Sony PlayStation 5

Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Ένα remastered, ένα dlc, ένα timed exclusive και ένα για πιτσιρίκια..

Και οι 2 κονσόλες έχουν σχεδόν την ίδια μοίρα στα νέα games..

Την κακή τους τη μοίρα για την ακρίβεια..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω παντως θα τα επαιζα ευχαριστως τα Demon Souls και Sackboy.

Re: Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Εγω παντως θα τα επαιζα ευχαριστως τα Demon Souls και Sackboy.
Εγώ το τελευταίο όχι..

Θα βγει το Godfall στο Xbox..

Τα είπαμε και σε άλλο νήμα.. Δεν βγήκαν παιχνίδια τις προκοπής με το λανσάρισμα των νέων κονσολών, όπως γίνεται συνήθως δηλαδή σε κάθε αλλαγή γενιάς..

Γνωρίζουν ότι οι καταναλωτές έχουμε οίστρο για κάθε μεγάλη αλλαγή και επενδύουν δυστυχώς σε αυτή οι κατασκευαστές..

Καλά ναι συμφωνώ, στην πόρωσή μας ποντάρουν, παρόλαυτα περιμένω πως και πως το Demon's Souls θα το παραλάβω και αυτό και το Spiderman Day one.....από εκει και πέρα θα δούμε, νωρίς είναι ακόμα

Εγώ το τελευταίο όχι..

Εγώ είμαι Fan τέτοιον παιχνιδιών μακάρι να έβγαιναν και περισσότερα τέτοια, για αυτό είμαι και λάτρης και της Nintendo, 2 Switch έχω σπίτι!!

Μεγάλη απογοήτευση για μένα το κομμάτι του ήχου ...Περίμενα περισσότερα .
Το surround και οι custom επιλογές υπάρχουν εδώ και χρόνια όχι μόνο στις κονσόλες .
Το θέμα είναι ότι για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν τα ακουστικά 3D vs Xbox Dolby Atmos dts x δεν μας είπε για το τι γίνεται αν το ps συνδεθεί με κάποιον AV ενισχυτή γιατί αν το παιχνίδι στέλνει συμπιεσμένο pcm χωρίς δηλαδή upscale,απλά κλάφτα Χαράλαμπε .
Να σημειώσω εδώ ότι θα υπάρξουν παιχνίδια και με native δηλαδή χωρίς upscale με Dolby Atmos :operator:παιχνίδια .
Είναι εντυπωσιακό να ακούς το upscale στον ήχο ακόμη και σε ένα προσιτό στημένο Av ενισχυτή με ηχεία ,σκεφτειτε μόνο το τι γίνεται σε ένα καλοστημένο μεγαλύτερης κατηγορίας home cinema .
Η εμπειρία του ήχου και της εικόνας φυσικά την έχουμε ζήσει στο home theatre αυτή η εμπειρία θα πρέπει να περάσει στα παιχνίδια και φυσικά στην καινούργια κονσόλα της Sony...Αυτό για μένα σαν πρώτη παρατήρηση .

Υ.Σ Φυσικά όλοι ασχολούνται με τους SSD σκληρούς δίσκους στις δυο κονσόλες λες και δεν το γνωρίζαμε ,πάμε παρακάτω ...

Το surround και οι custom επιλογές υπάρχουν εδώ και χρόνια όχι μόνο στις κονσόλες .
Το θέμα είναι ότι για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν τα ακουστικά 3D vs Xbox Dolby Atmos dts x δεν μας είπε για το τι γίνεται αν το ps συνδεθεί με κάποιον AV ενισχυτή γιατί αν το παιχνίδι στέλνει συμπιεσμένο pcm χωρίς δηλαδή upscale,απλά κλάφτα Χαράλαμπε .
Να σημειώσω εδώ ότι θα υπάρξουν παιχνίδια και με native δηλαδή χωρίς upscale με Dolby Atmos :operator:παιχνίδια .
Είναι εντυπωσιακό να ακούς το upscale στον ήχο ακόμη και σε ένα προσιτό στημένο Av ενισχυτή με ηχεία ,σκεφτειτε μόνο το τι γίνεται σε ένα καλοστημένο μεγαλύτερης κατηγορίας home cinema .
Η εμπειρία του ήχου και της εικόνας φυσικά την έχουμε ζήσει στο home theatre αυτή η εμπειρία θα πρέπει να περάσει στα παιχνίδια και φυσικά στην καινούργια κονσόλα της Sony...Αυτό για μένα σαν πρώτη παρατήρηση .

Υ.Σ Φυσικά όλοι ασχολούνται με τους SSD σκληρούς δίσκους στις δυο κονσόλες λες και δεν το γνωρίζαμε ,πάμε παρακάτω ...

Το 3D surround θα περνάει όντως σαν pcm σε ηχοσυσύστημα..

Ενώ τα Dolby Atmos και DTS : X 3D όχι..

Δεν υπάρχει φορμά ήχου 3D SURROUND

PlayStation 5 vs Xbox Series X: Η μάχη των SSD [βίντεο]...https://techblog.gr/videogames/playstation-5-vs-xbox-series-x-i-machi-ton-ssd-vinteo/

Εκτος απο πιο δυνατη CPU και GPU το series X απο οτι φαινεται εχει και πιο γρηγορο SSD.
Πως γινεται αυτο; Μηπως software προβλημα; Bottleneck τελικα του υπολοιπου Hardware που δεν μπορει να ανταποκριθει στον τοσο γρηγορο ssd του PS5;

PlayStation 5 vs Xbox Series X: Η μάχη των SSD [βίντεο]...https://techblog.gr/videogames/playstation-5-vs-xbox-series-x-i-machi-ton-ssd-vinteo/

Εκτος απο πιο δυνατη CPU και GPU το series X απο οτι φαινεται εχει και πιο γρηγορο SSD.

Από τη στιγμή που το πόσταρες και στο νημα του xbox, εδώ μάλλον περισσεύει.

Ας χαρούν όλοι τις κονσόλες τους.

Νοοτροπίες mine is better than yours καλο είναι να σταματήσουν.

Από τη στιγμή που το πόσταρες και στο νημα του xbox, εδώ μάλλον περισσεύει.

Ας χαρούν όλοι τις κονσόλες τους.

Νοοτροπίες mine is better than yours καλο είναι να σταματήσουν.

Πόσες φορές έχει γραφτεί για την ταχύτητα του ssd του ps5 αλλά στην τελική είναι ποιο αργός από του Χ?

Πόσες φορές έχει γραφτεί για την ταχύτητα του ssd του ps5 αλλά στην τελική είναι ποιο αργός από του Χ?
Πιστευω οτι εχει να κανει με μη εκμεταλλευση του απο τους developers των τριτων τιτλων . μην ξεχναμε οτι ειναι custom σκληρος. Πιστευω οτι θα ερθει βελτιωση με τον καιρο.

Άρα μηπως Καλύτερα να μην έχουμε και θέμα οι κάτοχοι των lg CX!?!?!? :)
φίλε έτσι ακριβώς.. στο μυαλό μου είσαι

Το 3D surround θα περνάει όντως σαν pcm σε ηχοσυσύστημα..

Ενώ τα Dolby Atmos και DTS : X 3D όχι..

Δεν υπάρχει φορμά ήχου 3D SURROUND

Βασικά όλα τα codec του ήχου είναι pcm δηλαδή μετατροπή του ψηφιακού σε αναλογικό αλλά με συγκεκριμένους διαφορετικούς ολιγάριθμους που χρησιμοποιεί η εκάστοτε εταιρία .
Αυτές είναι και οι διαφοροποιήσεις που συναντάμε ακόμη και στα DACs ειδικότερα σε συμπιεσμένο αρχείο .
Αν υποθέσουμε στο καλό σενάριο ότι η κονσόλα της Sony (3D) όπως το ονομάζει ,ακούγεται το ίδιο με την κονσόλα του Xbox με το upscale του Dolby Atmos και του dts X θα υπάρχει πρόβλημα με το native Dolby Atmos παιχνίδια που υπάρχουν ...αυτήν την υποστήριξη όμως θα πρέπει να υπάρχει και στο codec dts X γιατί δεν αποκλείω να υπάρξουν παιχνίδια με το συγκεκριμένο codec ήχου .

https://unboxholics.com/news/gaming...ypostirizei-epektasi-chorou-otan-kykloforisei

Με λιγα λογια. Σας βαλαμε μια ταχυτατη θυρα επεκτασης, αλλα δεν θα εχετε τιποτα να βαλετε μεχρι να αποφασισουν οι κατασκεαστες ssd να φτιαξουν αυτο που θα χωραει εκει μεσα , στις ταχυτητες που πρεπει και να ειναι συμβατο με τον διαυλο μας... Βλεπω να τρωνε χοντρη ηττα οι ps5 digital αγοραστες μεσα στον πρωτο χρονο αγορας...

Με λιγα λογια. Σας βαλαμε μια ταχυτατη θυρα επεκτασης, αλλα δεν θα εχετε τιποτα να βαλετε μεχρι να αποφασισουν οι κατασκεαστες ssd να φτιαξουν αυτο που θα χωραει εκει μεσα , στις ταχυτητες που πρεπει και να ειναι συμβατο με τον διαυλο μας... Βλεπω να τρωνε χοντρη ηττα οι ps5 digital αγοραστες μεσα στον πρωτο χρονο αγορας...

Δεν νομιζω να αγχωθεί κανένας.

Λογικά θα ανακοινώσουν νεα σχετικά σύντομα.
Υπάρχει επιλογη για storage παιχνιδιών παντως απο τις USB.

Δεν ξερω αν στο Series X ανακοινώθηκαν συμβατοι δίσκοι εκτός του module επέκτασης που εχει 220 .

Θεωρω οτι και Sony και MS θα αντιδράσουν σύντομα.