Sony PlayStation 5

Re: Sony Playstation 5

25099dd44e7f06affbffb62b977dab72.jpg

από τη στιγμή που δεν είναι απόλυτα συμμετρικό, δε θα αρέσει σε ένα κομμάτι του κοινού με το καλημέρα

προσωπικά τους δίνω kudos που δεν πήγαν στην εύκολη λύση του κλασικού κουτιού...

Απάντηση: Re: Sony Playstation 5

από τη στιγμή που δεν είναι απόλυτα συμμετρικό, δε θα αρέσει σε ένα κομμάτι του κοινού με το καλημέρα

προσωπικά τους δίνω kudos που δεν πήγαν στην εύκολη λύση του κλασικού κουτιού...
Design vs λειτουργικότητα . Θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί για την σωστή ροή του αέρα .
Αλλα έχουν κυκλοφορήσει από χτες άπειρα "διαμαντακια" για τον σχεδιασμό . Κόντεψα να πνιγώ σήμερα με αυτό .
8c958cad533a6e4ac7be0c52a7be9172.jpg

Προσέξτε την λεπτομέρεια. Το ps5 είναι αεροθερμο και το Xbox ψυγείο...

Απάντηση: Sony Playstation 5

Για να βγάζουν με το καλημέρα 2ΤΒ κάτι μου λέει ότι θα είναι αντίστοιχα με τα 500gb τώρα....
Ούτε για ζήτω δεν θα φτάνουν....

Τα νέα παιχνίδια θα ρουφάνε πολύ πράγμα.....

Το ps5 αποκλείεται για μένα λόγω χειριστηρίου.

103967496_2587957314803128_8905479180741823096_n.jpg

:flipout:

Προσωπικα δεν μου αρεσει αλλα η αισθητικη ειναι κατι που αλλαζει να ξερετε σε καποιον. Με τον καιρο μπορει απο εκει που το μισουσε αισθητικα να το αγαπησει.

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Για να βγάζουν με το καλημέρα 2ΤΒ κάτι μου λέει ότι θα είναι αντίστοιχα με τα 500gb τώρα....
Ούτε για ζήτω δεν θα φτάνουν....

Τα νέα παιχνίδια θα ρουφάνε πολύ πράγμα.....

Το ps5 αποκλείεται για μένα λόγω χειριστηρίου.

Λογικά δεν θα υπάρχει αλλη εκδοση στο λανσάρισμα εκτός αυτής με τα 850+ GB.
Εχει δώσει πολλές φορές στο παρελθόν λαθος listings το Amazon.

Απάντηση: Sony Playstation 5

Η αλήθεια είναι ότι δεν την πετσόκοψε χτες την Microsoft όπως περίμεναν πολλοί.
Άσε που και η digital έκδοση έδωσε πόντους στην Microsoft που πρώτη το λανσάρισε σαν επιλογή, προβλέπω στο μέλλον και Ps Game pass και Cloud gaming.
Η τιμή θα καθορίσει πολλά και πιθανόν να είναι η ίδια και για τις 2 κονσόλες.

Με αυτό το design (όχι ότι με τρελαίνει αλλά ευπρόσδεκτη η αλλαγή), πολύ τα φοβάμαι τα thermals....

Η αλήθεια είναι ότι δεν την πετσόκοψε χτες την Microsoft όπως περίμεναν πολλοί.
Άσε που και η digital έκδοση έδωσε πόντους στην Microsoft που πρώτη το λανσάρισε σαν επιλογή, προβλέπω στο μέλλον και Ps Game pass και Cloud gaming.
Η τιμή θα καθορίσει πολλά και πιθανόν να είναι η ίδια και για τις 2 κονσόλες.

Μπορούσε και παραπάνω εχτές πράγματι, και όχι δεν την πετσόκοψε την Microsoft άλλα έκανε αυτό που έπρεπε και δεν έκανε η Microsoft, έδειξε παιχνίδια, αρκετά παιχνίδια και με real footage, χοντρικά καμία σχέση με το φιάσκο της microsoft, εχτές λοιπόν είδαμε αρκετά παιχνίδια, τα περισσότερο exclusives με αληθινό gameplay σε κάποια από αυτά. Η Microsoft κλασικά το απόλυτο τίποτα, όλο υποσχέσεις. Από την άλλη νωρίς είναι ακόμα, το έχουμε πει χιλιάδες φορές όλα θα εξαρτηθούν από την ποσότητα και την ποιότητα των exclusives games και ύστερα όλα τα άλλα, κομμάτι που μέχρι τώρα η Sony είναι Βασιλιάς και έδειξε και εχτές ότι θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και με το ps5, η Microsoft έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο, άλλα οφείλει και πρέπει να προσπαθήσει, μέχρι τώρα δεν έχει δείξει τίποτα, μόνο specs, υπηρεσίες και πράσινα άλογα, από παιχνίδια γιοκ, και ανησυχώ πραγματικά, καθώς θέλω να υπάρχει και το αντίπαλο δέος και όχι μονοπώλια, όπως τώρα με το ps4, ελπίζω να απαντήσει σύντομα με παρουσίαση και να μας δείξει μπόλικα eclusives παιχνίδια με real gaming.

Με αυτό το design (όχι ότι με τρελαίνει αλλά ευπρόσδεκτη η αλλαγή), πολύ τα φοβάμαι τα thermals....

Αυτό πράγματι είναι ένα θέμα, βασικά μόνο αυτό με απασχολεί στο design της κονσόλας, κατά τα άλλα και κόκκινο στρογγυλό με μαύρες βούλες σαν πασχαλίτσα να ήταν αδιάφορο μου περνάει αν έχει τα παιχνίδια που θέλω, ασχολούμαστε υπερβολικά με το deishn χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο πέρα από την θερμική απόδοση.

Last edited by a moderator:

Μπορούσε και παραπάνω εχτές πράγματι, και όχι δεν την πετσόκοψε την Microsoft άλλα έκανε αυτό που έπρεπε και δεν έκανε η Microsoft, έδειξε παιχνίδια, αρκετά παιχνίδια και με real footage, χοντρικά καμία σχέση με το φιάσκο της microsoft, εχτές λοιπόν είδαμε αρκετά παιχνίδια, τα περισσότερο exclusives με αληθινό gameplay σε κάποια από αυτά. Η Microsoft κλασικά το απόλυτο τίποτα, όλο υποσχέσεις. Από την άλλη νωρίς είναι ακόμα, το έχουμε πει χιλιάδες φορές όλα θα εξαρτηθούν από την ποσότητα και την ποιότητα των exclusives games και ύστερα όλα τα άλλα, κομμάτι που μέχρι τώρα η Sony είναι Βασιλιάς και έδειξε και εχτές ότι θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και με το ps5, η Microsoft έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο, άλλα οφείλει και πρέπει να προσπαθήσει, μέχρι τώρα δεν έχει δείξει τίποτα, μόνο specs, υπηρεσίες και πράσινα άλογα, από παιχνίδια γιοκ, και ανησυχώ πραγματικά, καθώς θέλω να υπάρχει και το αντίπαλο δέος και όχι μονοπώλια, όπως τώρα με το ps4, ελπίζω να απαντήσει σύντομα με παρουσίαση και να μας δείξει μπόλικα eclusives παιχνίδια με real gaming.
Θα δούμε και το event του Xbox τον Ιούλιο . Εγώ πιστεύω ότι η Ms αυτή τη φορά "ψάρεψε" την sony και θα δούμε κάτι καλό . Γιατί τα χτεσινα παιχνίδια κατά 80% παρέπεμπαν σε Nintendo και όχι sony . Ολο το ζουμί ήταν η κονσόλα στο τέλος για να ξεχάσουμε τις φολες που έδειξε .

103967496_2587957314803128_8905479180741823096_n.jpg

:flipout:

Προσωπικα δεν μου αρεσει αλλα η αισθητικη ειναι κατι που αλλαζει να ξερετε σε καποιον. Με τον καιρο μπορει απο εκει που το μισουσε αισθητικα να το αγαπησει.
Έχει και καλύτερα .
c73af48ee07b798924216d1522d3dea2.jpg

Last edited by a moderator:

Οκ είναι ο σχεδιασμός του PS5, αλλά είδα χθες τιμή στο Amazon 599 λίρες και πιστεύω ότι δεν θα έχει κάτω από 599 ευρώ. Ίσως μάλιστα τόσο να έχει το digital edition.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony Playstation 5

Ναι βρε συ, τι ήθελες να δεις πρώτο event είναι, ήθελαν να δείξουν μπόλικα παιχνίδια, προφανώς πολλά θα είναι αδιάφορα και προφανώς είναι νωρίς ακόμα για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της κονσόλας. Και πάλι όμως από το ΤΙΠΟΤΑ που έχει δείξει η Microsoft μέχρι τώρα είναι πολύ καλύτερα. Ας περιμένουμε και την Microsoft άλλα στο είπα και πριν κράτα μικρό καλάθι και μάλιστα κυκλοφορούν και φήμες εκει έξω για δυσκολία στον προγραμματισμό παιχνιδιών του Xbox που θυμίζουν ιστορίες του ps3, ελπίζω να είναι φήμες μόνο. Σε κάθε περίπτωση με το στραπάτσο που έφαγε σε αυτή την γενιά απλά κρατάς χαμηλά το κεφάλι και πας σωστά και μεθοδικά. Σε αναμονή λοιπόν.
Εγώ διαβάζω το αντίθετο για το Xbox . Ότι επειδή είναι πιο PC like από ποτέ η μεταφορά των παιχνιδιών είναι πολύ εύκολη .
Εδώ ένα exclusive .
https://www.archyde.com/power-decid...a-console-exclusive-to-the-xbox-series-x/?amp

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony Playstation 5

Εγώ διαβάζω το αντίθετο για το Xbox . Ότι επειδή είναι πιο PC like από ποτέ η μεταφορά των παιχνιδιών είναι πολύ εύκολη .
Εδώ ένα exclusive .
https://www.archyde.com/power-decid...a-console-exclusive-to-the-xbox-series-x/?amp

Ιδιος ο τροπος αναπτυξης στα ps5 και το νεο box.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony Playstation 5

Εδώ ένα exclusive .

Έχω διαβάσει φήμες από προγραμματιστές ότι δυσκολεύονται με το xbox λόγω κάποιον θεμάτων με την Microsoft, τέλος πάντων Θα δούμε, εδώ θα είμαστε.
Για το παιχνίδι που έβαλες το θέμα είναι ότι δεν είναι Exclusive καθώς θα βγει και σε PC, και αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που μαστίζει όλα τα XBOX, ότι βγαίνει εκει το έχει και το PC και συνήθως με καλύτερα γραφικά και φτηνότερο. π.χ. στην δουλειά μου λόγω αντικειμένου εργασίας έχουμε όλοι καλά PC στο σπίτι, σχεδόν όλοι μας έχουμε PS4 ενώ πέρα από εμένα 1-2 έχουν μόνο Xbox, και ο λόγος είναι γιατί να πάρουν μια κονσόλα που έχει τα ίδια παιχνίδια που έχουν και στο pc τους, και όχι μια που έχει διαφορετικά και έτσι να έχουν όλη την γκάμα??
Επειδή το έχουμε ξανασυζητήσει, για σένα μπορεί να είναι πλεονέκτημα αυτό, για τον περισσότερο κόσμο όμως είναι ακριβώς το αντίθετο, π.χ. γιατί να σκάσω 600 ευρώ για το Χ για π.χ. το Halo αφού θα μπορώ να το παίξω και τσάμπα αν θέλω Day one στο PC μου ίσως και καλύτερα?