Sony PlayStation 5 Pro

δεν μπορουν ολοι να δινουν 1000 ευρω για κονσολα , μη τρελαθουμε!

Πολλοι θα μεινουν ειτε με τη κονσολα που εχουν , ειτε με το pc που εχουν επισης.

Αν το ps παει χιλιαρικο ειναι πιθανον για να φτιαξεις pc optimised για games παιζει να θες τοσα μονο για την καρτα γραφικων του........οποτε παλι το ps θα συμφερει.

Αν το ps παει χιλιαρικο ειναι πιθανον για να φτιαξεις pc optimised για games παιζει να θες τοσα μονο για την καρτα γραφικων του........οποτε παλι το ps θα συμφερει.
Με τις τιμές που έχουν πάει οι Ram και οι SSD, θα έχουμε πρόβλημα με την τιμολογιακή πολιτική των νέων κονσόλων. Αλλά έχεις δίκιο αν βγει το PS6 στα 1.000 ευρώ, τότε μάλλον σημαίνει ότι ίσως τα 2.000 ευρώ να μην φτάνουν για pc. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι μετά την λευκή πετσέτα της Microsoft η Sony είναι μονοπώλιο οπότε θα μας χρεώνει όσα θέλει, το είδαμε αυτό πάλι τώρα με τις μεγάλες αυξήσεις σε ps5 και ps5pro….μακαρι αυτό που θα βγάλει η Microsoft να τραβήξει κόσμο μήπως και συγκρατήσει την Sony από το να μας γδύσει εντελώς με τις τιμές της.

Last edited:
Εγω ΔΕΝ θελω να στηνομαι στην οθονη του pc για να περασω ενα χαλαρο 2ωρο... Γιατι εχω βαρεθει να ειμαι συνεχως καρφωμενος στην καρεκλα και να βλεπω διαφορα mails να μου ερχονται και να μου θυμιζουν διαφορες υποχρεωσεις...
(Επισης, μην σας διαφευγει και η καταναλωση ρευματος πια....)
Οποτε τι κανω?
Θα μεινω σε αυτα που εχω και οταν ελθει η ωρα θα τα ξανα-σκασω στην sony ή MS
Για μενα μονοδρομος

• Like
Reactions: Pleo
Εγω ΔΕΝ θελω να στηνομαι στην οθονη του pc για να περασω ενα χαλαρο 2ωρο... Γιατι εχω βαρεθει να ειμαι συνεχως καρφωμενος στην καρεκλα και να βλεπω διαφορα mails να μου ερχονται και να μου θυμιζουν διαφορες υποχρεωσεις...
Οποτε τι κανω?
Για μενα μονοδρομος
Αυτό κάνουν άλλωστε και οι περισσότεροι, έτσι και αλλιώς και νέες κονσόλες να βγουν μια χαρά για χρόνια θα βγαίνουν παιχνίδια κι θα παίζονται μια χαρά σε ps5 οπότε μένεις με αυτό και κάποια στιγμή ανάλογα αποφασίζεις για νέα κονσόλα που θα έχει φύγει το Hype, θα έχεις δει τι παιχνίδια έχουν βγάλει, ποια σου ταιριάζει κλπ. Κάνεις δεν κέρδισε έτσι και αλλιώς με day one αγορές.

Οποτε τι κανω?
Για μενα μονοδρομος

Αυτός είναι και ένας λόγος που υπάρχουν ακόμα τα remote control στις συσκευές. Όλες έχουν app πλέον, αλλά όταν ας πούμε κάθεσαι να δεις κάτι ή να ακούσεις κάτι ή τέλος πάντων να αφοσιωθείς σε αυτό που κάνεις, δεν θέλεις καθόλου να βλέπεις το smartphone. Όλο και καμιά ειδοποίηση θα δεις και γενικώς θέλεις να είσαι out of it.

Αυτός είναι και ένας λόγος που υπάρχουν ακόμα τα remote control στις συσκευές. Όλες έχουν app πλέον, αλλά όταν ας πούμε κάθεσαι να δεις κάτι ή να ακούσεις κάτι ή τέλος πάντων να αφοσιωθείς σε αυτό που κάνεις, δεν θέλεις καθόλου να βλέπεις το smartphone. Όλο και καμιά ειδοποίηση θα δεις και γενικώς θέλεις να είσαι out of it.
Σκέψου ότι το email της δουλειάς δεν το έχω βάλει στο κινητό για αυτό τον λόγο, δεν θέλω εκεί που κάθομαι να σκάει email και να αγχώνομαι κλπ. Θέλω την ησυχία μου…

• Like
Reactions: leonkoum
Αυτο με την καρτα γραφικών που θέλει ενα χιλιαρικο ειναι, για εμενα, κατι που δεν ισχυει.
Τα γραφικά των Series X, PS5 απέχουν πολύ απο τις επιδόσεις μιας RTX 5080. Δεν νομιζω οτι προσφερουν κατι καλύτερο απο μια RTX 4060 στην καλύτερη των περιπτώσεων. Και το optimizing και DLSS πάει σύννεφο (και καλά κάνουν).

Και εγω ειμαι υπέρ του console gaming, και σιγουρα το αντιστοιχο PC θα κοστίζει πιο ακριβά (αφου θα προσφερει και περισσοτερα εκτος gaming), αλλα μην τα μηδενίζουμε όλα.

Εγω εχω μια πολύ τίμια RTX3070Ti και μου ειναι παντελώς αδιάφορο αν τα γραφικά ειναι ultra, high η upper medium. Πλέον, προτιμώ την άνεση και την ηρεμια μου πάνω απο όλα. Στο PS5 η και στο Switch 2.
Απο την αλλη, ειμαι στην καλύτερη ενας casual gamer. Σιγουρα θα υπάρχουν αυτοί που θέλουν τα πάντα στο maximum. Ε, εκεί θέλει PC.