Sony PlayStation 5 Pro

Δεν παίζω παιχνίδια εδώ και πολλά χρόνια, αλλά νομίζω ότι η εμπειρία και ευχαριστία του να παίζει κάποιος fps ένα καλό pc δεν τη φτάνει καμία κονσόλα
Ε καλά ναι άλλη χάρη τα fps σε καλό PC με πληκτρολόγιο και ποντίκι...απλά αν συνηθίσεις κάνεις και την δουλειά σου σχετικά καλά και στην κονσόλα με το χειριστήριο.

απλά αν συνηθίσεις κάνεις και την δουλειά σου σχετικά καλά και στην κονσόλα με το χειριστήριο.
Οσες φορες εχω προσπαθήσει να παίξω FPS με χειριστήριο νοιώθω οτι ειμαι στα πρόθυρα του εγκεφαλικού :D

Οσες φορες εχω προσπαθήσει να παίξω FPS με χειριστήριο νοιώθω οτι ειμαι στα πρόθυρα του εγκεφαλικού :D
Ναι θέλει υπομονή, άλλα ναι τα FPS και εγώ σε PC τα παίζω με πληκτρολόγιο/ποντίκι...απλά αν δεν είχα άλλη λύση θα την έκανα και με χειριστήριο στην κονσόλα....

Γι αυτό τα έχω κόψει τελειως τα fps. Ειδικά στον βαθμό που έχουν φτάσει τα τελευταία χρόνια πεθαίνω σε 5 λεπτά (και πολύ λέω) και μου την σπάει 😡
Σε online πεθαίνω σε δευτερόλεπτα 😁

Γι αυτό τα έχω κόψει τελειως τα fps. Ειδικά στον βαθμό που έχουν φτάσει τα τελευταία χρόνια πεθαίνω σε 5 λεπτά (και πολύ λέω) και μου την σπάει 😡
Σε online πεθαίνω σε δευτερόλεπτα 😁
FPS σοβαρά και ειδικά Online δεν παίζεις με χειριστήριο...εκτός αν θες απλά να παίξεις την Campaign σε κάθε νέο Call Of Duty στο Easy που κρατάει κανένα 5ωρο μιας και είναι τσάμπα στο Gamepass...

Y.Γ. Είχα τελειώσει το τελευταίο Doom στο Series X από το Gamepass στο Hard μάλιστα με χειριστήριο...νιώθω πολύ περήφανος για τον εαυτό μου!!! :giggle:

Για να ειμαι ακριβής, δεν αναφέρομαι μόνο σε FPS αλλά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το να τρέχεις / κατευθύνεις χαρακτήρα μέσω χειριστηρίου - απλά δεν μπορεί να το επεξεργαστεί ο εγκέφαλός μου :ROFLMAO:

Για να ειμαι ακριβής, δεν αναφέρομαι μόνο σε FPS αλλά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το να τρέχεις / κατευθύνεις χαρακτήρα μέσω χειριστηρίου - απλά δεν μπορεί να το επεξεργαστεί ο εγκέφαλός μου :ROFLMAO:
Παιχνίδια τύπου tomb raider, uncharted, Jedi survivor κλπ νομίζω παίζουν καλύτερα με το χειριστήριο.

Για τα πρώτου προσώπου συμφωνώ αλλά μόνο και μόνο επειδή είμαστε κοντά στην ηλικία.
Τα πιτσιρίκια κάνουν σοβαρές ανωμαλίες με το χειριστήριο στα first person να ξέρεις :P

Περιστιχίζομαι από γυμνασιόπαιδα - λυκειόπαιδα, την προηγούμενη βδομάδα ένα μεσημέρι ήμουν για τσίπουρα, είχαμε ένα παιδάκι του δημοτικού μαζί μας.

Εχω την εντύπωση ότι στις μικρές ηλικίες ό,τι και να τους βάλεις πάλι roblox θα παίξουν.
Ανάλογα. Αν βάλεις σε παιδάκι παιχνίδι που είναι μεσα στην ηλικιακή του κατηγορία μια χαρά ξεκολλάει από το rοblox . Ο δικός μου έχει τερματίσει το hollow knight σε όλα τα endings. Παιχνίδι που με εκνευρίζει αφάνταστα η ακρίβεια χειρισμού που θέλει. Αν του έβαζα το clair obscur , που με έχει δει να το παίζω αν και έπαιζα αργά το βράδυ, δεν του κρατάει το ενδιαφέρον γιατί δεν ειναι για την ηλικία του. Και φυσικά δεν θα τον άφηνα να το παίξει ακόμη. 10 είναι.