Sony PlayStation 5

Ωραίο Unboxing, στο κουτί αναφέρει την πραγματική χωρητικότητα και όχι 1Tb πιθανόν γιατί στην Αμερική τα κυνηγάνε κάτι τέτοια για παραπλάνηση και βγάζουν μεροκάματο.

Ωραίο Unboxing, στο κουτί αναφέρει την πραγματική χωρητικότητα και όχι 1Tb πιθανόν γιατί στην Αμερική τα κυνηγάνε κάτι τέτοια για παραπλάνηση και βγάζουν μεροκάματο.
Ποτε δεν είχε 1.tb. το ps5 . 825 αφορμαριστο είχαν ανακοινώσει.

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Πολύ αισιόδοξο το βρίσκω..

700 με 720 και αν

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ το βρισκω αισιόδοξο σενάριο, από την άλλη με το ps5 λογικά θα είναι πανεύκολη η προσθήκη ενός έχτρα SSD κάποια στιγμή μέσα στην κονσόλα, οπότε problem solved!!!

Μονο 7 μηνυματα πισω μπηκε το βιντεο.

Ριξτε και καμια ματια δεν βλαπτει.

ωωω βαριέμαι να βλέπω βίντεο!!χαχα, για πες μας με λίγα λόγια τι λέει, βίντεο βλέπω με διάρκεια μέχρι 3-4 λεπτά το πολύ από εκει και πάνω το κλείνω.χαχα

Εδώ δείχνει τις δυνατότητες του χειριστηρίου και πως αυτό θα παίζει μεγάλο ρόλο στην συνολική αίσθηση. https://youtu.be/tIqlu4sm5OQ

Φανταζομαι να το βάλουν και στο vr

Οι περισσότεροι reviewers αποθεώνουν το χειριστήριο παρά την κονσόλα..

Είναι αλήθεια επαναστατικές οι adaptive λειτουργίες του..

Επιπλέον ζηλεύω το ενσωματωμένο μικρόφωνο και το ηχείο..

Εδώ δείχνει τις δυνατότητες του χειριστηρίου και πως αυτό θα παίζει μεγάλο ρόλο στην συνολική αίσθηση. https://youtu.be/tIqlu4sm5OQ

Φανταζομαι να το βάλουν και στο vr

Τρομερό δείχνει το χειριστήριο, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά η Sony, είναι και πανέμορφο και ξεκολλήσαμε επιτέλους από τις μαυρίλες, να τονίσω βέβαια ότι ηχειάκι, φωτισμό ανάλογα το παιχνίδι και το mode και touch περιοχή στο πάνω μέρος είχε και το χειριστήριο του ps4. Λίγες μέρες έμειναν, ανυπομονώ όσο τίποτα όχι τόσο για την κονσόλα άλλα για τα Demons Souls, Marvel's Spider-Man: Miles Morales Και Godfall που θα τα έχω dayone!!!

Y.Γ. Εχω πορωθεί τόσο με το Demons Souls....άδεια από την δουλειά θα πάρω για να το λειώσω. Παπάδες προβλέπεται να κάνει η Sony και σε αυτή την γενιά με τα exclusives αν ξεκινάμε με παιχνίδια σαν το παρακάτω.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Παίζει να μην έχει μέσα hdmi 2.1 καλώδιο το PS5..

Το πρώτο screenshot είναι από unboxing και οι κωδικοί πάνω φαίνονται πως είναι οι ίδιοι με τα καλώδια του PS4 PRO..

Επιπλέον γράφει HIGH SPEED και όχι ULTRA HIGH SPEED που είναι τα HDMI 2.1..

Θα είναι τεράστιο φάουλ από τη Sony
8c36daecbac753baa5dc779ae9ce65a4.jpg
279c8954eb5f2447d8acf577c6a74f95.jpg

σιγα το φαουλ.... ποσοι εχουν tv με 2.1 ?

Παίζει κανένας;;;χαχα.. ελάχιστοι σιγουρα, σε κάθε περίπτωση αν δεν έχει, δεν θα τους στοίχιζε και κάτι να το έβαζαν.....λάθος κίνηση.
Καλά βέβαια οι άλλοι πουλάνε κονσόλα 500 ευρώ και το χειριστήριο δεν έχει μπαταρίες μέσα...οπότε μην το ψάχνεις...παντού ψάχνουν να κόψουν οι εταιρίες...είδαμε και τι έκανε και η Apple με τους φορτιστές...

Παίζει κανένας;;;χαχα.. ελάχιστοι σιγουρα, σε κάθε περίπτωση αν δεν έχει, δεν θα τους στοίχιζε και κάτι να το έβαζαν.....λάθος κίνηση.
Καλά βέβαια οι άλλοι πουλάνε κονσόλα 500 ευρώ και το χειριστήριο δεν έχει μπαταρίες μέσα...οπότε μην το ψάχνεις...παντού ψάχνουν να κόψουν οι εταιρίες...είδαμε και τι έκανε και η Apple με τους φορτιστές...
Αυτές εννοείς? Δεν ξέρω γιατί κλειδώθηκε το νήμα του Xbox series x αλλά συνεχίστε να γράφεται ανακρίβειες

Attachments

• ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š 2020-11-01, 13.44.14.jpg
    ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š 2020-11-01, 13.44.14.jpg
    43.8 KB · Views: 71