songless_bird
AVClub Fanatic
Ήμουν αρνητικός και το θεωρουσα όλο αυτό ένα hype από τα σχόλια χωρίς να έχω δει το gameplay ή να ξέρω τη υπόθεση.Τελικά (αφού το σκίσαμε που το σκίσαμε το θρεντ), το παιχνίδι λέει τίποτα; Γιατί έχει πέσει ξηρασία και ψάχνομαι. Με φοβίζουν όμως λίγο τα RPG γιατί δεν έχω 200 ώρες τη βδομάδα να ξοδεύω, θέλω κάτι χαλαρό για καμιά ωρίτσα το βράδυ. Αλλά να σε ικανοποιεί, να έχει ένα άλφα στορι, μην είναι χαζό.
Μέχρι που ο bobkatsionis μου βγήκε σε ένα reel να διασκευάζει το παραπάνω κομμάτι.
Εντυπωσιασμενος από το κομμάτι δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ ακουγοντας όλο το soundtrack.
Μετα έμαθα ότι το παιχνίδι είναι turn based και ξενέρωσα. Αποφάσισα να το παίξω όταν βγήκε το DLC , και αυτό ήταν. Η υπόθεση με κράτησε αλλά τελικά αυτό που με κέρδισε ήταν το turn based
πραγματικά άλλαξε όλο τον ορισμό. Επίσης η μουσική ειναι πολύ βασικό κομμάτι. Αν ξέρεις Γαλλικά ίσως καταλάβεις και τις ανατροπές που θα συναντήσεις. Το παιχνίδι βγαίνει σε λίγες ώρες αν ακολουθήσεις το story . Αλλά θα αρχίσεις να εξερευνάς και όσο ανοίγουν περιοχές πιο πολύ θα σε νοιάζει να βρεις τα πάντα πάρα να τελειώσεις το game . Έχει δυο εναλλακτικά finale.
Δεν θα χάσεις αν το δοκιμάσεις. Μετά από αυτό το game δεν ξέρω ποιος είναι ο επόμενος πήχης.... Ίσως μόνο ένα άλλο game από το ίδιο studio ...