Πάντα μα πάντα ακομα και η ολοκαίνουργια κονσόλα που έβγαινε είχε κατώτερη κάρτα γραφικών από το PC σαν specs. ΠΑΝΤΑ.
Έλα όμως που πουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι. Γιατί ; Διότι με τα 500 ευρώ της κονσόλας :
- παίζεις απροβληματιστα για μια δεκαετία trouble free.
- δεν σ' ενδιαφέρει αν έβγαλε η κάρτα γραφικών νέο driver
- δεν σ' ενδιαφέρει αν έβγαλαν τα windows update (παιχνίδια θέλουμε να παίξουμε, όχι να μπούμε στα windows).
- δεν σ' ενδιαφέρει αν το νέο παιχνίδι ξεφτιλισει την κάρτα γραφικών σου ή ακόμα και τον επεξεργαστή.
- ξέρεις ότι θα πληρώνεις ΜΟΝΟ για τα παιχνίδια.
Η σχολή των pcακηδων που ψάχνουν να βρουν την σκιά από το φυλλαράκι του δέντρου, ποτέ δεν θα πάρουν κονσόλα.
Δεν είναι αυτός όμως ο στόχος των κονσολακηδων. Οι κονσολακηδες δεν ενδιαφέρονται ούτε τι κάρτα γραφικών έχει το μηχάνημα ούτε πόση μνήμη. Ξέρουν με σιγουριά ότι το παιχνίδι που θα αγοράσουν θα παίζει 100% καλά.
Προσωπικά είμαι 100% ικανοποιημένος από το series x και σε προβολεα μάλιστα. Πρέπει να είναι από τις λίγες φορές που έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ ενα πεντακοσάρικο . Και 3000 ευρώ PC να μου φέρεις , μου είναι αδιάφορο. Μόνο που θα δω desktop και θα πρέπει να πιασω keyboard και mouse, ξενέρωσα.
Η ώρα του παιχνιδιού/ταινίας είναι ιερή. Τα 3 ΑΛΦΑ: Αμεσότητα, Απλότητα, Αξιοπιστια. Πρέπει να πατάς το κουμπί και να βγαίνει μια χοντρή. Κανένα τσεκακι, κανένα update , κανένα operating system. Αυτή είναι η Βίβλος για μένα στην ψυχαγωγία.
Y.Γ. προσωπικά και στα 1000 ευρώ να βγουν οι νέες κονσόλες, πάλι τα θεωρώ μακράν vfm από ένα PC, έτσι όπως έχουν καταντήσει τα πράγματα τελευταία.