Design vs λειτουργικότητα . Θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί για την σωστή ροή του αέρα .από τη στιγμή που δεν είναι απόλυτα συμμετρικό, δε θα αρέσει σε ένα κομμάτι του κοινού με το καλημέρα
προσωπικά τους δίνω kudos που δεν πήγαν στην εύκολη λύση του κλασικού κουτιού...
Για να βγάζουν με το καλημέρα 2ΤΒ κάτι μου λέει ότι θα είναι αντίστοιχα με τα 500gb τώρα....
Ούτε για ζήτω δεν θα φτάνουν....
Τα νέα παιχνίδια θα ρουφάνε πολύ πράγμα.....
Το ps5 αποκλείεται για μένα λόγω χειριστηρίου.
Πότε τελικά? Δεκέμβριο? Προ παραγγελίες πότε?
Η αλήθεια είναι ότι δεν την πετσόκοψε χτες την Microsoft όπως περίμεναν πολλοί.
Άσε που και η digital έκδοση έδωσε πόντους στην Microsoft που πρώτη το λανσάρισε σαν επιλογή, προβλέπω στο μέλλον και Ps Game pass και Cloud gaming.
Η τιμή θα καθορίσει πολλά και πιθανόν να είναι η ίδια και για τις 2 κονσόλες.
Με αυτό το design (όχι ότι με τρελαίνει αλλά ευπρόσδεκτη η αλλαγή), πολύ τα φοβάμαι τα thermals....
Θα δούμε και το event του Xbox τον Ιούλιο . Εγώ πιστεύω ότι η Ms αυτή τη φορά "ψάρεψε" την sony και θα δούμε κάτι καλό . Γιατί τα χτεσινα παιχνίδια κατά 80% παρέπεμπαν σε Nintendo και όχι sony . Ολο το ζουμί ήταν η κονσόλα στο τέλος για να ξεχάσουμε τις φολες που έδειξε .Μπορούσε και παραπάνω εχτές πράγματι, και όχι δεν την πετσόκοψε την Microsoft άλλα έκανε αυτό που έπρεπε και δεν έκανε η Microsoft, έδειξε παιχνίδια, αρκετά παιχνίδια και με real footage, χοντρικά καμία σχέση με το φιάσκο της microsoft, εχτές λοιπόν είδαμε αρκετά παιχνίδια, τα περισσότερο exclusives με αληθινό gameplay σε κάποια από αυτά. Η Microsoft κλασικά το απόλυτο τίποτα, όλο υποσχέσεις. Από την άλλη νωρίς είναι ακόμα, το έχουμε πει χιλιάδες φορές όλα θα εξαρτηθούν από την ποσότητα και την ποιότητα των exclusives games και ύστερα όλα τα άλλα, κομμάτι που μέχρι τώρα η Sony είναι Βασιλιάς και έδειξε και εχτές ότι θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και με το ps5, η Microsoft έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο, άλλα οφείλει και πρέπει να προσπαθήσει, μέχρι τώρα δεν έχει δείξει τίποτα, μόνο specs, υπηρεσίες και πράσινα άλογα, από παιχνίδια γιοκ, και ανησυχώ πραγματικά, καθώς θέλω να υπάρχει και το αντίπαλο δέος και όχι μονοπώλια, όπως τώρα με το ps4, ελπίζω να απαντήσει σύντομα με παρουσίαση και να μας δείξει μπόλικα eclusives παιχνίδια με real gaming.
Έχει και καλύτερα .![]()
Προσωπικα δεν μου αρεσει αλλα η αισθητικη ειναι κατι που αλλαζει να ξερετε σε καποιον. Με τον καιρο μπορει απο εκει που το μισουσε αισθητικα να το αγαπησει.
Εγώ διαβάζω το αντίθετο για το Xbox . Ότι επειδή είναι πιο PC like από ποτέ η μεταφορά των παιχνιδιών είναι πολύ εύκολη .Ναι βρε συ, τι ήθελες να δεις πρώτο event είναι, ήθελαν να δείξουν μπόλικα παιχνίδια, προφανώς πολλά θα είναι αδιάφορα και προφανώς είναι νωρίς ακόμα για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της κονσόλας. Και πάλι όμως από το ΤΙΠΟΤΑ που έχει δείξει η Microsoft μέχρι τώρα είναι πολύ καλύτερα. Ας περιμένουμε και την Microsoft άλλα στο είπα και πριν κράτα μικρό καλάθι και μάλιστα κυκλοφορούν και φήμες εκει έξω για δυσκολία στον προγραμματισμό παιχνιδιών του Xbox που θυμίζουν ιστορίες του ps3, ελπίζω να είναι φήμες μόνο. Σε κάθε περίπτωση με το στραπάτσο που έφαγε σε αυτή την γενιά απλά κρατάς χαμηλά το κεφάλι και πας σωστά και μεθοδικά. Σε αναμονή λοιπόν.
Εγώ διαβάζω το αντίθετο για το Xbox . Ότι επειδή είναι πιο PC like από ποτέ η μεταφορά των παιχνιδιών είναι πολύ εύκολη .
Εδώ ένα exclusive .
https://www.archyde.com/power-decid...a-console-exclusive-to-the-xbox-series-x/?amp
Εγώ διαβάζω το αντίθετο για το Xbox . Ότι επειδή είναι πιο PC like από ποτέ η μεταφορά των παιχνιδιών είναι πολύ εύκολη .
Εδώ ένα exclusive .
https://www.archyde.com/power-decid...a-console-exclusive-to-the-xbox-series-x/?amp
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.