστα. Το game of the year με ρεκόρ βραβείων δεν αξίζει σύμφωνα με τον karamela επειδή δεν έχει μέσα σε 11 μήνες τις πωλήσεις που έχει το Mario Kart από την εποχή του wii και δεν εχουν σημασία τα βραβεία επειδή το elder ring πήρε λιγότερα

Εδώ έριξε το Nintendo store ένα μη Nintendo παιχνίδι

ΥΓ . Όχι η επιστροφή του Βασιλιά ειναι η καλύτερη ταινία.
Zelda? Έχεις πάρει χαμπαρει οτι το exp33 έθεσε νέο πήχη; ξέχνα ότι βγήκε πριν από αυτό. Νέα εποχή.
Κουραστικά ειλικρινά, ένα ignore από εμένα και δεν θέλω να ξαναδιαβάσω τίποτα άλλο από αυτά που γράφεις, κάθε post σου με κάνει όλο και πιο χαζό με αυτά που γράφεις.....είσαι παντελώς άσχετος στο Gaming και το είχα καταλάβει με τις ασυναρτησίες που έγραφες από εποχής Series X, άλλα έλεγα που θα πάει θα μάθει κάτι..άλλα που...στου κουφού την πόρτα......μετά το κόλλημα με το Ori που μας τα έκανες τσουρέκια σε κάθε Post σου για μια 5ετια το γυρίσαμε τώρα στο 33αρι που το βαφτίσαμε καλύτερο παιχνίδι δεκαετίας.....

Μετράει. Αλλά είναι αβέβαιο αν θα την έκανε .ειδικά στο λανσάρισμα νέας κονσόλας.

Και πάλι λες τι θα γινόταν αν... . Δεν υπάρχουν αυτά στις πωλήσεις. Είναι χάσιμο χρόνου.

Κουραστικά ειλικρινά, ένα ignore από εμένα και δεν θέλω να ξαναδιαβάσω τίποτα άλλο από αυτά που γράφεις, κάθε post σου με κάνει όλο και πιο χαζό με αυτά που γράφεις.....είσαι παντελώς άσχετος στο Gaming και το είχα καταλάβει με τις ασυναρτησίες που έγραφες από εποχής Series X, άλλα έλεγα που θα πάει θα μάθει κάτι..άλλα που...στου κουφού την πόρτα......μετά το κόλλημα με το Ori που μας τα έκανες τσουρέκια σε κάθε Post σου για μια 5ετια το γυρίσαμε τώρα στο 33αρι που το βαφτίσαμε καλύτερο παιχνίδι δεκαετίας.....
Ενώ εσύ δεν έχει κολλήματα με παιχνίδια ; last of uslast of us last of us

Εγώ άσχετος με το Gaming επειδή δεν γουστάρω τα "Exclusives" του ps ;

Όταν φορτώναμε με δισκέττες να παίξουμε το loom και τα monkey Island; οτι πεις.
Χαρά μου να με κάνεις ignore .

Και πάλι λες τι θα γινόταν αν... . Δεν υπάρχουν αυτά στις πωλήσεις. Είναι χάσιμο χρόνου.
Δηλαδή αν "τεχνητα" η Nintendo δημιουργήσει έλλειψη στην σκέτη κονσόλα και ρίχνει στην αγορά μόνο game bundles δεν είναι στρεβλωση;. Και μην πεις ότι δεν γίνεται... Παλιά τακτική είναι.

Δηλαδή αν "τεχνητα" η Nintendo δημιουργήσει έλλειψη στην σκέτη κονσόλα και ρίχνει στην αγορά μόνο game bundles δεν είναι στρεβλωση;. Και μην πεις ότι δεν γίνεται... Παλιά τακτική είναι.

Πάλι if... ?

Ο τρόπος που πουλάει κάτι, στη συγκεκριμένη περίπτωση που συζητάτε τα games, δεν έχει σημασία. Τα νούμερα έχουν σημασία μόνο. Με λίγα λόγια αν ο Α πουλούσε Χ αριθμό παιχνιδιών και ο Β βρήκε τρόπο να πουλάει μεγαλύτερο αριθμό παιχνιδιών από τον Α, ας πρόσεχε ο Α να έβρισκε κι αυτός έναν τρόπο να πουλάει περισσότερα.
Ας είχε επιθυμητή κονσόλα και ο άλλος να κάνει το ίδιο. Δεν την έχει. Ε, τι να κάνουμε; Ας στίψουν το μυαλό τους να βρουν τρόπο.